Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite Oyuncuları Oyunun Bugün Geri Geleceğini Düşünüyor


Fortnite “yok olduğundan” beri oyuncular sayıların gizemini çözmeye çalışıyor ve yeni bir harita olup olmayacağını merak ediyorlar. Ama asıl önemli soru Fortnite’ın ne zaman geri döneceği?

Bu soruyu kesin olarak yanıtlayamayız ancak hayranların birkaç teorisi var. Bu teorilerin çoğu veri madencilerinden geliyor. Bir veri madencisi yaptığı araştırmalar sonucu, Fortnite’ın resmî sitesindeki verilerde The End etkinliğinin salı günü bittiğini gördüğünü iddia etti. Çin’deki başka bir veri madencisinin de söylemleri bu iddiayı destekler nitelikte.

Bu iddiaların hiçbiri kesin değil. Ancak bütün oyuncular 24 saatten kısa bir süre içinde oyuna döneceklerine inanıyor gibiler. Bunu yakında göreceğiz. Bahsi geçen kodların bulunduğu tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Gears 5'in Online Moduna Yeni Bir Cezalandırma Sistemi Geliyor Destiny 2 Oyuncuları Yanlışlıkla Haunted Forest Halloween’in Döneceğini Keşfetti

elasticheart

15.10.2019 07:28:30

0
Bugün gelir büyük ihtimalle, Battle Pass videosu sızdırılmıştı. Chapter 2 diye.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız