Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 5 FiveM ve RDR 2 RedM'in Arkasında Ekip Rocsktar'ın Parçası Oldu!

 
 
Rockstar Games, GTA 5 FiveM ve RDR 2 RedM'in arkasındaki grup Cfx.re'nin artık resmi olarak Rockstar Games'in bir parçası olduğunu duyurdu. Rockstar, Cfx.re ekibiyle ortaklık kurarak mevcut topluluğunu desteklemenin yeni yollarını bulmaya çalışacak. Aynı zamanda oyunculara sağlanan hizmetleri iyileştirme konusunda yeni ekipten yardımlar alacak.
 
FiveM ve RDR 2 RedM nedir?
 
 
 
FiveM ve RedM, GTA V ve Red Dead Redemption 2 için çevrimiçi/çok oyunculu modlar olarak karşımıza çıkıyor. İki mod PC oyuncularına özel sunucular sağlayarak oyunu çok oyunculu bir şekilde oynamasına olanak tanıyor. Oyuncu topluluğu genel olarak FiveM'in GTA 5'in resmi çevrimiçi modundan daha iyi olduğunu belirtiyor.
 
Bu ortaklık kurulmadan önce 2015 yılında Rockstar Games bu geliştiricilerle karşı karşıya kalmıştı. FiveM'in kuralları ihlal eden bir çok oyunculu mod olduğunu belirten Rockstar bu söylemiyle beraber yasaklamaya kadar gitti. Hatta ekibin bir parçası olmayan ve sadece o modu kullanan oyuncuları bile oyundan uzaklaştırdı.
 
Tüm bu olanların ardından şimdi bu ekip Rocsktar'ın bir parçası haline geldi. Umuyoruz ki hem FiveM hem de RedM modlarının ücretsiz (alternatif) çok oyunculu/çevrimiçi modlar olarak kalsın.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Need for Speed: Most Wanted için UE5'te Nasıl Görünürdü? İşte Video Overwatch 2 Steam Platformuna Geldi: Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız