Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite'ın Üçüncü Sezonu 17 Haziran'a Ertelendi

 
Epic Games, Fortnite'ın canlı 'Cihaz' etkinliğini 15 Haziran Pazartesi'ye ve 3. Sezon başlangıç tarihini 17 Haziran Çarşamba'ya ertelediğini duyurdu.

Erteleme ile ilgili olarak yapılan açıklama:
 
"Yakın zamanda, temel insan haklarının yok sayılmasından siyahi insanlara karşı ırkçılığın bariz ve gizli etkilerine kadar toplumumuzda devam eden adaletsizlikleri hatırlatan olaylar yaşadık. Şu anda arkadaşlarımızın, ailelerin, ekip üyelerinin, oyuncuların ve toplulukların derinden hissettiği acıyı paylaşıyoruz.
 
Biz eşitliğe, adalete, çeşitliliğe ve birlikteliğe inanıyoruz ve bu ilkelerin politikadan bağımsız olması gerektiğini düşünüyoruz.
 
Fortnite'ı her zaman daha ileriye taşımayı çok seviyoruz ama 3. Sezon'u başlatmak ile ekibimize kendileri, aileleri ve toplulukları üzerine odaklanabilmeleri için zaman vermek arasındaki dengeyi kurmamız gerek."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'da Irkçılığa Yer Yok PC Gaming Show ve Future Games Show Etkinlikleri 13 Haziran'a Ertelendi

speddy12

4.6.2020 10:37:32

0
İyi bide hepiniz siyahilerin başrol olduğu yada multi oyunlarda siyahi karekter skinleri çıkarıp ordan duyar kasıp satarsınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız