Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Frostpunk'ın Geliştiricileri Gelecekteki Tüm Oyunları için Unreal Engine Kullanacak

 
 
11bit Studios, gelecekteki tüm oyunları için Unreal Engine kullanacağını duyurdu. Bu duyuruyu kutlamak için stüdyo, Unreal Engine projelerinden bazılarına bir göz atmamızı sağlayan bir fragman yayınladı.
 
11bit Studio bu duyurunun dışında herhangi bir ek ayrıntı açıklamadı. Ayrıca ekibin Unreal Engine 4 mü yoksa Unreal Engine 5 mi kullanacağını da belirtilmedi. 
 
11bit Studios daha önce Unity Engine'i kullanıyordu. Ekip, bu değişikliğin arkasındaki nedenleri açıklamadı. Ayrıca yaklaşan Unreal Engine oyunlarının Epic Games Store'a özel olup olmayacağını da bilmiyoruz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming This War of Mine 11 bit studios hayatta kalma PC Frostpunk
The Witcher 3 için Yeni Mod, Savaş Animasyonlarını ve Yürüme Sistemini iyileştiriyor Söylenti: Microsoft, Hideo Kojima'nın Yeni Oyununu Yayınlayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lamuarte

29.6.2021 15:02:24

0
Ben de onu dedim işte. Frostpunk'ı 1 hafta boyunca bedava yayınlamak-dağıtmak karşılında Epic sınırsız Unreal Engine kullanım hakkı vermiştir. Bu parayı ve karşılığı sağlamak da kolay değil.

TheNewAtilla

29.6.2021 13:14:13

0
Epic fonlamistir. Oyun yayimlamak zor değil artik önemli olan buyuyebilmek icin para lazım

lamuarte

29.6.2021 12:15:34

0
Oyunlarını bedava yayınlamaları karşılığında Epic ile anlaşma yapmışlardı. Bu anlaşmanın şartlarından biri de tüm oyunları için komisyonsuz Unreal Engine kullanımıdır. Yoksa Frostpunk öyle kolayca ücretsiz dağıtılabilecek bir oyun değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Frostpunk
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız