Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Galasx on Fire 2'nin hazırlıklarına başlandı..

GOF2 için geri sayım başlıyor.

Telefonlarda devrim niteliğindeki Abyss motorunun yaratıcısı Fishlabs, abyss motorlu bilim kurgu oyunu Galax on Fire'ın hemen ardından GOF2'yi duyurmuş ve geçtiğimiz günlerde de java versiyonunu piyasaya çıkartmıştı. iPhone içinde oyunun hazırlıklarına başlandığı kulağıma gelen duyumlardan birisi ve yine öğrendiğimiz kadarıyla 2010 senesinde oyun iPhone'lar içinde piyasaya sunulacak.


Oyunu kısaca anlatmak gerekirse iPhone'ların kusursuz işleyen kontrol aracı accelerometer' ile yönlendirilecek olan uzay gemimizle bir yandan uçsuz bucaksız uzay boşluğunda gezegenler arası ticaret yaparken diğer taraftanda karşımıza çıkan düşmanları modifiye ederek zamanla geliştirdiğimiz uzay gemimizle yok etmek zorundayız. Zaman zaman parasız kaldığımızdaysa tek yapmamız gereken uzun süren uzay ticaretindense, bulunduğumuz gezegen ve uzay istasyonlarındaki database'i kullanarak görev seçip yerine getirmek..

Pc deki Freelancer benzeri oyunun hayranları için oyuna ait 1-2 consept ve wallpaper BSC farkıyla sizlerle.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bilim kurgu iphone oyun game simulasyon space uzay
Nintendo Bu Sefer WiiRelax'ı Aldı Low Grav Racer 2 Çıktı !!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Galaxy on Fire 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız