Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fuga: Melodies of Steel 2'nin geliştirmesi tamamlandı

 
 
CyberConnect2 başkanı ve CEO'su Hiroshi Matsuyama, Twitter üzerinden yayınladığı bir gönderide Fuga: Melodies of Steel 2'nin tüm platformlar için hazır olduğunu söyledi. Matsuyama ayrıca ilk oyunun olaylarını özetleyen videonun da oyunculara sunulduğunu açıkladı. 
 
Fuga: Melodies of Steel 2, 11 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Sıra tabanlı taktik oyunu
 
 
 
Fuga: Melodies of Steel'in devam oyunu yakında geliyor. Devam oyunu bizlere sıra tabanlı rol yapma deneyimi aktaracak. Oyun içerisinde daha fazla strateji unsuru yer alacak ve bunun yanı sıra gelişmiş bir savaş sistemi de bulunacak. Ek olarak oyunda yepyeni bir etkinlik sistemi de bizlere sunulacak.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji pc Fuga: Melodies of Steel 2
Assassin’s Creed Unity için 4K karakter doku paketi yayınlandı Valorant Puanları 25 Nisan'dan itibaren zamlanıyor: Zam oranı üzecek cinsten

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fuga: Melodies of Steel 2 PC
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız