Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Motorsport 6 Duyuruldu + Duyuru Videosu Yayınlandı

 
    Ford ile Microsoft, Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarında gerçekleşen organizasyonda; Ford yeni aracı olan Ford GT'yi duyururken Microsoft da Ford GT'yi kapak görseli yaptığı Forza Motorsport 6'yı resmi olarak duyurdu.

    "Bu Forza ile 10. yılımız" diyerek fuarda konuşan Turn 10 yöneticisi Alan Hartman; Seriyi yapmaya başladıkları anda araç üreticilerine 'Detroit'te gösterdiğiniz yeni arabanızı ekleyebilir miyiz lütfen?' dediklerini ve 10 yıl önce bu durumda olduklarını belirtirken, son 3-4 senede üreticilerle olan ilişkilerini güçlendirdiklerini ve bu oyun serisinin onlar için çok önemli bir durum olduğunu anladılar" diyerek sözlerini noktaladı.

    Ford'un Global Ürün Geliştirme Müdürü Raj Nair ise "Birçok müşterimiz markamızla ve oyundaki bazı model araçlarla Forza oynarken tanışıyor" diyerek, şu an oyun gibi geliştirme aşamasında olan oyunun kapak görselindeki Ford GT'nin de geliştirme aşamasında olduğunu vurguladı. Ayrıca "Bu durumun zor bir süreç olduğunu ve yeni Forza oyunundaki aracın kendi imzası ile yollarda olacağını ve bu yüzden dolayı gerçek aracın da gerekli kalitede olmasını sağlamalıyız" diyerek aracın ve oyunun önemini belirtti.

    Turn 10 yöneticisi Hartman oyunun çıkış tarihi ile ilgili olarak "Zaten belirli aralıklarla oyunlarımız çıkıyor, gerisini hayal gücünüze bırakıyorum" diyerek oyunun çıkış tarihine dair ipucu verdi. Bu durumda genelde iki sene arada bir Ekim ayında Forza çıkaran firma, Forza Motorsport 6'yı Ekim 2015 gibi bir tarihte piyasaya çıkarabilir.

    Forza Motorsport 6, sadece Xbox One'a özel olarak piyasadaki yerini alacak. Oyunla ilgili detaylı bilgiler ise E3 2015'te açıklanacak. Oyunun duyuru videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Verge forza motorsport 6 forza motorsport xbox one forza motorsport 6 xbox one ford ford forza microsoft turn 10
Xbox One, Medya Özellikleriyle Beraber Emmy Ödülü Aldı Nintendo, 14 Ocak'ta Direct Sunumu Yapacağını Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-1E1FC651D

2.8.2015 13:44:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Hani diyorsun ya, gt değil bu eksik çıksın diye. Aha bir önceki oyun eksiklik kralı seçilir.Forza 5, Forza 4'ten çok daha eksik çıktı . Forza 4'te olan araçları, dlc ile sattı. Yani kısacası boş konuşuyorsun. Gt5'te zaten var olan bir şeyi, şimdi yaptı diye rakipsiz oluyorsa, varsın olsun.
AHAHAHHAHAH. GT4'teki araçlar, neden GT5'te premium olarak yoktu da standart araç olarak geldi. O zaman sesiniz çıkmıyordu?

GT_55

13.7.2015 14:50:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: msy Forza 5 ne ise oydu. Yani yapmayacaklari birseyi vaad etmediler. Forza 5 eksiklikleri olan bir oyundu doğru. Su ana gelecek olursak Forza nin rakibi yine forza ne yazik ki
Hani diyorsun ya, gt değil bu eksik çıksın diye. Aha bir önceki oyun eksiklik kralı seçilir.Forza 5, Forza 4'ten çok daha eksik çıktı . Forza 4'te olan araçları, dlc ile sattı. Yani kısacası boş konuşuyorsun. Gt5'te zaten var olan bir şeyi, şimdi yaptı diye rakipsiz oluyorsa, varsın olsun.

msy

13.7.2015 12:48:59

0
Forza 5 ne ise oydu. Yani yapmayacaklari birseyi vaad etmediler. Forza 5 eksiklikleri olan bir oyundu doğru. Su ana gelecek olursak Forza nin rakibi yine forza ne yazik ki

GT_55

13.7.2015 00:24:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: msy Yanlismis olabilirim goruntu bana gerçek gibi gelmiş olabilir. Takdir ettim ne güzel yapmislar. Gran turismo nun devri çoktan bitti uzulup de forza ya çamur atmak bunu değiştirmeyecek. E3 te forza hakkında az da olsa bilgi sahibi olduk. Oyle salladigin gibi kaplamalarda modellerde bir zayiflik yoktu. Tek eksisi real time weather efektti ki bir sonraki oyuna yapacak birsey kaldin değil mi. Sizin gran turismo degilki bu onlarca eksiği olsun. :)
Yani forza 5 tam ve eksiksiz çıktı dimi.

İdrak İstimlak

12.7.2015 16:44:21

-1
Tamam

msy

12.7.2015 16:37:23

0
Yanlismis olabilirim goruntu bana gerçek gibi gelmiş olabilir. Takdir ettim ne güzel yapmislar. Gran turismo nun devri çoktan bitti uzulup de forza ya çamur atmak bunu değiştirmeyecek. E3 te forza hakkında az da olsa bilgi sahibi olduk. Oyle salladigin gibi kaplamalarda modellerde bir zayiflik yoktu. Tek eksisi real time weather efektti ki bir sonraki oyuna yapacak birsey kaldin değil mi. Sizin gran turismo degilki bu onlarca eksiği olsun. :)

İdrak İstimlak

13.1.2015 22:57:52

-1
Yahu Allah aşkına, oyunu eleştiren biz mi firmanın kölesi olmuşuz, yoksa Xbox markasının başındaki adam DX12 güncellemesinin XO'na kayda değer bir faydasının olmayacağını söylemesine rağmen, sırf grafik anlamda beklenti körükleyip, markayı olduğundan daha iyi göstermek için durmadan her yerde, her fırsatta konsolu yüceltenler mi? Geçen nesil Killzone 2'ye E-F-S-A-N-E denildiği için hazımsızlığa kapılanların nedense şimdi açtıkları her oyunun başlığının yanına EFSANE ibaresini koyanlar mı? Hatta her fırsatta DC gibi bir grafik sanatını, FH2 ile karşılaştıranlar mı? Oyunun konusuna girmeye korkuyoruz arkadaş, en ufak bir eleştiri yazsan hemen üstüne çullanırlar. Konusunda biri XO sahibi bu arada, oyunu bunların gazına gelip almış ama bakmış forumda anlatılanlarla oyun arasında fark var, grafiklerini beğenmedim demiş, hemen elemana çullanmışlar. Tabiiiii sevmek zorundasın, kötü de olsa grafiklerini, oyunun bilimum özelliklerini övmek zorundasın, yoksa ocak dışısın arkadaş, o kadar. Bir de bu adamlar gelmiş akıl veriyor, fanlıkla, fanatiklikle suçluyor adamı, yahu aynada bir baksanıza kendinize. Efsane diye ilan ettiğiniz oyunu dünya alem gördü. Bundle'lar, uçuk fiyat indirimleri olmasa hayatta 1 milyon bile satamayacaktı. http://www.vgchartz.com/game/72222/forza-motorsport-5/ Millet E3 2013'te gösterilen oyunlar, çıkan oyun arasındaki farkı gördü de almayan kendini kurtardı. Yolda grafik yetersizliğinden yol çizgisinin 20 metre sonrasını gösteremeyen bir grafik motoru var. Şimdi bu adamlar mı beklediğiniz Forza 6'yı yapacak? Tamam seviyorsanız eyvallahta, bari oyunu bilmeyen insanları kandırıp, ceplerindeki paraya sebep olmayın, az insafa gelin yahu, günahtır, yazıktır...

GT_55

13.1.2015 22:42:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange Firma kölesi arkadaşları buradan alalım hepinizden son derece tiksiniyorum. Ancak katlanamazsınız her haberin altına kendi firmanızı desteklemek için can atarsınız. Siz hiç mi kendinize acımıyorsunuz ya koca koca adamlar sidik yarışı yapıyorsunuz. Bu neyin kavgası anasını satiyim? Böyle ottan şeylerin kavgasını yapacak kadar seviyeniz düşük mü? Bıktım ya. Xbox haberi çıksada atlasak diye can atıyorsunuz çünkü Xbox'u yerin dibine gömeceksiniz kendi aletinize kötü bir şey çıktı mı şöyle böyle dersiniz. Daha GAMEPLAY VİDEOSU ÇIKMAMIŞ OYUNA GRAFİKLERİ KÖTÜ DİYORSANIZ. Pes derim yani. Bu yaptığınız saçmalıktan başka değil. Ona kalırsa sizin Drive Club'da öyle süper falan çıkacaktı. Allah'tan biraz düzelttiler de. Geç olmuş ama neyse. Gelip buraya *** ağrısı yapmayın karşı tarafa iyi oyun çıkıyor diye. @msy Takmayın hocam ya şu arkadaşları. Kendi aralarında eğlenip dursunlar.
Bizden biktiysan, yorumlarımızı görmek istemiyorsan orada blok seçeneği var, onu kullanabilirsin.

OnrGrTR

13.1.2015 22:20:01

-1
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ
alıntı:

Orijinalden alıntı: d3vstator

İki yıla bir Forza oyunu gerçekten sıkıcı bir durum serinin hayranları için. Far ışıklarının videoda göze sokulmasına dayanarak gece/gündüz yarışlarının olacağı belli oldu gibi ama Ford gibi adı üzerinden duyurusu yapılan bir aracı bile plastik araç gibi modellemişler. Büyük ihtimalle gece/gündüz döngüsünden dolayı modellemelerde ciddi kısıntılara gideceklerdir.

Ayrıca simulasyon oyunlarında önemli bir ayrıntı olan dinamik hava şartlarını o düşük konsol donanımıyla yapabilecekler mi?

Bu neslin ilk oyunu hem grafiksel, hem de içerik açısından çok kötü bir çıkış yapmıştı, bakalım 5. oyundaki 14 pist sayısını 30-40'a kadar çıkartabilecekler mi, merak ediyorum. Bir de 5. oyundaki kalitesiz seyirci kaplamaları, AA, bump'sız kaymak gibi yollara bir çare bulurlar. Yoksa bu hali ile çıkmasını bırakın, daha duyurulmayan GT7'ye rakip bile olamazlar.

Haters gonna hate yeminle
Bırak ne olursa olsun bu troll ler yine böyle yapacaktı zaten

Return to Monke

13.1.2015 22:15:23

-1
Firma kölesi arkadaşları buradan alalım hepinizden son derece tiksiniyorum. Ancak katlanamazsınız her haberin altına kendi firmanızı desteklemek için can atarsınız. Siz hiç mi kendinize acımıyorsunuz ya koca koca adamlar sidik yarışı yapıyorsunuz. Bu neyin kavgası anasını satiyim? Böyle ottan şeylerin kavgasını yapacak kadar seviyeniz düşük mü? Bıktım ya. Xbox haberi çıksada atlasak diye can atıyorsunuz çünkü Xbox'u yerin dibine gömeceksiniz kendi aletinize kötü bir şey çıktı mı şöyle böyle dersiniz. Daha GAMEPLAY VİDEOSU ÇIKMAMIŞ OYUNA GRAFİKLERİ KÖTÜ DİYORSANIZ. Pes derim yani. Bu yaptığınız saçmalıktan başka değil. Ona kalırsa sizin Drive Club'da öyle süper falan çıkacaktı. Allah'tan biraz düzelttiler de. Geç olmuş ama neyse. Gelip buraya *** ağrısı yapmayın karşı tarafa iyi oyun çıkıyor diye. @msy Takmayın hocam ya şu arkadaşları. Kendi aralarında eğlenip dursunlar.

KAKÁ

13.1.2015 21:55:12

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator İki yıla bir Forza oyunu gerçekten sıkıcı bir durum serinin hayranları için. Far ışıklarının videoda göze sokulmasına dayanarak gece/gündüz yarışlarının olacağı belli oldu gibi ama Ford gibi adı üzerinden duyurusu yapılan bir aracı bile plastik araç gibi modellemişler. Büyük ihtimalle gece/gündüz döngüsünden dolayı modellemelerde ciddi kısıntılara gideceklerdir. Ayrıca simulasyon oyunlarında önemli bir ayrıntı olan dinamik hava şartlarını o düşük konsol donanımıyla yapabilecekler mi? Bu neslin ilk oyunu hem grafiksel, hem de içerik açısından çok kötü bir çıkış yapmıştı, bakalım 5. oyundaki 14 pist sayısını 30-40'a kadar çıkartabilecekler mi, merak ediyorum. Bir de 5. oyundaki kalitesiz seyirci kaplamaları, AA, bump'sız kaymak gibi yollara bir çare bulurlar. Yoksa bu hali ile çıkmasını bırakın, daha duyurulmayan GT7'ye rakip bile olamazlar.
Haters gonna hate yeminle

İdrak İstimlak

13.1.2015 21:19:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: msy Ne kadar sacma bir yorum. Plastik gibi yapmislar diyor gerçek arabaya. O zaman gerçek araba plastik mi. Oyundan gorntu yok ki orada. Ilk Forza da pist, ve araba azmis. Gayet yeterli idi pek cok kişi için. Gorsellige ile eleştirdi atmissin daha iyisi vardi da o adar insan göremedi mi?

Bu yeni üyenin de mesajını yeni gördüm, ve gülüyorum... Yahu sen daha oyun görüntüsü ile gerçek görüntüyü birbirinden ayıramayarak Ford GT'yi yapan adamlara ciddi bir hakaret yaptın. Verilen videonun bir kısmı render'lanmış görüntüden, bir kısmı gerçek görüntülerden oluşuyor. Muhtemelen Autovista'nın alpha görünümü bu, mesh'ler, kaplamalar tamamlanmış, boş bir ortamda render'lamışlar. Önce neyi izlediğinizi bir bilin, sonra yorum yapın, yetmezse aşağıdaki link'e bakabilirsin... http://www.dualshockers.com/2015/01/12/xbox-one-exclusive-forza-motorsport-6-gets-official-pack-shots-and-beautiful-ford-gt-renders/

OnrGrTR

13.1.2015 19:40:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri CoD'a Ascreed'de çevirdiler güzelim Forza'yı da.Her yıl Forza çıkacak anlaşılan.Daha F5'e yeni başladım ForzaH2'yi almadım.2016'da da FH3 çıkar.Kalite düşüşü kaçınılmaz olacaktır.Yıllık çıkan hiçbir oyun eski seviyesinde kalamadı.
Hocam büyük yanlışın var adamlar motorsport serisini zaten hep 2 yılda bir arayla çıkardılar ve çıkardıkları oyunların ne denli iyi mi iyi olduğu ortada kaldı ki horizon serisini ayrı bir yapımcı yapıyor diyebiliriz kalite düşüşü olacağını düşünmüyorum kesinlikle lütfen forza yı ac veya cod gibi serilerle bir kefene sokamyalım hem yapımcısını hem oyunlarını

BSC Misafiri

13.1.2015 18:34:47

0
@ Kasatka Yav he he. Hem de topukladilar:)

Kasatka

13.1.2015 18:12:24

-1
DX12 ile alakali xbox one icin yapimcilardan olumlu yorumlar geldigi dogru. Cogu da dx12 nin xbox one de oyunlara bir cok sey katacagini soyluyordu TAAAA KI babalari PHIL in (sanirim 300k server, Cloud gucu vs sallamalarindan sonra gerceklestiremedikleri seylerin cihaza daha zarar verdigini anlayip) cikip dx12 xbox one de fazla bir getiri getirmeyecek diyene kadar. Sonrasinda zaten yukarda verilen yapimcilar bu aciklamadan sonra cil yavrusu gibi dagildi.

Attila the Great

13.1.2015 18:05:25

-1
Adamlara bak konuyu DX12 getirdiler. Yemin ediyorum, vahim bir haldesiniz. Keşke şu Sony Drivclup ı 80 yıl erteledikten sonra adam gibi bir şey ortaya koysaydı. Belki sizin bu saldırılarınızdan kurtulurduk.

GT_55

13.1.2015 17:38:49

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sitenin cok saglam trolleri: 1)d3vstator 2)Kasatka 3)GT_55 Ne hikmettirki hepsi de PS4 fani:) Hic birinin dunyadan haberi yok,nerde XO haberleri var hemen orda bitip trollemler,soyledikleri seyler birbirinden komik hele Kasatka ve d3vstator cakillik performanslarinin sinirlarini zorluyorlar.Assagidaki kasatkanin yorumunu bi oyun yapimcisina goserin adam gulmekden gider.:)
Tamamiyle şahıslar ile alakalı şu mesajları hangi editörler onaylayıp, burada yayınlatıyor çok merak ediyorum.

PHO3N1X

13.1.2015 17:38:25

0
XBOX sahipleri için güzel bir haber ama sevinmekten çok yarım çıkmış FORZA 5'te olanların tekrarlamaması için temkinli olmaları gerek.

BSC Misafiri

13.1.2015 17:28:20

-3
Sitenin cok saglam trolleri: 1)d3vstator 2)Kasatka 3)GT_55 Ne hikmettirki hepsi de PS4 fani:) Hic birinin dunyadan haberi yok,nerde XO haberleri var hemen orda bitip trollemler,soyledikleri seyler birbirinden komik hele Kasatka ve d3vstator cakillik performanslarinin sinirlarini zorluyorlar.Assagidaki kasatkanin yorumunu bi oyun yapimcisina goserin adam gulmekden gider.:)

GT_55

13.1.2015 17:27:49

-3
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Bi xbox kullanicisi arkadaşların dx12 sevdasini anlamak mumkun degil. Xbox in basindaki adam cikip xbox a bir etkisi olmayacak diyor ama bizim xbox fanlari hala kabul etmis degil. http://www.dualshockers.com/2014/06/17/phil-spencer-directx-12-not-a-massive-change-for-xbox-one-explains-expectations-from-1st-party-studios/
DX12 ile 4k , esram+dx12'nin gücü ile de 8k yakında XBOXONE'da.

BSC Misafiri

13.1.2015 17:20:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator I’ve said this before, and I’ll say it again. Some will swear that the Xbox One will receive no benefit for DX12 aside from PR and hype. Others believe it’s release will suddenly unlock an integrated on die GPU that will add another 5TFLOPS of performance to the machine (I’m being serious here… that’s the sad thing). The reality is somewhere in the middle – improved performance, but it won’t make the console ‘faster’ than the PS4. There’s too much of a gap in raw GPU performance between the two machines that software won’t solve… particularly when you consider the PS4's API is pretty damn low level too.
Al bunlati cevir bakiyim: "Digital Foundry: DirectX 11 vs GNMX vs GNM - what's your take on the strengths and weakness of the APIs available to developers with Xbox One and PlayStation 4? Closer to launch there were some complaints about XO driver performance and CPU overhead on GNMX. Oles Shishkovstov: Let's put it that way - we have seen scenarios where a single CPU core was fully loaded just by issuing draw-calls on Xbox One (and that's surely on the 'mono' driver with several fast-path calls utilised). Then, the same scenario on PS4, it was actually difficult to find those draw-calls in the profile graphs, because they are using almost no time and are barely visible as a result. In general - I don't really get why they choose DX11 as a starting point for the console. It's a console! Why care about some legacy stuff at all? On PS4, most GPU commands are just a few DWORDs written into the command buffer, let's say just a few CPU clock cycles. On Xbox One it easily could be one million times slower because of all the bookkeeping the API does. But Microsoft is not sleeping, really. Each XDK that has been released both before and after the Xbox One launch has brought faster and faster draw-calls to the table. They added tons of features just to work around limitations of the DX11 API model. They even made a DX12/GNM style do-it-yourself API available - although we didn't ship with it on Redux due to time constraints." "Digital Foundry: To what extent will DX12 prove useful on Xbox One? Isn't there already a low CPU overhead there in addressing the GPU? Oles Shishkovstov: No, it's important. All the dependency tracking takes a huge slice of CPU power. And if we are talking about the multi-threaded command buffer chunks generation - the DX11 model was essentially a 'flop', while DX12 should be the right one."

İdrak İstimlak

13.1.2015 17:17:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Öncelikle soylemezdim ama maalesef ana dil seviyesinde 3 dil biliyorum bunlarin basinda Ingilizce var.Al bunlari oku tabi anlayabiliyorsan.(anlayamayacagin icin anca "ama Phill dediki"diyeceksin biliyorum. 1)http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-metro-redux-what-its-really-like-to-make-a-multi-platform-game 2)http://gamingbolt.com/the-division-technical-director-directx-12-will-improve-performance-visuals-of-xbox-onepc-games 3)http://xboxonedaily.com/2014/04/directx-12-doubles-xbox-ones-gpu-performance/ 4)http://gamingbolt.com/directx-12-and-mantle-have-draw-call-performance-of-7-5-times-of-directx-11 5)http://gamingbolt.com/directx-12-to-allow-cg-level-visuals-reduces-frame-render-time-may-not-impact-xbox-one-performance 6)http://gamingbolt.com/xbox-one-gpu-has-8-graphics-contexts-uses-multiple-gpu-command-streams-to-reduce-cpu-gpu-latency 7)http://www.reddit.com/r/xboxone/comments/2s3d2z/inside_xbox_one_dual_lane_directx_12_and_soc/ 8)http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-microsoft-gives-more-cpu-power-to-xbox-one-developers-blog Senin gibileri Phill Spencer saglam uyuttu.Zamani geldiginde baska konusacaktir o zaman gel buraya yaz.
3 dil biliyormuş, ahahahaaaa Merak etme bunların hepsini okuduk, büyük çoğunluğu paranın gazını almış yapımcıların eften püften algı operasyonu. Hayırlısı ile şu DX12 çıksa da, beklentisi olan arkadaşları görsek. Hayır o değil, Phil Spencer bilmez, biz biliriz diyenler dışarıdan yazdıklarının nasıl göründüğünün farkında değil. Ama sizle uğraşılmaz, alın oyununuzu oynayın...

BSC Misafiri

13.1.2015 17:06:09

-1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator .
Öncelikle soylemezdim ama maalesef ana dil seviyesinde 3 dil biliyorum bunlarin basinda Ingilizce var.Al bunlari oku tabi anlayabiliyorsan.(anlayamayacagin icin anca "ama Phill dediki"diyeceksin biliyorum. 1)http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-metro-redux-what-its-really-like-to-make-a-multi-platform-game 2)http://gamingbolt.com/the-division-technical-director-directx-12-will-improve-performance-visuals-of-xbox-onepc-games 3)http://xboxonedaily.com/2014/04/directx-12-doubles-xbox-ones-gpu-performance/ 4)http://gamingbolt.com/directx-12-and-mantle-have-draw-call-performance-of-7-5-times-of-directx-11 5)http://gamingbolt.com/directx-12-to-allow-cg-level-visuals-reduces-frame-render-time-may-not-impact-xbox-one-performance 6)http://gamingbolt.com/xbox-one-gpu-has-8-graphics-contexts-uses-multiple-gpu-command-streams-to-reduce-cpu-gpu-latency 7)http://www.reddit.com/r/xboxone/comments/2s3d2z/inside_xbox_one_dual_lane_directx_12_and_soc/ 8)http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-microsoft-gives-more-cpu-power-to-xbox-one-developers-blog Senin gibileri Phill Spencer saglam uyuttu.Zamani geldiginde baska konusacaktir o zaman gel buraya yaz.

- The Stig -

13.1.2015 16:57:35

0
Forza'nın bu sene çıkacağı zaten bilinen bişey.. Yaza ve e3'e kadar oyun hakkında birçok dedikodu ve haber duyarız.. Turn10 çalışıyor, bizim Kazannuri ne yapıyor çok merak ediyorum.. Adamlar daha GT7'den bırak kapak fotoğrafını yayınlamayı oyunun yapımıyla alakalı 2 laf bile söylemiyorlar.. Project Cars, Asetto Corsa ve Forza 6 belli ki GT7'yi daha çok bunalıma sokacak.. Ben alır Project Cars'ımı Forza 6'ımı oynarım.. GT7 çıka dursun..

İdrak İstimlak

13.1.2015 16:51:20

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

but it won’t make the console ‘faster’ than the PS4. There’s too much of a gap in raw GPU performance between the two machines that software won’t solve… particularly when you consider the PS4′s API is pretty damn low level too
Hocam sen bunları okuyor musun, merak ettim, bak bir iki mesaj yukari da...

Source

13.1.2015 16:33:29

-3
quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex Ubisoft PS4'deki default değer olayını duymasın, ayıp olur. Adamlar AC Unity'de 1-2 fps artış için gece gündüz patch yapıyor Sony azıcık overclock yapsa ne olur... Konuya gelirsek, zaten beklenen olmuş diyebiliriz. FM5 ten sonra gelen SDK güncellemelerini düşünürsek FM6'da çok şey bekliyebiliriz. 60fps ve 360hz physics engine
Evet hocam ESRAM yeteneğide arttırılıyor bu şekilde konsolun verimi çok daha iyi olacaktır. Ben özellikle DirectX 12'nin getireceği yenilikleri merak ediyorum.

BSC Misafiri

13.1.2015 16:28:18

-2
Xbox One'ın donanımı yetecek mi diyenler niye yetmesin biz zamanında PS1 ve PS2'de Gran Turismo'da oynadık. Xbox 360 512 mb tamle Forza 4'te oynadık. Gayette memnunduk. Bu oyunuda hakkını verre verre oynayacağız o yüzden siz donanımını dert edip o güzel aklınızı yormayın boşuna. İsterse directx11 ile çıkar isterse 3 çekirdeğini kullanır isterse 900p olur sizi neden bu kadar geriyor siz PS4'e gelecek olan GT7'nizi bekleyin. Xbox One'a da bulaşmayın rica ediyorum. Ayrıca siz Directx12'nin Xbox One'a bir şey getirmeyecek diyorsanız o kullandığınız PC'ler zerre kadar %1 bile ilerleme kaydetmez.

Guest-8FB5351A6

13.1.2015 16:16:17

0
tutar sony de ağzı açık izlesin

S A M C R O

13.1.2015 16:03:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

.
Hocam kendi nikini kullanma cesareti gösteremeyen fanboyun teki muhtemelen. Dikkate almaya değmez. Zaten onlara göre phil bile birsey bilmiyor

İdrak İstimlak

13.1.2015 15:34:11

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

FH2 eğer sizin dibinizi düşürüyorsa ben bir şey diyemem, yani göz zevki denilen bir şey var. Herkesin gördüğünü demek ki siz farklı gözle değerlendiriyorsunuz. Ayrıca linkleri ile bir şey paylaşmanın neresinden tahrik oluyorsunuz anlamıyorum. Çıkmış Phil Spencer konuşuyor bir tarafta, bir tarafta sizin gibi artık fanatikliğin dibine vurmuş insanlar, hangisini referans alalım, sizi mi? Eğer Phil Spencer'ın söylediklerini paylaşmaktan sinirleniyorsanız, söyleyin paylaşmayalım. Eldeki kumaş bu, terzi de ona göre elbise dikecek, artık beğenen giyer, beğenmeyen giymez, bu kadar basit. Yahu şu aldığınız cihazların kölesi olmaktan vazgeçin artık... Al sana biraz kaynak, ingilizcen yetiyorsa oku... http://www.redgamingtech.com/dx12-70-performance-increase-pc-xbox-one/ http://www.kitguru.net/gaming/anton-shilov/microsoft-directx-12-will-not-dramatically-improve-xbox-one/ Özellikle bunu oku, anlayabiliyorsan...
quote:

I’ve said this before, and I’ll say it again. Some will swear that the Xbox One will receive no benefit for DX12 aside from PR and hype. Others believe it’s release will suddenly unlock an integrated on die GPU that will add another 5TFLOPS of performance to the machine (I’m being serious here… that’s the sad thing). The reality is somewhere in the middle – improved performance, but it won’t make the console ‘faster’ than the PS4. There’s too much of a gap in raw GPU performance between the two machines that software won’t solve… particularly when you consider the PS4′s API is pretty damn low level too
.

SultanApex

13.1.2015 15:24:40

0
Ubisoft PS4'deki default değer olayını duymasın, ayıp olur. Adamlar AC Unity'de 1-2 fps artış için gece gündüz patch yapıyor Sony azıcık overclock yapsa ne olur... Konuya gelirsek, zaten beklenen olmuş diyebiliriz. FM5 ten sonra gelen SDK güncellemelerini düşünürsek FM6'da çok şey bekliyebiliriz. 60fps ve 360hz physics engine

BorgaXxX

13.1.2015 15:18:16

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Bu xboxcu arkadaslarin halaaaaa anlamadigi bir sey var.
Essekle at yarisina girmeye calisiyorlar. Essekten atla yarismasini bekleyemezsin yada essekle atin yaptigi seyleri yapamazsin.
Biri cikmis hala dx12 diyor. Islemciden yuk kalkacak diyorda xbox da dar bogaz yapan sey islemci degil ki. GPU dur. Bu gpu ile arkadaslar ya fizikten kisacan grafigi az biraz adam edecen ya fizige yuklenecen grafikten fps den cozunurlukten kisican. Baska kacari yok. Yani bu sokuk yama goturmez. Cihaz bir konsol olarak tasarlanmamis. Hibrit yapida yari konsol yari eglence, tv vs setup diyelim. O yuzden 6-7 yil boyunca 120 kiloluk acemi askerin 3 kilometre kosuda salya sumuk kusmuk surunmesi gibi ortalarda surunup durucak. tekrar ediyorum cihazin yapabilecegi seyler ancak ve ancak bu kadar. GPU CPU ve ESRAM overclock lu ve max degerlerde calistiriliyor su an. Oysa ps4 hala default ayarlarda yinede arada 1.5 kat cozunurluk farki var.
Bu dedigim sadece bu oyunla alakali degil bundan sonra cikacak tum oyunlar icin gecerli. Malesef., Bana kizmayin kisacaksaniz sizlere siz xbox severlere adam gibi bir cihaz cikarmayan MS ye kizin arkadaslar.
Tamam.

Kasatka

13.1.2015 14:43:42

-1
Bu xboxcu arkadaslarin halaaaaa anlamadigi bir sey var. Essekle at yarisina girmeye calisiyorlar. Essekten atla yarismasini bekleyemezsin yada essekle atin yaptigi seyleri yapamazsin. Biri cikmis hala dx12 diyor. Islemciden yuk kalkacak diyorda xbox da dar bogaz yapan sey islemci degil ki. GPU dur. Bu gpu ile arkadaslar ya fizikten kisacan grafigi az biraz adam edecen ya fizige yuklenecen grafikten fps den cozunurlukten kisican. Baska kacari yok. Yani bu sokuk yama goturmez. Cihaz bir konsol olarak tasarlanmamis. Hibrit yapida yari konsol yari eglence, tv vs setup diyelim. O yuzden 6-7 yil boyunca 120 kiloluk acemi askerin 3 kilometre kosuda salya sumuk kusmuk surunmesi gibi ortalarda surunup durucak. tekrar ediyorum cihazin yapabilecegi seyler ancak ve ancak bu kadar. GPU CPU ve ESRAM overclock lu ve max degerlerde calistiriliyor su an. Oysa ps4 hala default ayarlarda yinede arada 1.5 kat cozunurluk farki var. Bu dedigim sadece bu oyunla alakali degil bundan sonra cikacak tum oyunlar icin gecerli. Malesef., Bana kizmayin kisacaksaniz sizlere siz xbox severlere adam gibi bir cihaz cikarmayan MS ye kizin arkadaslar.

BSC Misafiri

13.1.2015 14:39:28

-2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Bi xbox kullanicisi arkadaşların dx12 sevdasini anlamak mumkun degil. Xbox in basindaki adam cikip xbox a bir etkisi olmayacak diyor ama bizim xbox fanlari hala kabul etmis degil://www.dualshockers.com/2014/06/17/phil-spencer-directx-12-not-a-massive-change-for-xbox-one-explains-expectations-from-1st-party-studios
Sana buraya 50 tane link atarim,direk oyun yapimcilarinin agzindan "dx12 ve XO" ile ilgili.Hatta son ele gecen SDK lar aciga cikmasiyla internet kavruluyor bu bize mamal okuyor.Cevap veremeyecegin icin,birde ustune trolleyecegin icin atmama gerek yok.Ciddi ciddi bu sahsin her yorumu tahrik edici ve hakaret dolu.Nasil banlanmaz anlamadim.Hangi insan henuz hic bir seyini gormemis oyunun biseye yaramaz olacagina kanaat kilar? Be birader uyan uyan.FH2 acik dunya,1080p,adamin agzina duuren grafiklerle,dinamik hava sartlari ve gece gunduz dongusu ile birde ustune 4XMSAA ile geldi.Bana PS4 de boyle bu erdemlere sahip bir oyun goster lutfen

İdrak İstimlak

13.1.2015 14:35:39

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

Tüm Xbox haberleri altında senin boş eleştirilerin var. Yani sırf eleştireceğim diye komik duruma düşüyorsun. Artık, bizim adımıza eleştiri yapmaya başladın.
Dogrudur bos konusuyoruz, hatta bu phil spencer da bos konusuyor size gore. Baksana adam dx12 nin xbox a etkisi olmayacak diyor, nasil sizin ters fikrinizi soyleyebilir, boyle "bos konusur" ne haddine degil mi? Yahu kapi gibi xbox in patronu dx12 nin xbox a bir etkisi olmayacak diyor, kaynak koyuyoruz, adam bos konusuyorsun diyor. 5. oyunda 14 pist vardi, gece/gunduz donusumu, hava sartlari yok diyoruz, bu donaninla bunlarin gelmesi icin detaydan kismak zorundalar diyoruz, beyefendi bos konusuyorsun diyor. Oldu canim...

Attila the Great

13.1.2015 14:30:38

-3
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Hemen de kopurmussunuz deterjan gibi. Bence fazla umit baglamayin, uzulursunuz yoksa...
Tüm Xbox haberleri altında senin boş eleştirilerin var. Yani sırf eleştireceğim diye komik duruma düşüyorsun. Artık, bizim adımıza eleştiri yapmaya başladın.

DubSteq

13.1.2015 14:03:23

-2
Forza 5'de gözüme çarpan en büyük sorun AA kullanılmamasından kaynaklanan kenarlı hatlardı. Forza 6'yı tahminen 1080p 30fps 2xmsaa veya 1080p 60fps noAA yaparlar.Daha fazlasını yapabilirlerse helal olsun. Zaten PS4'de adam gibi yarış oyunu yok. GT7 çıkana kadar Forza siler süpürür.Bende PS4 almak için GT7 bekliyorum.

The_Rahip

13.1.2015 13:42:29

-4
Adamlara helal olsun. Ps'de daha doğru düzgün bir yarış oyunu yok üstüne GT 7'nin tarihini bir Allah bilir. Xbox'da Forza 5 çıktı üstüne arcade'de açık dünya Horizon 2 çıktı şimdide Forza 6'yı çıkarıyorlar. Forza 5'de konsolun çıkışına yetişmesi falan derken işi çok aceleye getirdiler ki ona rağmen yine kaliteli bir oyundu bu sefer adamakıllı acele etmeden geliştirecekler. Beşinci oyunda yapmadıkları ve aldıkları eleştirileri göz önüne koyarak yapacakları bir Forza 6 ile yine uzun süre keyifle kendini oynatır.

atakanfzl

13.1.2015 13:42:18

+1
Forzaya laf eden adam yarış oyunu oynamasın (ps4 de var xbox oneda hemen fanboy demeyin)

S A M C R O

13.1.2015 13:32:12

+1
Xboxcılar çok şanslı gerçekten. 2 yeni nesil forza oynadılar, 3. Yolda. Bir yarış sever olarak imreniyorum

veterangamer

13.1.2015 12:57:10

-3
Oyun yine bomba gibi geliyor. tabikide her oyunuyla oldugu gibi yine butun konsollardaki EN IYI sim araba yarisi olacaktir..

İdrak İstimlak

13.1.2015 12:56:31

+2
Bi xbox kullanicisi arkadaşların dx12 sevdasini anlamak mumkun degil. Xbox in basindaki adam cikip xbox a bir etkisi olmayacak diyor ama bizim xbox fanlari hala kabul etmis degil. http://www.dualshockers.com/2014/06/17/phil-spencer-directx-12-not-a-massive-change-for-xbox-one-explains-expectations-from-1st-party-studios/

veterangamer

13.1.2015 12:52:10

-6
quote:

Orijinalden alıntı: msy Ne kadar sacma bir yorum. Plastik gibi yapmislar diyor gerçek arabaya. O zaman gerçek araba plastik mi. Oyundan gorntu yok ki orada. Ilk Forza da pist, ve araba azmis. Gayet yeterli idi pek cok kişi için. Gorsellige ile eleştirdi atmissin daha iyisi vardi da o adar insan göremedi mi?

kardesim bu eleman forumun kendi capinda xbox dusmanidir. ustelik cocukta degil yasida olgundur her xbox oyununda ve konusunda gereksiz ici bos elestirileri bulunur. ama tabikide ayni elestirileri playstation konularinda ve oyunlarinda yapmaz..yani pekte objektiftir.. Bu sahis mass effect hayranidir belliki mass effect 1 in xbox tan 5 yil sonra mass effect 2 nin 1 yil sonra kotu portlarla ps3 e cikmasi cok zoruna gitmistir.. sonuc olarak bu oyunculukla alakasi olmayan elemanin yazilarini kaale almayin..bende mesela uzun zamandir bloklu sizede onu tavsiye ederim..

msy

13.1.2015 12:48:40

-4
Oyun buyuk ihtimal ile dx12 kutuphanesi kullanacak. Islemciye dusen yuk azaldigindan gece yagisli yarislarda bile performans yada zayif doku olmayacaktır. Islemcinin de 7 cekirdegi kullanilmaya baslandi. Muthis bir oyun gelecek pist yarislarini sevenler için.

BSC Misafiri

13.1.2015 12:39:17

0
CoD'a Ascreed'de çevirdiler güzelim Forza'yı da.Her yıl Forza çıkacak anlaşılan.Daha F5'e yeni başladım ForzaH2'yi almadım.2016'da da FH3 çıkar.Kalite düşüşü kaçınılmaz olacaktır.Yıllık çıkan hiçbir oyun eski seviyesinde kalamadı.

İdrak İstimlak

13.1.2015 12:35:45

-2
Hemen de kopurmussunuz deterjan gibi. Bence fazla umit baglamayin, uzulursunuz yoksa...

BorgaXxX

13.1.2015 12:18:00

-2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator İki yıla bir Forza oyunu gerçekten sıkıcı bir durum serinin hayranları için. Far ışıklarının videoda göze sokulmasına dayanarak gece/gündüz yarışlarının olacağı belli oldu gibi ama Ford gibi adı üzerinden duyurusu yapılan bir aracı bile plastik araç gibi modellemişler. Büyük ihtimalle gece/gündüz döngüsünden dolayı modellemelerde ciddi kısıntılara gideceklerdir.<br> <br> Ayrıca simulasyon oyunlarında önemli bir ayrıntı olan dinamik hava şartlarını o düşük konsol donanımıyla yapabilecekler mi?<br> <br> Bu neslin ilk oyunu hem grafiksel, hem de içerik açısından çok kötü bir çıkış yapmıştı, bakalım 5. oyundaki 14 pist sayısını 30-40'a kadar çıkartabilecekler mi, merak ediyorum. Bir de 5. oyundaki kalitesiz seyirci kaplamaları, AA, bump'sız kaymak gibi yollara bir çare bulurlar. Yoksa bu hali ile çıkmasını bırakın, daha duyurulmayan GT7'ye rakip bile olamazlar.
Dhde seni bloklamıştım fakat burda nedense yazdıklarını görebiliyorum neyse kısaca birşeyler söyleyeceğim sadece . Forza 5'in yeni nesile biraz acele çıkıp pist sayısının eksik kaldığı doğru fakat grafikler gayet güzel . Sizin çok övündüğünüz Drive Club'ın o kadar güzel gözükmesinin en büyük nedenlerinden biri seçmiş olduğu renk paletinin cidden çok güzel gerçeğe çok yakın olan bir tonlamada olması . Ama her firma ayrı bir tercih yapıyor renk paletleri konusunda . Gidipte Drive Club'ın grafiklerini kötülemeyeceğim cidden oyundaki tek başarılı alan çünkü . Forza 6 içinse daha yapımı tamamlanma aşamasına bile yaklaşmamış bir oyun için grafik kalitesini nasıl anladın be hocam ? hatta gece gündüz döngüsü yüzünden downgrade olacağını nasıl çözdün :D illa eleştirecek birşey bulabilmek için komik durumlara düşmene gerek yok . Biraz sabret (xbox oyunlarına , donanımına vs bulaşmadan bekle kendini tutabilirsen tabi ) oyun çıksın sonra yine sony fanboyluğunun getirdiği sorumlulukları aynen yaparak devam edersin forumdaşlığına . İyi forumlar .

BSC Misafiri

13.1.2015 11:57:31

+1
adamlar forza 6 yı gıçarıyor sony hala gt7 duyuracak oooooo işimiz var

Project Scorpio

13.1.2015 10:26:45

-4
Konsollardaki en iyi yarış simülasyonunun devamı tüm XO kullanıcılarına hayırlı olsun şimdiden klasik olacağı kesin gibi.

Source

13.1.2015 09:58:47

0
[:(]

gamerasi

13.1.2015 09:52:18

-1
Ps4 sahipleri için de güzel haber. Forza 6 duyurusu ile beraber GT7'nin çıkış tarihi daha erkene alınır.

OnrGrTR

13.1.2015 08:30:34

-2
d3vstator sen oynamazsin olur biter 5 senede bir gt oynarsin oda zaten forza nin cook gerisinde

msy

13.1.2015 08:15:49

0
Ne kadar sacma bir yorum. Plastik gibi yapmislar diyor gerçek arabaya. O zaman gerçek araba plastik mi. Oyundan gorntu yok ki orada. Ilk Forza da pist, ve araba azmis. Gayet yeterli idi pek cok kişi için. Gorsellige ile eleştirdi atmissin daha iyisi vardi da o adar insan göremedi mi?
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator İki yıla bir Forza oyunu gerçekten sıkıcı bir durum serinin hayranları için. Far ışıklarının videoda göze sokulmasına dayanarak gece/gündüz yarışlarının olacağı belli oldu gibi ama Ford gibi adı üzerinden duyurusu yapılan bir aracı bile plastik araç gibi modellemişler. Büyük ihtimalle gece/gündüz döngüsünden dolayı modellemelerde ciddi kısıntılara gideceklerdir.

Ayrıca simulasyon oyunlarında önemli bir ayrıntı olan dinamik hava şartlarını o düşük konsol donanımıyla yapabilecekler mi?

Bu neslin ilk oyunu hem grafiksel, hem de içerik açısından çok kötü bir çıkış yapmıştı, bakalım 5. oyundaki 14 pist sayısını 30-40'a kadar çıkartabilecekler mi, merak ediyorum. Bir de 5. oyundaki kalitesiz seyirci kaplamaları, AA, bump'sız kaymak gibi yollara bir çare bulurlar. Yoksa bu hali ile çıkmasını bırakın, daha duyurulmayan GT7'ye rakip bile olamazlar.

Source

13.1.2015 07:56:13

0
Daha iki oyunla ilgili hiçbir detay tanıtılmadı ki yanından geçsin Kazu umarım PS3'de yaptığı hataları GT7'de PS4'de tekrarlamaz Forza Motorsport 6'da nasıl yenilikler olacağını merak ediyorum doğrusu yeni bir efsane geliyor

Source

13.1.2015 07:51:23

-2
quote:

Orijinalden alıntı: for.Today Xbox coştu valla, yat sen SONY yat!
Kazu umarım yeni oyunu bu sene çıkartırda yarış oyunlarına doyarız bu sene

İdrak İstimlak

13.1.2015 07:48:08

-2
İki yıla bir Forza oyunu gerçekten sıkıcı bir durum serinin hayranları için. Far ışıklarının videoda göze sokulmasına dayanarak gece/gündüz yarışlarının olacağı belli oldu gibi ama Ford gibi adı üzerinden duyurusu yapılan bir aracı bile plastik araç gibi modellemişler. Büyük ihtimalle gece/gündüz döngüsünden dolayı modellemelerde ciddi kısıntılara gideceklerdir. Ayrıca simulasyon oyunlarında önemli bir ayrıntı olan dinamik hava şartlarını o düşük konsol donanımıyla yapabilecekler mi? Bu neslin ilk oyunu hem grafiksel, hem de içerik açısından çok kötü bir çıkış yapmıştı, bakalım 5. oyundaki 14 pist sayısını 30-40'a kadar çıkartabilecekler mi, merak ediyorum. Bir de 5. oyundaki kalitesiz seyirci kaplamaları, AA, bump'sız kaymak gibi yollara bir çare bulurlar. Yoksa bu hali ile çıkmasını bırakın, daha duyurulmayan GT7'ye rakip bile olamazlar.

OnrGrTR

13.1.2015 07:47:13

+1
zaten forzalar 2 yil aralarla cikarlar 2015 kesin tarih

OnrGrTR

13.1.2015 07:45:52

+1
inanilmaz sevindim saatlerce forza oynayan biri olarak cok mutluyum deymeyin keyfime

gultekinlive

13.1.2015 07:26:47

+3
Xbox coştu valla, yat sen SONY yat!

Source

13.1.2015 07:25:58

-2
Dinamik hava kosullari ve gece yarislarini bekliyoruz :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Motorsport 6
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız