Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA: The Trilogy - Definitive Edition için Yeni Güncelleme Önümüzdeki Hafta Geliyor

 
 
Rockstar Games'in eleştiri oklarının hedefi olan Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition için yeni güncelleme önümüzdeki hafta oyunculara sunulacak. Üçlemenin remaster sürümlerini barındıran The Trilogy, hem görsel anlamda hem de oynanış anlamında oyunculara zor anlar yaşatmıştı.
 
Rockstar Games, mevcut sorunları ele alan yeni bir güncellemenin yolda olduğunu bildirdi. Twitter üzerinden gönderi paylaşan ekip şunları belirtti: "Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition için önümüzdeki hafta tüm platformlarda geçerli olacak yeni bir güncelleme yayınlayacağız. Topluluğumuzun sabrını ve desteğini takdir ediyoruz." 
 
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition,  PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Rockstar Games Launcher aracılığıyla) için mevcut.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz aksiyon macera hikaye açık dünya gta
Cult of the Lamb'in Konsol Sürümleri Onaylandı Söylenti: Sony, Xbox Game Pass'e Rakip Olacak Abonelik Hizmetini Yakında Yayınlayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız