Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fuga: Melodies of Steel, PS5 ve Xbox Series Desteğini Alıyor

 
 
Geliştirici CyberConnect2, Little Tail Bronx serisi RPG Fuga: Melodies of Steel'in PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden 29 Temmuz'da 39.99 dolara dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu. Japonca ve Fransızca seslendirmeleri ve Japonca, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince altyazı seçeneklerini destekleyecek.
 
Oyun hakkında
 
Barışçıl bir köy savaşın alevlerine doğru atılır. Berman Ordusu tarafından esir alınan ailelerini kurtarmaya kararlı bir grup çocuk, dev bir tank olan Taranis'e atlar. Ailelerini ararken Berman Ordusuna karşı savaşarak ülkeyi boydan boya gezerler.

Fuga: Melodies of Steel, Caninu ve Felineko'nun yaşadığı aynı dünyada geçen Tail Concerto ve Solatorobo: Red the Hunter gibi Little Tail Bronx serisinin en yeni bölümüdür.
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji rol yapma
Hikaye Odaklı Conway: Disappearance at Dahlia View Oyunu Duyuruldu 1980'lerin Arcade Oyun Koleksiyonu Taito Milestones, Switch için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız