Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Motorsport için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Turn 10 Studios tarafından oyunculara sunulacak olan yarış oyunu Forza Motorsport için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Yayınlanan bu ekran görüntüleri 4K çözünürlüğe sahip. Bu görüntüler sayesinde oyunun grafiklerine bir göz atabilirsiniz.
 
Forza Motorsport'ta başlangıçta 500'den fazla araç yer alacak
 
 
 
Gerçekçi bir yarış deneyimi sunmayı hedefleyen Forza Motorsport'ta ilk etapta (yayınlandığı zaman) 500'den fazla araç bulunacak. Bunun yanı sıra oyun içerisinde 800'den fazla benzersiz yükseltme ve özel modifikasyon seçeneği yer alacak. Ek olarak birden çok yol düzenine sahip 20 pist biz oyunculara sunulacak.
 
Oyun içerisinde dinamik hava ve dinamik pist mekaniği bulunacak. Bu mekanikler sayesinde oyundaki her yarış ve her bir tur farklı deneyim sunacak. Örneğin yarış içerisinde bir tur geride kaldı ve yağmur yağmaya başladı, pistin kayganlığı bu yağmur sebebiyle artacak. Tekerleklerin durumu ve sürüş deneyimi bu koşullardan etkileyecek.
 
Forza Motorsport, 2023 yılı içerisinde Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.  
 
İşte ekran görüntüleri 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Forza Motorsport Microsoft Turn 10 Studios Xbox Series X PC
2023 Yılı içerisinde En Çok Hangi Oyunu Bekliyorsunuz? VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde 3. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

aterikasedi

29.1.2023 20:41:42

+2
Küçük bir donanımhaber latifesi.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Motorsport
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız