Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite’ın E3 2018 Sürprizleri Belli Oldu

 
 
   Çok kısa sürede ulaştığı 50 milyondan fazla oyuncusuyla dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olmayı başaran Fortnite, haziran ayında düzenlenecek E3 fuarında daha önce görülmemiş büyüklükte ve çok eğlenceli bir etkinlikle oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
 
   Fortnite Karma Ünlüler Maçı
 
   Epic Games, E3 2018 için daha önce hiç yapılmamış bir Fortnite maçı hazırladığını geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Fortnite Karma Ünlüler adındaki bu etkinlik yetenekli 50 oyuncu ile ünlü 50 kişiyi ikişerli takımlar halinde bir araya getiriyor. Yalnızca bir takımın büyük zafere ulaşabileceği bu çılgın maç, çok güzel bir amaca hizmet edecek. Epic Games, maçı kazanan ekibin belirlediği bir hayır kurumuna tam 3 milyon dolar bağışlayacak.

   Bu muhteşem maça davet edilenler arasında yayınlarıyla Twitch rekorlarını altüst eden Ninja, NBA oyuncusu Paul George, oyuncu Joel McHale, YouTube yayıncısı Markiplier, Amerikan güreşçisi Tyron Woodley gibi pek çok ünlü isim bulunuyor. Etkinlikte yer alacak diğer isimlerse önümüzdeki günlerde açıklanacak. Türkiye’den de Orkun Işıtmak ve Berkcan Güven’in katılacağı bu harika maçı 13 Haziran Çarşamba günü Türkiye saatiyle 01.30’dan itibaren canlı olarak internetten izlemek mümkün olacak.
 
   Fortnite Party Royale

   Aynı günün akşamında ise oyuncuları ve izleyicileri çılgın bir parti bekliyor. Yalnızca davetiyeyle girilebilen bu özel partinin katılımcıları hayran oldukları ünlüler ve yayıncılarla tanışıp selfie çektirme şansı yakalayacak. Eğer yolunuz Fortnite’ın LA Convention Center’daki 2723 numaralı standına düşerse, davetiye kazanan şanslı kişilerden biri de siz olabilirsiniz. Fornite’ın E3 sürprizleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

   PC, PlayStation 4, Xbox One, Mac ve iOS platformlarında tamamen ücretsiz olarak oynanabilen Fortnite’ı epicgames.com adresinden indirebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
One Piece: World Seeker İkinci Fragman Agony Türkçe Altyazı Desteğiyle Birlikte Çıkış Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ullu

30.5.2018 19:50:12

+1
bu ne amek. bende fortnite oynuyomda bu ne böyle yav. ali a bu sürekli youtubeda aptal aptal thumbnail bait yapan adam degil mi? ayrıca orkun kim ve jordyn denen kızın bu oyunla ne alakası var :D most random thing ever. küfürsüz konuşmak çok zor be arkadaş

Bugra4129

30.5.2018 02:07:19

0
Ne oyunmuş be arkadaş.

mementopolis

29.5.2018 23:06:35

0
ALi- A hepsini pataklar sanirim.

cemecem21

29.5.2018 20:19:19

0
Tyron Woodley UFC'de dövüşen karma dövüş sanatçısı imiş. Bir an güreşçi deyince şaşırmıştım zaten.

:::LOSTPLANET:::

29.5.2018 20:08:43

+1
Türkiye'den katılacak ismi görünce...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız