Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA V'in PC Sürümü Amazon'da Listelendi


     Grand Theft Auto V'in PC sürümü hakkında o kadar çok konuşuldu ki artık oyun PC için çıkmazsa büyük olay olur gibi görünüyor. Bu konuşmaların bir kısmı oyuncuların nedensiz yere yaptıkları tartışmalardan ibaret değil.
 
    Örneğin Amazon Fransa ve Amazon Almanya Grand Theft Auto V'i PC için listeledi. Oyun Amazon Fransa'da Windows XP desteğine bile sahip ve 49.99 Avro'dan listelenmiş. Amazon Almanya'da oyunun 59.99 Avro'dan listelendiğini ve sadece Windows 7 ve Vista desteğinin olduğunu görüyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5
PS4 için 3D Blu-Ray'in Tarihi Belli Değil Unsung Story PS4 için de Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ferman_g

29.1.2014 01:33:34

0
Pc'de torrent varsa ps`de chip var. Orjinal alan destekleyen alabilen pcde de orj alır psde de. Korsan kullanan torrentten indirir ps kırdırır yükletir. Bu saçma çocukça tartışmaya gerek yok. ama ben artık pyunu konsolda oynarım. Ps3ü gta ile aldım geç bile kalmışım. Ayarla mayarla uğraşma tak pyna en yüksek ayarda :)

Sacrer

28.1.2014 16:39:45

0
Millet oyunu bitirmekle kalmayıp modunu çıkardı biz daha mal gibi PC'ye çıksın diye bekliyoruz. Konsola mı yönlendirmeye çalışıyorlar n'apıyorlar anlamıyorum.

TheAnalyzer

24.1.2014 03:39:21

+1
bomboş şeyler uğruna uzun uzun yazarak tartışıcak ne yaşamış olabilirsiniz beyler?

Atmin

23.1.2014 14:27:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN pc ye çıksada kurtulsak bu haberlerden
zorlamı okutuyoruz girme konuya okuma birader girip böle trollük yapacaksanda böle tepkilere hazırlıklı olacaksın.

cntzlm

23.1.2014 09:13:52

+3
Yahu ne keyif alıyorlar ulan kimse internet kafeye gitmedi sanki oyun oynamaya anasından doğduğunda PS3 kafe ile doğdu veya direk PSP verdiler eline.Ben hepsine sahibim işte xbox36 ta var pc de var pspde tablette android telefonda şimdi hepsinde olsa bir oyun cloud desteği olsa ki ben örneğin fifa ultimate takımımı telefonumdan yönetebiliyorum arkadaşlarıma gösterebiliyorum ne büyük mutluluk ama pc de yokmu keh keh keh keh felan herkesin parası zamanı yetmeyebilir + bişiler almaya konsolunuz varsa tavsiye verin bak şu oyunu konsolda oynamıştım felan diye bu elemanların kaçı orj kullanıyor aceba forumda bin tane kırık konsol mevcut kimse konsolda orjinal var triplerine girmesin (sözüm vita,azda olsa 3ds,ps4 ve xbox one dışında) orj oyun satışlarının TR deki hali herkesin malumu ... Kimse oyun fiyatlarına çok pahalı demiyor zaten herkes hava atmayı seviyor $,€ fırlamışken bu arkadaşlarda keyif alıyor azcık kendinizi düşünmeyi bırakın lütfen herkes bir oyunu her platforma beklemeli Wii U sahibi ne yapsın peki R* hiç sallamıyor o platformu...

ragnarok44

23.1.2014 08:48:44

+2
gereksiz tartşmaya yer yapmayın isteyen pc de isteyen konsolda oynasın.

Havya Makinesi

23.1.2014 07:37:55

-2
quote:

Orijinalden alıntı: tugkan90

Full hd 120 ekran televizyonunda ultra low ayarlarda GTA Los Santos keyfi. Ben Ps'ciydim. Geçen sene PC topladım ve gördüm ki oyun oynamıyormuşum ben. En iyisi adam gibi ekran kartı monitör işlemciyse ULTRA HIGH'da oyunları 1080p de oynamak. Zaten şuanki bilgisayar ps4'ten bile daha iyi grafiklere sahip. 2,3 sene sonra son model ekran kartlarıyla değiştirince ps4'ten sonraki yeni nesil konsolları bile geçer. Bilgisayar candır. Çok istiyosan gamepad takabilirsin. PS3 kumandası ve xBox kumandası görüyor. Ps3 kumandası için emulator lazım ama kolay işler bunlar hep. GTAV'i ben ps3'e aldığım halde bitiremedim. Grafiklerdeki dalgalanmalar vs. texture kalitesi falan soğuttu. ADAM DAHA ARABA SURERKEN DİREKSİYONU OYNATMIYORDU.
Ultra Low GTA 5 PC ye ciktimida konsollarda ultra low oldugunu soyluyorsun?? Gta 4 e bak PC de optimizasyon ozurlusu,grafikler konoldakiler ile ayni. Ps4 den iyu pc ler en az 5-6 bin tl Turkiye standartlarinda,oyun icin o parayi verebilecek insan sayisi azdir. Ki ps4 den iyi grafikler yok,suan,son seviye. Sizin artislik tasladiginiz xbox360 9 senelik konsol hala daha ilk oyunlar bu konsollara cikiyor

Havya Makinesi

23.1.2014 07:33:57

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Light-Of-God

Pastadanadam sen nekadar boş birisin kardeşim ? sen GT_55 ve TheBladeRunner akrabasımısın sırf sizin gibilere yorum yapmak için üyelik açmıştım sırası gelmişken bir yorumda sana yapıyım. Grafik umrunuzda değil dimi Ultra FXAA x16 hiç umrunuzda değil değilmi bu detay seviyesini Açmadanda PC'de 7 Yıl oyun oynayabilirsin ? Monitör ile TV ayrı şeyler.Ben PC TV bağlamayı denediğimde bir kaç dakika BF3 oynamak midemin bulanmasına yetti.Oyüzden monitör tercih ediyorum.Yakından detaylar çok sırıtıyor ? kontrolcünü al koltuğuna otur ? kontrol etmek için klavye fare gerekiyor ? Konsolu nasıl kontrol etmek için Kontrolcü gerekiyorsa PC içinde Klavye fare ? 2 kere tıklayıp oyunu açmak zormu geldi.Format felan uğraşamam demişsin buna yorum bile yapmama gerek yok virüsler anti virüsler felan zaten saçmalamıssın.Sen orjinal yazılım kullan virüsler ile uğraşmassın konsolda nasıl korsan oyun yüklemiyorsan pc'yede korsan oyun korsan program yüklemediğin sürece pc herzaman ilk günki gibi kalır.Konsolda yetenekli oyuncu ? hiç görmedim diyebilirim yada ben bilmiyorum herkez Oto-Aim var zaten ne çabalıyıcaklar değilmi.Mesut Çevik yaptığı canlı yayınları zevkle takip ediyorum Oto-Aim kullanıyor çoğu konsol oyuncuları bumu yetenek ? diyeceksin kapatılabiliyor yapılan canlı yayınların çoğunu takip ettim çoğu kişi kapatmamayı tercih ediyor.Klavye Fare ile daha kolay Headshot atabiliyoruz diyen arkadaş demek istediği kontrol daha basit.PC oyuncuları Kontrolcü ile oyun oynayamadığında kontrolcüyü kötülediğini şahsen ben görmedim tabiki konsolda FPS oynanmaz diyenleri gördüm haksızda sayılmazlar.Ama kalkıpta bir pc oyuncusunun X360 kontrolcüsü kötü efendim işte PS3 kontrolcüsü kötü diye hiçbir yoruma hiçbir şikayete rastlamadım.Oto-aim ile affedersin 3 yaşındaki daha Tualet alışkanlığı olmayan çocukta oynar.Oto-aim ile eğleniyorsanız sizin bileceğini birşey ben bilemem. Çoğu kişinin kalkıp İşte onu açmak için 32GB ram gerekir efendim ekran kartınız Titan olmalı yok efendim işlemci Core i7 4960X olmalı gibi saçma şeyler okuyorum diğer forumlarda.Arkadaşlar PC'niz konsollar çıktıktan sonra 2.ci plana atmış olabilirsiniz ama pc'ye bukadar uzaklık fazla mesut çeviğin yaptığı canlı yayında topladığı PC size 7 Yıl konsol grafiklerinde oyun oynatır eğer çok istiyorsanız ben daha iyi grafik istiyorum diyosanız daha iyisini toplayıp daha fazla para verirsiniz bunu tartışmayın artık. PS4 1550TL oldu kalabalık ailelerde TV'ye konsol takmak ? mümkün değildir yanlız yaşıyorsan bilemem.Ama artık şu saçma tartışmaları açıp durma.
Mesut Cevigin canli yayinda topladigi pc 20 bin tl. Ayrica senin miğdene gore hareket etmiyoruz haberin,olsun

Havya Makinesi

23.1.2014 07:31:31

-3
Adamlar konsollara surekli hakaret ediyor arkadas super guzel bir cevap vermis. Zaten konuda 2 tane PC fanboyu var,butun,konsolculari eksilemis

aterikasedi

23.1.2014 02:35:02

+1
GTA V'in PC versiyonundan bir ekran görüntüsü yayınlandı. Geçtiğimiz 24 saat içerisinde bir üye GTAForums’a girip açtığı konu ile bahsettiğimiz görüntüyü yayınladı. Görüntü, Grand Theft Auto V’e ait ve 1080p… Düşününce imkansız geliyor, çünkü şu anki konsolların (PS3 – Xbox 360) kalitesi maksimum 720p. Son günlerde artan “GTA V PC” dedikoduları, bu görüntü ile daha da kesinlik kazandı, tabii ki şu anlık bir dedikodu. Çekilen resim her ne kadar heyecanımızı artırsa da beklemekten başka yapabileceğimiz bir şeyimiz yok. Yine de, ufak bir görüntü bile olsa PC’ye çıktığında nasıl olacağını tahmin etmeyi kolaylaştırıyor. Kaynak : http://rockstarturk.com/2014/gta-vin-pc-versiyonundan-1080p-goruntu-yayinlandi.html
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Light-Of-God

23.1.2014 02:10:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam Buna hastayım "Ve hiçbir zaman mouse ile sağladığın aim kontrolünün keyfini alamassın". Keyif almanın bir kuralı bir standartı mı var ki keyif alamayalım? :D Ayrıca zor bir şeyi başarmak daha keyifli olmaz mı? Mouse ile Headshot'ı daha kolay atabiliyorsak ne anlamı kaldı :D<br> Birde "Gamepadle oynamayı denedim, hiç oynayamadım, FPS mousela oynanır" diyenler var dahada hastayım.Oynamayı becerememiş, gamepad kötü diyor.Enteresan.<br> <br> Ben ilk çıktığı gün 130 TL'ye aldım GTA5'i. Takas yapsaydım dahada ucuza gelirdi. 200 TL vereni getir beraber şaşıralım.<br> <br> Laptop'u TV'ye bağlarsın evet ama sürekli orada bırakamazsın. Xbox 360 gamepadi wifi aparatınıda alırsın ama sürekli takılı bırakamazsın. PC'yi Xbox 360 gamepad ile açamazsın. Bütünüyle Xbox 360 gamepadi ile yönetemezsin, illaki mousea klavyeye ihtiyaç olur. <br> <br> Ben virüslerle anti virüslerle uğraşmak, hatalarla uğraşmak, driverlarla uğraşmak, format atmakla uğraşmka, hilecilerle uğraşmak,minimum sistem gereksinimlerine bakmak,alırken saatler harcamak istemiyorum :)Ve PC'yi 7 sene kullanmam çok zor. Şimdi güzel bir sistem 20 sene bile gider diyeceksin, doğru ama parasında 20 senelik olur. Konsollarla karşılaştırma yapacaksak aynı fiyat seviyesinde olmalı.
Pastadanadam sen nekadar boş birisin kardeşim ? sen GT_55 ve TheBladeRunner akrabasımısın sırf sizin gibilere yorum yapmak için üyelik açmıştım sırası gelmişken bir yorumda sana yapıyım. Grafik umrunuzda değil dimi Ultra FXAA x16 hiç umrunuzda değil değilmi bu detay seviyesini Açmadanda PC'de 7 Yıl oyun oynayabilirsin ? Monitör ile TV ayrı şeyler.Ben PC TV bağlamayı denediğimde bir kaç dakika BF3 oynamak midemin bulanmasına yetti.Oyüzden monitör tercih ediyorum.Yakından detaylar çok sırıtıyor ? kontrolcünü al koltuğuna otur ? kontrol etmek için klavye fare gerekiyor ? Konsolu nasıl kontrol etmek için Kontrolcü gerekiyorsa PC içinde Klavye fare ? 2 kere tıklayıp oyunu açmak zormu geldi.Format felan uğraşamam demişsin buna yorum bile yapmama gerek yok virüsler anti virüsler felan zaten saçmalamıssın.Sen orjinal yazılım kullan virüsler ile uğraşmassın konsolda nasıl korsan oyun yüklemiyorsan pc'yede korsan oyun korsan program yüklemediğin sürece pc herzaman ilk günki gibi kalır.Konsolda yetenekli oyuncu ? hiç görmedim diyebilirim yada ben bilmiyorum herkez Oto-Aim var zaten ne çabalıyıcaklar değilmi.Mesut Çevik yaptığı canlı yayınları zevkle takip ediyorum Oto-Aim kullanıyor çoğu konsol oyuncuları bumu yetenek ? diyeceksin kapatılabiliyor yapılan canlı yayınların çoğunu takip ettim çoğu kişi kapatmamayı tercih ediyor.Klavye Fare ile daha kolay Headshot atabiliyoruz diyen arkadaş demek istediği kontrol daha basit.PC oyuncuları Kontrolcü ile oyun oynayamadığında kontrolcüyü kötülediğini şahsen ben görmedim tabiki konsolda FPS oynanmaz diyenleri gördüm haksızda sayılmazlar.Ama kalkıpta bir pc oyuncusunun X360 kontrolcüsü kötü efendim işte PS3 kontrolcüsü kötü diye hiçbir yoruma hiçbir şikayete rastlamadım.Oto-aim ile affedersin 3 yaşındaki daha Tualet alışkanlığı olmayan çocukta oynar.Oto-aim ile eğleniyorsanız sizin bileceğini birşey ben bilemem. Çoğu kişinin kalkıp İşte onu açmak için 32GB ram gerekir efendim ekran kartınız Titan olmalı yok efendim işlemci Core i7 4960X olmalı gibi saçma şeyler okuyorum diğer forumlarda.Arkadaşlar PC'niz konsollar çıktıktan sonra 2.ci plana atmış olabilirsiniz ama pc'ye bukadar uzaklık fazla mesut çeviğin yaptığı canlı yayında topladığı PC size 7 Yıl konsol grafiklerinde oyun oynatır eğer çok istiyorsanız ben daha iyi grafik istiyorum diyosanız daha iyisini toplayıp daha fazla para verirsiniz bunu tartışmayın artık. PS4 1550TL oldu kalabalık ailelerde TV'ye konsol takmak ? mümkün değildir yanlız yaşıyorsan bilemem.Ama artık şu saçma tartışmaları açıp durma.

cntzlm

23.1.2014 02:06:51

0
Anlamıyorumki nedir derdiniz PC ye geliyorsa sevin ! adamlar daha çok platforma destek veriyorlarsa sevin ! iOS ve Android cilere döndü forum yahu yazı şimdi ben hem konsol hem pc hem ios tablet hem android telefon sahibiyim ne yani konsola çıksa illaki salonda oturupmu oynayayım oyunu konsoluna 700 - 800 tl veripte bizim el emeği göz nuru topladığımız pc lere nedir kinin hangi gaflettesin ! ben donanımcıyım ha konsol sahibiyimde ondada bundada her oyunun tadını çıkarıyorum hayır ne derdiniz var alıp veremediğiniz ne umarım bir gün şu yorumu görürüm "konsol da büyük bir zevkle oynamıştım konsol sahibi olmayan arkadaşlar pc için release olursa mutlaka alıp oynamalı ! " ulen üçkuruş para kazanıyorsunuz diye konsol sahibi oldunuz diye babanız hediye aldı diye kimseyi küçümseme senin ee pc dediğin alet olmasaydı sen hala tv ye ateri bağlardın!
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam Buna hastayım "Ve hiçbir zaman mouse ile sağladığın aim kontrolünün keyfini alamassın". Keyif almanın bir kuralı bir standartı mı var ki keyif alamayalım? :D Ayrıca zor bir şeyi başarmak daha keyifli olmaz mı? Mouse ile Headshot'ı daha kolay atabiliyorsak ne anlamı kaldı :D
Birde "Gamepadle oynamayı denedim, hiç oynayamadım, FPS mousela oynanır" diyenler var dahada hastayım.Oynamayı becerememiş, gamepad kötü diyor.Enteresan.

Ben ilk çıktığı gün 130 TL'ye aldım GTA5'i. Takas yapsaydım dahada ucuza gelirdi. 200 TL vereni getir beraber şaşıralım.

Laptop'u TV'ye bağlarsın evet ama sürekli orada bırakamazsın. Xbox 360 gamepadi wifi aparatınıda alırsın ama sürekli takılı bırakamazsın. PC'yi Xbox 360 gamepad ile açamazsın. Bütünüyle Xbox 360 gamepadi ile yönetemezsin, illaki mousea klavyeye ihtiyaç olur.

Ben virüslerle anti virüslerle uğraşmak, hatalarla uğraşmak, driverlarla uğraşmak, format atmakla uğraşmka, hilecilerle uğraşmak,minimum sistem gereksinimlerine bakmak,alırken saatler harcamak istemiyorum :)Ve PC'yi 7 sene kullanmam çok zor. Şimdi güzel bir sistem 20 sene bile gider diyeceksin, doğru ama parasında 20 senelik olur. Konsollarla karşılaştırma yapacaksak aynı fiyat seviyesinde olmalı.

Project Scorpio

23.1.2014 01:07:23

-2
Hala çıkmadımı bu oyun PC ye vah vah

Frobe

22.1.2014 23:52:29

-2
Bu arada GTA V' den bir screenshot düşmüş internete. Görüntünün çözünürlüğü 1080p. Yeni nesil konsollardan veya PC sürümden çekilmiş olması muhtemel. http://rockstarturk.com/wp-content/uploads/2014/01/iMIabiFZ1DEdo.jpg

MiyopBey

22.1.2014 23:19:26

-1
Buna hastayım "Ve hiçbir zaman mouse ile sağladığın aim kontrolünün keyfini alamassın". Keyif almanın bir kuralı bir standartı mı var ki keyif alamayalım? :D Ayrıca zor bir şeyi başarmak daha keyifli olmaz mı? Mouse ile Headshot'ı daha kolay atabiliyorsak ne anlamı kaldı :D Birde "Gamepadle oynamayı denedim, hiç oynayamadım, FPS mousela oynanır" diyenler var dahada hastayım.Oynamayı becerememiş, gamepad kötü diyor.Enteresan. Ben ilk çıktığı gün 130 TL'ye aldım GTA5'i. Takas yapsaydım dahada ucuza gelirdi. 200 TL vereni getir beraber şaşıralım. Laptop'u TV'ye bağlarsın evet ama sürekli orada bırakamazsın. Xbox 360 gamepadi wifi aparatınıda alırsın ama sürekli takılı bırakamazsın. PC'yi Xbox 360 gamepad ile açamazsın. Bütünüyle Xbox 360 gamepadi ile yönetemezsin, illaki mousea klavyeye ihtiyaç olur. Ben virüslerle anti virüslerle uğraşmak, hatalarla uğraşmak, driverlarla uğraşmak, format atmakla uğraşmka, hilecilerle uğraşmak,minimum sistem gereksinimlerine bakmak,alırken saatler harcamak istemiyorum :)Ve PC'yi 7 sene kullanmam çok zor. Şimdi güzel bir sistem 20 sene bile gider diyeceksin, doğru ama parasında 20 senelik olur. Konsollarla karşılaştırma yapacaksak aynı fiyat seviyesinde olmalı.

Tugkan.S

22.1.2014 23:09:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi
alıntı:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

alıntı:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

alıntı:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

GTA V indirimlerle, DLC paketleriyle birlikte, bir çok seçenek ile beraber Steam'de köpek gibi satar.

gta nın zaten ana platformu pc dir siz bakmayın rockstar firmasının kaşarlık yaptığına ayrıca gta 5 klavye mouse la oynanır bunu herkes adı gibi iyi biliyor

Konsol sahipleri neden PC platformunu kötülüyor anlamıyorum, büyük ihtimalle odundan yapılma PC'lere sahip oldukları için konsollarda 720p , low texture 20/100 distance ayarlarda 30 FPS oynayabildikleri için mutlular.

Ben bunu istemediğim için PC'ye çıkmasını istiyorum GTA V'in. Torrent den indirmeyeceğim, orjinal (Limited Edition'ları çıkarsa, hatta onları) kutulu, içerikli istiyorum. Kaç paraysa alacağım. 1080p, 4X AA, 16X AF, Ultra ayarlarda oynamak istiyorum..

PC fanboyuluğu mu oluyor şimdi benim bu yaptığım ?

Bu sadece tercih meselesi. Sen Xbox veya PS'inde oyunu oynuyorsan oyna, kimse sana bir şey demiyor. Ne bu çekememezlik..


Neyse, çıksın da bir an önce, bi güzel single 'ını bitirip, multiye çıkacak zibilyon tane modu oynayalım :)

Büyük ihtimal 32 veya Battlefield gibi 64 kişiye çıkarılacak oyuncu sayısı desteğiyle..



Yav he he. Sen o sistemi dizmek için ne kadar para verdin ? Binlerce lira verdin. Ben 500 liralık konsol ile süper multiplayer eşliğinde oyunumu oynadım. Sizin gibi 22 inch ekranlardada oynamayım. Bağladım 120 ekran FULL HD OMELED televizyonuma dev gibi ekranda Los Santosun tozunu attırdım. Ayrıca GTA nın asıl şeyi KLAVYE MOUSE değil ! Sen hiç Xbox360 kontrolcüsü ile oynadınmı ? Arabaya istediğin kadar gaz ver adama istediğiniz hızı ver aynı anda onlarca tuşa bas atraksiyon yaşa istediğin şekil döndür vb vb. GTA nın PC de tutmasının tek sebebi MODLARDIR.
Full hd 120 ekran televizyonunda ultra low ayarlarda GTA Los Santos keyfi. Ben Ps'ciydim. Geçen sene PC topladım ve gördüm ki oyun oynamıyormuşum ben. En iyisi adam gibi ekran kartı monitör işlemciyse ULTRA HIGH'da oyunları 1080p de oynamak. Zaten şuanki bilgisayar ps4'ten bile daha iyi grafiklere sahip. 2,3 sene sonra son model ekran kartlarıyla değiştirince ps4'ten sonraki yeni nesil konsolları bile geçer. Bilgisayar candır. Çok istiyosan gamepad takabilirsin. PS3 kumandası ve xBox kumandası görüyor. Ps3 kumandası için emulator lazım ama kolay işler bunlar hep. GTAV'i ben ps3'e aldığım halde bitiremedim. Grafiklerdeki dalgalanmalar vs. texture kalitesi falan soğuttu. ADAM DAHA ARABA SURERKEN DİREKSİYONU OYNATMIYORDU.

MiyopBey

22.1.2014 23:01:38

-3
Neyi çekememezliği acaba? Konsol alanlara PC satmıyorlar mı? Biz PC almayı bilmiyor muyuz? Konsol sahipleri PC'yi hangi sebeple kötülesin? Asıl PC'ciler olur olmadık yerlerde konsollara, konsolculara laf atıyor. Ben dahil birçok konsolcunun 4X AA, 16X AF, Ultra olması felan umurunda değil. "Bizim neden umurumuzda değil? " diye mi çekemeyeceğiz ? Benim için grafiğin fazla önemli değil. Grafiklerin meraklısı, güç meraklısı değilim. (Cihaz gücü) Oyuna kendimi vermişken kaç FPS'de oynadığımı unutuyorsam, sabit olduğu sürece FPS'ninde önemi yok. Zira 60'dan 40'a düşüşler olursada deli eder insanı. Konsolu monitöre değil TV'ye bağlı . Büyük TV'lerde uzaklığın etkisiyle 720p olması, monitörlerdeki kadar fazla rahatsız etmiyor. Bir dibinden oynamak var, birde uzaktan. Grafikleri umursamayınca, PC'nin ne artısı kalıyor sence? Takas imkanı dengeliyor ama Steam'ide artıdan sayarsak eksilerden başka ne kaldı geriye ?

Mustafaa05

22.1.2014 22:56:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi
alıntı:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

alıntı:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

alıntı:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

GTA V indirimlerle, DLC paketleriyle birlikte, bir çok seçenek ile beraber Steam'de köpek gibi satar.

gta nın zaten ana platformu pc dir siz bakmayın rockstar firmasının kaşarlık yaptığına ayrıca gta 5 klavye mouse la oynanır bunu herkes adı gibi iyi biliyor

Konsol sahipleri neden PC platformunu kötülüyor anlamıyorum, büyük ihtimalle odundan yapılma PC'lere sahip oldukları için konsollarda 720p , low texture 20/100 distance ayarlarda 30 FPS oynayabildikleri için mutlular.

Ben bunu istemediğim için PC'ye çıkmasını istiyorum GTA V'in. Torrent den indirmeyeceğim, orjinal (Limited Edition'ları çıkarsa, hatta onları) kutulu, içerikli istiyorum. Kaç paraysa alacağım. 1080p, 4X AA, 16X AF, Ultra ayarlarda oynamak istiyorum..

PC fanboyuluğu mu oluyor şimdi benim bu yaptığım ?

Bu sadece tercih meselesi. Sen Xbox veya PS'inde oyunu oynuyorsan oyna, kimse sana bir şey demiyor. Ne bu çekememezlik..


Neyse, çıksın da bir an önce, bi güzel single 'ını bitirip, multiye çıkacak zibilyon tane modu oynayalım :)

Büyük ihtimal 32 veya Battlefield gibi 64 kişiye çıkarılacak oyuncu sayısı desteğiyle..



Yav he he. Sen o sistemi dizmek için ne kadar para verdin ? Binlerce lira verdin. Ben 500 liralık konsol ile süper multiplayer eşliğinde oyunumu oynadım. Sizin gibi 22 inch ekranlardada oynamayım. Bağladım 120 ekran FULL HD OMELED televizyonuma dev gibi ekranda Los Santosun tozunu attırdım. Ayrıca GTA nın asıl şeyi KLAVYE MOUSE değil ! Sen hiç Xbox360 kontrolcüsü ile oynadınmı ? Arabaya istediğin kadar gaz ver adama istediğiniz hızı ver aynı anda onlarca tuşa bas atraksiyon yaşa istediğin şekil döndür vb vb. GTA nın PC de tutmasının tek sebebi MODLARDIR.
Ya sen geç bu xbox360 kontrol olayını.. 22 inch ekran diyorsun! laptop'umu bağlarım ' 120 ekran FULL HD OMELED ' televizyonuma senin yaşadığın keyfin Ultra versiyonunu yaşarım. Kötülediğiniz PC platformu için tek kötü yanı PARA.. ama 200 TL gidipte GTA V verebiliyorsan çok rahat sağlam bir makine alabilirsin ( şu aralar dolar kuru sağolsun biraz zor ama kovalarsan piyasayı imkansız değil).. Mesele gamePad mi.. Al xbox360 kontrolcünü git wifi aparatınıda al Gamepad'inide kullan kesmesse klavye fare ni de. Hiçbir zaman mouse kullanımında ki kadar Kolay HEAD SHOOT atamassın gamepad'in ile..Ve hiçbir zaman mouse ile sağladığın aim kontrolünün keyfini alamassın.. Ve hatta hiçbir zaman PC performansını alamassın konsol'unda..

MiyopBey

22.1.2014 22:50:12

-2
TV her şekilde alınıyor. Güçlü PC'si olan TV almıyor mu ?

C.H.N

22.1.2014 22:40:13

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi
alıntı:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

alıntı:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

alıntı:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

GTA V indirimlerle, DLC paketleriyle birlikte, bir çok seçenek ile beraber Steam'de köpek gibi satar.

gta nın zaten ana platformu pc dir siz bakmayın rockstar firmasının kaşarlık yaptığına ayrıca gta 5 klavye mouse la oynanır bunu herkes adı gibi iyi biliyor

Konsol sahipleri neden PC platformunu kötülüyor anlamıyorum, büyük ihtimalle odundan yapılma PC'lere sahip oldukları için konsollarda 720p , low texture 20/100 distance ayarlarda 30 FPS oynayabildikleri için mutlular.

Ben bunu istemediğim için PC'ye çıkmasını istiyorum GTA V'in. Torrent den indirmeyeceğim, orjinal (Limited Edition'ları çıkarsa, hatta onları) kutulu, içerikli istiyorum. Kaç paraysa alacağım. 1080p, 4X AA, 16X AF, Ultra ayarlarda oynamak istiyorum..

PC fanboyuluğu mu oluyor şimdi benim bu yaptığım ?

Bu sadece tercih meselesi. Sen Xbox veya PS'inde oyunu oynuyorsan oyna, kimse sana bir şey demiyor. Ne bu çekememezlik..


Neyse, çıksın da bir an önce, bi güzel single 'ını bitirip, multiye çıkacak zibilyon tane modu oynayalım :)

Büyük ihtimal 32 veya Battlefield gibi 64 kişiye çıkarılacak oyuncu sayısı desteğiyle..



Yav he he. Sen o sistemi dizmek için ne kadar para verdin ? Binlerce lira verdin. Ben 500 liralık konsol ile süper multiplayer eşliğinde oyunumu oynadım. Sizin gibi 22 inch ekranlardada oynamayım. Bağladım 120 ekran FULL HD OMELED televizyonuma dev gibi ekranda Los Santosun tozunu attırdım. Ayrıca GTA nın asıl şeyi KLAVYE MOUSE değil ! Sen hiç Xbox360 kontrolcüsü ile oynadınmı ? Arabaya istediğin kadar gaz ver adama istediğiniz hızı ver aynı anda onlarca tuşa bas atraksiyon yaşa istediğin şekil döndür vb vb. GTA nın PC de tutmasının tek sebebi MODLARDIR.
Sadeceu şu soruyu sormak için girdim! o full+full eyçdi omlet televizyon da 500 liranın içinde mi? :D

Havya Makinesi

22.1.2014 19:45:50

-7
quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel
alıntı:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

alıntı:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

GTA V indirimlerle, DLC paketleriyle birlikte, bir çok seçenek ile beraber Steam'de köpek gibi satar.

gta nın zaten ana platformu pc dir siz bakmayın rockstar firmasının kaşarlık yaptığına ayrıca gta 5 klavye mouse la oynanır bunu herkes adı gibi iyi biliyor

Konsol sahipleri neden PC platformunu kötülüyor anlamıyorum, büyük ihtimalle odundan yapılma PC'lere sahip oldukları için konsollarda 720p , low texture 20/100 distance ayarlarda 30 FPS oynayabildikleri için mutlular.

Ben bunu istemediğim için PC'ye çıkmasını istiyorum GTA V'in. Torrent den indirmeyeceğim, orjinal (Limited Edition'ları çıkarsa, hatta onları) kutulu, içerikli istiyorum. Kaç paraysa alacağım. 1080p, 4X AA, 16X AF, Ultra ayarlarda oynamak istiyorum..

PC fanboyuluğu mu oluyor şimdi benim bu yaptığım ?

Bu sadece tercih meselesi. Sen Xbox veya PS'inde oyunu oynuyorsan oyna, kimse sana bir şey demiyor. Ne bu çekememezlik..


Neyse, çıksın da bir an önce, bi güzel single 'ını bitirip, multiye çıkacak zibilyon tane modu oynayalım :)

Büyük ihtimal 32 veya Battlefield gibi 64 kişiye çıkarılacak oyuncu sayısı desteğiyle..
Yav he he. Sen o sistemi dizmek için ne kadar para verdin ? Binlerce lira verdin. Ben 500 liralık konsol ile süper multiplayer eşliğinde oyunumu oynadım. Sizin gibi 22 inch ekranlardada oynamayım. Bağladım 120 ekran FULL HD OMELED televizyonuma dev gibi ekranda Los Santosun tozunu attırdım. Ayrıca GTA nın asıl şeyi KLAVYE MOUSE değil ! Sen hiç Xbox360 kontrolcüsü ile oynadınmı ? Arabaya istediğin kadar gaz ver adama istediğiniz hızı ver aynı anda onlarca tuşa bas atraksiyon yaşa istediğin şekil döndür vb vb. GTA nın PC de tutmasının tek sebebi MODLARDIR.

Frobe

22.1.2014 19:09:27

+3
quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

gta nın zaten ana platformu pc dir siz bakmayın rockstar firmasının kaşarlık yaptığına ayrıca gta 5 klavye mouse la oynanır bunu herkes adı gibi iyi biliyor
Konsol sahipleri neden PC platformunu kötülüyor anlamıyorum, büyük ihtimalle odundan yapılma PC'lere sahip oldukları için konsollarda 720p , low texture 20/100 distance ayarlarda 30 FPS oynayabildikleri için mutlular. Ben bunu istemediğim için PC'ye çıkmasını istiyorum GTA V'in. Torrent den indirmeyeceğim, orjinal (Limited Edition'ları çıkarsa, hatta onları) kutulu, içerikli istiyorum. Kaç paraysa alacağım. 1080p, 4X AA, 16X AF, Ultra ayarlarda oynamak istiyorum.. PC fanboyuluğu mu oluyor şimdi benim bu yaptığım ? Bu sadece tercih meselesi. Sen Xbox veya PS'inde oyunu oynuyorsan oyna, kimse sana bir şey demiyor. Ne bu çekememezlik.. Neyse, çıksın da bir an önce, bi güzel single 'ını bitirip, multiye çıkacak zibilyon tane modu oynayalım :) Büyük ihtimal 32 veya Battlefield gibi 64 kişiye çıkarılacak oyuncu sayısı desteğiyle..

mavikıs

22.1.2014 19:04:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel GTA V indirimlerle, DLC paketleriyle birlikte, bir çok seçenek ile beraber Steam'de köpek gibi satar.
gta nın zaten ana platformu pc dir siz bakmayın rockstar firmasının kaşarlık yaptığına ayrıca gta 5 klavye mouse la oynanır bunu herkes adı gibi iyi biliyor

Master_Evil

22.1.2014 18:48:48

+1
1080p 60 fps akar pcler

Frobe

22.1.2014 18:42:09

+1
GTA V indirimlerle, DLC paketleriyle birlikte, bir çok seçenek ile beraber Steam'de köpek gibi satar.

emrahcey

22.1.2014 18:35:54

0
Konsolda oyunlardan daha fazla kar elde ediliyor. Bakınız --> Ben Battlefield 4'ü Playstore'dan 60 tl ye aldım. PS4 sahibide umarım bu fiyatla almıştır. > Evet Konsolda oyunların satış miktarı olsun, getirisi olsun dağıtımcılarına daha çok kazandırdığı aşikar. İşte bu sebepten konsol ... PC'de var. Konsol'da.

playstation_4

22.1.2014 18:20:02

+2
AKLI BAŞINDA OLAN İNSAN GTA 5 PC GELMEME GİBİ BİR OLASİLİGININ OLMADIGINI ANLAR. ULAN OYUN SADECE PS3 VE XBOX ÇIKSA NE OLUCAK PC CİLER OYNAYAMIYOR DİYE SEVİNEN İNSANLARDA VAR AKLIM ALMIYOR. HAYIRLI OLSUN PC OYUNCULARI

playstation_4

22.1.2014 18:15:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan Helal olsun Amazona MS bile XP'den desteğini çekti Amazon çekmedi...
amazon xp destek gta5 ms no destek amozon full destek D: D: D: FAİL ! ! !

JasonBrody94

22.1.2014 17:56:01

-1
quote:

Orijinalden alıntı: ankara Konsolda kim demiş oyun oynandığını konsolda oyun oynamak cep telefonunda oynamak gibi bişey
Allah aşkına biri alsın şunu şurdan :DDDD

ankara

22.1.2014 17:27:50

0
Konsolda kim demiş oyun oynandığını konsolda oyun oynamak cep telefonunda oynamak gibi bişey

sernor

22.1.2014 16:52:21

-1
Bazıları şu gerçeği neden kabul edemiyo?. Konsollar pc'leri deyim yerindeyse gömdü! Her şey apaçık ortada bir oyun pc de 1 satıyorsa konsolda 20 satıyor. Oyun yapımcıları pc'den çok daha fazla konsolu önemsiyor. Pc ''olsa da olur olmasa da olur'' diyorlar. Sadece pc çıkmış bir oyun 1 milyon satsa ''iyi satmış'' deniyor. Ama bu satış rakamı konsollar için gayet normal bir düzey. Yapımcılar içinde konsol asli pc tali pazar. ''Konsol da zaten satıyoruz, pc ise korsandan bize ne kalırsa artık'' anlayış bu. Bu yüzden gta 5 de konsoldan 1 sene sonra pc geliyor. Yoksa konsolun pc yakın bir pazar değeri olsa oyun pc ve konsola aynı anda çıkardı. Gerçeği kabullenin artık. Not: En son sahip olduğu konsol ps2 olan, bir pc oyuncusuyum

Ahayri

22.1.2014 16:06:32

+2
BSC velet kaynıyor. Konsolmuş peh. Konsolum var açtığım yok. PC AKAR.

highjumper3

22.1.2014 15:58:21

+3
ps3 destekleyen arkadaşlar herhalde sony den prim alıyor öyleyse bizde ps3 fanı olak 3 5 para kazanırız veya hiç yoksa bedava orjinal oyun oynarız

Uzayda Bir Nokta

22.1.2014 15:56:15

+8
Yahu bir konuda da fanatiklik yapmayın... Sinir oluyorum şu ülkenin saçma insanlarına.. İşiniz gücünüz yok burada birbirinize laf yetiştiriyorsunuz. Sanki hepiniz teknik uzmansınız burasıda tartışma sahası. Tamam kardeşim oyun pc ye çıkacak. Adam isterse satın alır, vicdanına yediriyorsa torrentten indirir. Şurada mantıklı doğru dürüst bir şeylerden bahsetmek varken, işiniz gücünüz birbirinize laf yetiştirmek. Bir konudada bölünmeyin be kardeşim. Ne alışmışsınız bölünmeye... Takımlarda düşman olursunuz, din-dil-ırk da düşman olursunuz, teknolojik aletlerde de düşman oluyorsunuz... Ne kadar gereksiz insanlarsınız siz...

Myres

22.1.2014 14:11:57

+11
Hastayım şu ps3 fanlarına. Görende ordan giriyorlar siteye sanır.

BSC Misafiri

22.1.2014 13:44:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII Gidin PS3 alın daha PC çağında mı kaldınız.. Çağ atlayın modern olun .. !
bir sen eksiktin yeni troll hayırlı olsun

BSC Misafiri

22.1.2014 13:43:57

-3
''Herkes ''Pc'ye çıksında torrentten sömürün demi pis pc'ciler'' zihniyetinde olduğu için oyun pc'ye çıkıp konsollardan fazla satınca göreceksiniz. En azından kendi adıma konuşursam ben alacağım.'' Hangi dünyada yaşıyorsun sen? Hangi oyun pc'de konsolda sattığından fazla satmış da gta satacak. Pc oyunculuğu bu yüzden can çekişiyor, evet oyunlar pc daha fazla sattığı için oyun yapımcıları pc sallamıyor zaten..xd Gta 4 konsol satışı 20 milyon pc satışı 1 milyon başka söze gerek yok. Hadi siz torrenten oyun indirmeye devam edin.

ReflexAction

22.1.2014 13:13:30

+2
quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan
alıntı:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

Pc ye cikmasini isteyen arkadaslarinin yarisi low ayarlarda 720p zar zor görecek ne zevk alacaksınız merak ediyorum

ps3 oldgen 720p ve low texture görende oyunu 1080p full hd oynadın sanacak ayrıca 500 600 dolarlık toplama pc her türlü bu oyunu öttürür.


gerçi artık çıkmasada olur, hevesim geçti şahsen
yazıma başlamadan önce şunu belirteyim bende ps3 yok gta 5 i açabilecek bir bilgisayarım ve ps4 üm var.Benim demek istediğim ülkemizin ortalama bilgisayarlarına bakacak olursak gta 5 i adam akıllı açabilecek bilgisayarlardan bahsediyor ha senin için oyunu açsın yeter olabilir suluboya gibi oynayabilirsin ama benim için 1080p medium ayarlarda 30+fps den aşşağı oyun oynamak(pc için) kötüdür zevk vermez.

haktan24

22.1.2014 12:58:45

+1
ps3 cihazım olmasına ragmen gidip de almadım gta 5 i ps3 kafelerde oynadıgım zaten grafikler acayip derecede kötü ve aa eksikligi cok belliydi ayriyetten kaplamaların sonradan gelmesi cabası öylede böylede pc cıkarılıcak bu oyun dedim ve iyiki beklemişim cıksın bilgisayara mis gibi her detayını her köşesini rahat rahat oynamak var ps3 veya xboxda yok cihaz ısınıcak yok söyle olucak dert tasa ugrasılmaz arkadas bu tür oyunların ana platformu pc dir kimse aksini konusamaz tartısma ortamı olusturmak istemiyorum ama bi pc gerceginide göz ardı etmeyin siz aa sız 5 dakka sonra kaplamaları gelen oyunu oynayıp bitirdiniz şimdi sıra bizde köşe yumusatma fizik detayları nvıda alırsaki büyük ihtimal nvıdıa destekli cıkıcak ozaman kaliteyi görüceksiniz haber için teşekkürler bsc sabırsızlıkla bekliyoruz oyunun cıkmasını orjinal bir şekilde temin etmek için...

560ti

22.1.2014 12:41:29

+9
PC'den anlamayan 12 13 yaşındaki çocuklara cevap vermeyin arkadaşlar.Onları sevindirmeyin onların amacıda zaten kavga etmek.PS3 alarak modern olunuyormuş töbe estağfurullah.PC'si 2006 2007'de kalmış olan arkadaşlar burada gelip PC 720P Low detay'da oynayacaksınız hahahahaha yazmayıp PC'nizi yenileyin derim.Max Payne 3 High detaylarda açan bir PC GTA 5'ide High Medium arasında çalıştırabilir.

ultralisan

22.1.2014 12:28:05

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas Pc ye cikmasini isteyen arkadaslarinin yarisi low ayarlarda 720p zar zor görecek ne zevk alacaksınız merak ediyorum
ps3 oldgen 720p ve low texture görende oyunu 1080p full hd oynadın sanacak ayrıca 500 600 dolarlık toplama pc her türlü bu oyunu öttürür. gerçi artık çıkmasada olur, hevesim geçti şahsen

BSC Misafiri

22.1.2014 12:17:54

0
XP desteği varsa DX11 desteği olmayabilir ya da seçim yapma şansı tanınır.

BSC Misafiri

22.1.2014 12:17:47

0
Yeter duyurul da kurtulak yav

BSC Misafiri

22.1.2014 12:17:44

0
Herkes ''Pc'ye çıksında torrentten sömürün demi pis pc'ciler'' zihniyetinde olduğu için oyun pc'ye çıkıp konsollardan fazla satınca göreceksiniz. En azından kendi adıma konuşursam ben alacağım.

BSC Misafiri

22.1.2014 12:17:34

+1
ben PC kullanıcısıyım oyunu bekliyordum ama bende dahil herkes bir şekilde oynadı artık kimi kafede kimi arkadaşında kimi akrabasında artık bir heyecanı kalmadı benim için bu saatten sonra çıksın çıkmasın önemi yok ne oyunlar gelecek wild hund dragon age 3 wach dogs kimse gta'yı hatırlamaz bile

BSC Misafiri

22.1.2014 12:17:17

-1
PS4 ve Xbox One'a çıkmadan PC'ye kesinlikle ve KESİNLİKLE çıkmayacak. Bunu söyleyebilirim. İçiniz rahat olabilir. Çünkü konsol satışlarından daha çok kazanacaklar. Eh artık PC'ye çıkar mıı çıkmaz mı çokta umrumda değil

cemecem21

22.1.2014 12:01:04

+1
Bu arada Amazon Fransa sayfası PC için GTA V sürümünün sayfasını kaldırmış.

White Death

22.1.2014 11:45:42

+7
Şu fanboylara bazen çocuk gözüyle bakıyorum. Sadece pc-konsol değil her türlü şey. Tamam firmayı ve ürünlerini seversin "Ezik PC'ciler" nedir arkadaş? Playstation'ı babanız mı yönetiyor? (Bu arada konsolcuyum söyleyim dedim.)

ajj35

22.1.2014 11:29:41

0
süperr.

OldGamers86

22.1.2014 11:23:29

+1
Bsc ekibinin gözü aydın. Çıktı, çıkacak, çıkması yakın haberleri yapmaları artık nihayete erecek. :)

wizimm

22.1.2014 10:49:48

0
Canım arkadaşım gta 5 çöp ise söyle bakalım hangi oyun en azından oynamaya değer senin için?
quote:

Orijinalden alıntı: Dependet Bu çöp oyunun neyini bu kadar beklerler , büyütürler anlamıyorum .

Jedi_masterr

22.1.2014 10:42:43

+5
pc ye çıksada kurtulsak bu haberlerden

Dependet

22.1.2014 10:36:13

-5
Bu çöp oyunun neyini bu kadar beklerler , büyütürler anlamıyorum .

mete_fb

22.1.2014 10:32:14

+1
Ön siparişe çıksın Logitech H150 Headset+GTA V Siparişimi veriyorum bize torrent ci diyen konsolcularada SS mi atıyorum

Vinewood

22.1.2014 10:22:38

0
1080p Ultra da açar sorun yoh

Deadpool1239

22.1.2014 10:07:51

+7
quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas Pc ye cikmasini isteyen arkadaslarinin yarisi low ayarlarda 720p zar zor görecek ne zevk alacaksınız merak ediyorum
Nerden biliyosun lan kahin misin sen Allah Allah

ReflexAction

22.1.2014 09:58:11

-5
Pc ye cikmasini isteyen arkadaslarinin yarisi low ayarlarda 720p zar zor görecek ne zevk alacaksınız merak ediyorum

ultr4slan

22.1.2014 08:57:10

+1
Xp kullanan birinin GTA V oynayacağını sanmam :)

skywalkerhan

22.1.2014 08:19:33

0
Helal olsun Amazona MS bile XP'den desteğini çekti Amazon çekmedi...

SpyChef

22.1.2014 08:19:29

0
Abi Çok İyi Yaa.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız