Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza 4'ün Kapak Aracı Belli Oldu

Ferrari 458 Italia, Forza 3'e DLC ile eklenmişti.
 
     Turn 10 Studios perdeyi biraz araladı ve Xbox 360 sahiplerinin bu sonbaharda çıkması için sabırsızlıkla bekledikleri Forza Motorsport 4'ün kapak resmini yayınladı.
 
     Forza 4'ün kapağını süsleyen araç Ferrari 458 Italia olacak. Oyunun kreatif yönetmeni Dan Greenawalt, Ferrari 458 için "Bu araç bizim istediğimiz tarza, yaratıcı yeteneklere, nefes kesici teknolojiye ve güce sahip. Tüm bu özelliklerin harmanlanması, bu güzel aracı pistlere taşıyacağımız için heyecan veriyor." şeklinde konuştu.
 
     Hatırlarsanız dün Forza Motorsport 4 ile birlikte profil taşıma özelliğinin geleceğini duyurmuştuk. Bu özellik sayesinde Forza 3 oyuncuları seviye bazlı oyun modlarında kazandıkları hediye kartlarını Forza 4 garajlarına taşıyabilecekler. Buna ek olarak bazı bonus hediyelerin ve kredilerin verileceği belirtiliyor. Ayrıca Forza 3'ün editöründeki kıyafet ve tasarım dosyalarınız da yine Forza 4'e aktarılabilecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Forza Turn 10 Xbox 360 Yarış Racing Microsoft
Final Fantasy: Type-0'dan Yeni Görseller Shadows of the Damned'ten Yepyeni Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

27.5.2011 13:48:16

0
Demo larda gösterilen Araba'da bu zaten, Kinect ile inceleyebiliyoruz bu arabayı ve Şahane bir Araba Forza Sayesinde Sanki benimmiş gibi olacak bekleyemiyorum :D Kinect Almak ta Kesinleşti artık.

Sycylian

27.5.2011 13:23:11

0
Bence güzel kapak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Motorsport 4
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız