Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Friday the 13th: The Game'in Tek Kişilik Oyuncu Modunda Hikaye Bulunmayacak

 
   Gun Media, websitesi üzerinden paylaştığı bir yazı ile birlikte yakın zamanda oyuna eklenecek olan tek kişilik oyuncu modunda hikaye bulunmayacağını açıkladı.
 
   Gun Media,
 
"Oyunculardan tek kişilik oyuncu modunun hikaye temelli olacağını düşündüklerine dair bazı mesajlar aldık. Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm ancak olmayacak. The F13 filmleri gerçekten hikaye anlatımları ile bilinen filmler değildi. Elbette, filmlerde bir hikaye var ancak yine de odak noktası değil. Jason, kurbanlar, korkunç cinayetler ve ara sıra da göğüsler hakkında değil mi?"
 
   Friday the 13th: The Game'in tek kişilik oyuncu modu Hitman tarzı belirli bir saatte ya da belirli bir zamanda ortadan kaldırabileceğiniz hedeflere sahip olacak ve bunun gibi bazı mücadeleler bulunacak.
 
   Friday the 13th: The Game şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
friday the 13th 13. cuma aksiyon korku multiplayer co-op rekabetçi multipltform
Forza Motorsport 7'nin The Fate of the Furious Araç Paketi Tanıtıldı Resident Evil 2 Masa Oyunu Kickstarter'da Hedefine Çok Hızlı Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

27.9.2017 03:04:26

0
Oyunun satışları baya düşmüştür çünkü oynayan kalmadı, bununda etkisi vardır hikaye modunun böyle olmasıyla ama belkide adamların en başından beri planı hikaye modunu böyle yapmaktı bilemeyiz.

The_Rahip

26.9.2017 11:34:30

0
Hikaye modu yapmamak içinde bir güzel saçmalamışlar. İyi yada kötü bir hikaye bir senaryo var neyin kafasını yaşıyorsunuz. Telltale Games yada SuperMassive Games'den şöyle bir Friday the 13th oyunu gelsede keyifle oynasak.

Kennnn

26.9.2017 11:23:37

0
Açıklamaya bak un kavur. Baz aldıkları filmlere dahi saygısı yok ki bunların satın alanlara olsun. Adamlar doğru düzgün oyun yapamamışken gerçek bir hikaye ile tek kişilik oynanış nasıl yapsınlar zaten. Oyunun her tarafından amatörlük akıyor. Bitmemiş oyunlara da para vererek bu dallamaları zengin ediyorsunuz sonra da böyle saçmalıyorlar.

BSC Misafiri

26.9.2017 10:16:06

+1
kickstarter da parayı toplarken oyuna hikaye modunun da olması için kasayı biraz daha arttırmışlardı.dolandırıcılıktan başka birşey değildir bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Friday the 13th ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız