Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite Dünya Kupası ve 100 Milyon Dolar Ödüllü 2019 Etkinlikleri Duyuruldu

 
Epic Games tarafından geliştirilen ve dünya çapında 200 milyondan fazla oyuncuya ulaşarak bir fenomen haline gelen Fortnite, bir kez daha oyun dünyasında çok büyük etkileri olacak bir haberle oyuncuların karşısında. Epic, 26-28 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Fortnite Dünya Kupası ve 2019 yılı boyunca çeşitli rekabetçi turnuvalarda dağıtılacak 100 milyon dolarlık ödül havuzu hakkındaki ilk detayları paylaştı.
 
Fortnite Dünya Kupası
 
İlk duyurusu geçtiğimiz yıl yapılan Fortnite Dünya Kupası, 13 Nisan’dan 16 Haziran’a kadar sürecek 10 haftalık Çevrimiçi Açık elemeler ile başlayacak. Elemelerin her haftasında gerekli koşulları* sağlayan oyuncular 1.000.000 dolarlık ödül havuzu için yarışacaklar.
 
Dünyanın her yerindeki Fortnite oyuncularına açık olan elemeler sonucunda en iyi 100 Tekli oyuncusu ve en iyi 50 İkili takımı 26-28 Temmuz’da New York’ta düzenlenecek 30 milyon dolar ödül havuzlu Fortnite Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanacak. Dünya Kupası’na katılan her bir oyuncu en az 50.000 dolar kazanmayı garantilerken, Fortnite Dünya Kupası Tekli Şampiyonu olmayı başaran oyuncu 3 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olacak.
 
Epic Games, battle royale dışında bir şeyler arayan oyuncuları da unutmamış. Fortnite Dünya Kupası Finalleri boyunca pek çok değişik ve eğlenceli etkinlik farklı mod ve formatlarla oyuncuların karşısında olacak. Ayrıca hem bizzat Dünya Kupası’na katılan hem de eğlenceye evlerinden ortak olan oyuncular için daha pek çok sürpriz bulunuyor.
 
Kazanmanın Pek Çok Yolu Var
 
1.000.000 dolar nakit ödüllü haftalık turnuvalar yıl sonuna kadar devam edecek. Rekabet ortamını çeşitlendirmek için bu turnuvalarda farklı tür mod ve formatlar kullanılacak. Ayrıca Epic Games, dünyanın farklı yerlerindeki partnerleriyle işbirliği yaparak onlara turnuva araçları ve ödül konusunda yardım edecek. Böylelikle hem Fortnite’ın dünya çapındaki rekabetçi etkinlikleri gelişmiş ve 2019 için ayrılan 100 milyon dolarlık ödül havuzu daha iyi bir şekilde dağıtılmış olacak.
 
Fortnite Dünya Kupası ve diğer oyun içi etkinliklerle ilgili tüm gelişmelerden anında haberdar olmak için fortnite.com adresini ve oyunun resmi Twitter ve Facebook sayfalarını takip etmeyi unutmayın.
 
Not:
*Herhangi bir Fortnite yarışmasına katılmaya uygun olmak için oyuncunun en az 13 yaşında (veya oyuncunun ikamet ettiği ülkede zorunlu tutulan yaşta, gerekirse daha büyük bir yaşta) olması gerekmektedir. 13 ila 17 yaş (veya oyuncunun ikamet ettiği ülkede zorunlu tutulan yaşta, gerekirse daha büyük bir yaşta) arasındaki oyuncuların ebeveynlerinden veya yasal velisinden izin alması zorunludur. Oyuncuların kendileri tarafından yarışmaya kaydedilen tüm Epic hesapları konusunda iyi itibar sahibi olmaları, ortaya çıkmamış bir ihlal içerisinde olmamaları gerekmektedir. Ayrıca oyuncuların Epic kurallarını çiğnedikleri için cezalı durumda olmamaları veya daha önce bu tarz bir ceza almış olmaları halinde tüm ceza süresini bitirmiş olmaları gerekmektedir. Etkinlik, kanunla sınırlanmış veya yasaklanmış olan yerlerde geçersizdir. Oyuncuların katılımı konusunda ilave şartlar ve hükümler mevcuttur.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
SteamDB Dört Oyunun Çıkış Tarihini Sızdırdı One Piece: World Seeker için 26 Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız