Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forever Skies'ın Erken Erişim Sürümü Ertelendi

 
 
Bağımsız bir AA+ stüdyosu olan ve 2020'de kurulan Far From Home ekibinin yeni hayatta kalma macera sandbox oyunu Forever Skies ne yazık ki ertelemeye maruz kaldı. Erken erişim sürümü olarak piyasaya sürülecek olan bu yapım 2023'ün ilk yarısına ertelendi.
 
Hayatta kalma oyunu ilk olarak Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Ardından PlayStation 5, Xbox Series ve PC'de aynı anda tam sürüm olarak yayınlanacak. Şu anda demo sürümü bulunan oyunu 80.000'den fazla oyuncu denedi.
 
Forever Skies geniş bir dünyayı bizlere sunacak 
 
 
 
Forever Skies bizlere geniş bir dünyayı ve içeriği sunacak. Temelinde hayatta kalma unsurları bulunan bu oyunda biz oyuncular olarak yüksek teknolojili bir zeplin inşa edebilecek ve bu zeplini özelleştirebileceğiz. Zeplin ile Dünyanın üzerinde uçarken kendi evimize, atölyemize, laboratuvarımıza ve daha fazlasına sahip olabileceğiz.
 
Forever Skies öte yandan arka planda küçük hikaye kalıntılarını da bizlere sunacak. Bu oyun içerisinde medeniyetimizin kalıntılarına rastlayabilecek ve gizemli keşiflere doğru yol alabileceğiz. Oyunda sahip olduğumuz zeplini de geliştirecek bunun için kaynaklar çıkarak ve toplayacağız.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Forever Skies
The Witcher 3'ün Yeni Nesil Sürümü Aralık'ta Geliyor Aksiyon Oyunu Altair Breaker, PS VR2 Başlığına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forever Skies
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız