Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi

 
 
Marvelous, Marvelous Game Showcase 2024 adlı sunum için çeşitli açıklamalarda bulundu. Ortaya çıkan detaylara göre yeni etkinlik 31 Mayıs Türkiye saati ile 01:00’de gerçekleştirilecek ve yayını YouTube platformu üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Yeni Marvelous oyunları yolda
 
 
 
Marvelous Game Showcase 2024 etkinliği açıklanan detaylara göre yaklaşık 30 dakika sürecek ve burada Marvelous ekibi tarafından geliştirilen projelerin yeni detaylarına erişebileceğiz. Bu projelerin konsol, PC ve akıllı telefonlara gelebileceğini söyleyebiliriz.
 
Ayrıntılar açıklanmasa da Marvelous kısa süre önce “Farmagia”, “Guardians of Azuma” ve “Daemon X Machina Titanomachia” için ticari marka başvurusunda bulundu. “Farmagia” Mayıs 2023'te duyurulan bir proje olarak karşımıza çıkarken “Guardians of Azuma” ise Rune Factory Project Dragon'un resmi bir yan oyunu olacak. “Azuma” Doğu Japonya'yı temsil ediyor ve Project Dragon da “Doğu Ülkesi”nde geçiyor.
 
Son olarak “Daemon X Machina Titanomachia” Daemon X Machina Titanic Scion ile ilgili olabilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız