Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Force Unleashed 7 Milyon Sattı

 
     Bilim kurgu hikayeleri arasında bir kült haline gelen Star Wars serisinin son oyunlarından biri olan Force Unleashed'in dünya genelinde 7 milyon satış rakamını geçtiği açıklandı.
 
     Darth Vader'ın çırağını kontrol ettiğimiz Star Wars : Force Unleashed, efsanenin en ses getiren oyunlarından birisi olmuştu. Tabi piyasaya çıkana kadar. Oyun çıkmadan önce gösterilen videoları ile büyük bir beklenti oluşmuştu. Özellikle grafiksel anlamda Star Wars evrenini oldukça iyi bir şekilde yansıtan Force Unleasdeh'in piyasaya çıkışı ile birlikte aynı etki yerini malesef tepkiye bırakmıştı.
 
     Oyun oldukça iyi olmasına karşın beklentilerin çok yüksek olması ve oyunun çok çizgisel olarak ilerlemesi bu tepkilerin başında gelmişti.
 
     Anlaşılan bu tepkilere rağmen Star Wars fanları oyunu yanlız bırakmamışlar. 7 milyon satış rakamına ulaşan oyunun ikinci versiyonu da Aralık ayında gerçekleşen Video Games Award töreninde duyurulmuştu.
 
     Bakalım 18 ayda 7 milyonu aşan oyun, devam oyunu ile aynı başarıyı yakalayacak mı? Ya da sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek mi, yoksa afiyetle mi yiyecek?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak star wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition
Avalance Yeni Projesine Başladı Bile Street Fighter 4 iPhone'da 8 Karakter Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars : Force Unleashed ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız