Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager'i Konu Alan Bir Belgesel Önümüzdeki Ay Gösterime Girecek

     
      Football Manager serisi ülkemiz başta olmak üzere pek çok futbol hayranı tarafından beğenilerek oynanıyor. Bu oyunu konu alan bir belgesel filmi önümüzdeki ay İngiltere'de gösterime girecek.
 
       An Alternative Reality: The Football Manager Documentary adını alan bu belgesel FilmNova tarafından yapılan uzun metrajlı bir film olacak. Film 7 Ekim'de İngiltere'de bir günlüğüne gösterilecek. Buna rağmen yapımcı filmi 7 Ekim'den sonra dijital olarak futbol severlerle buluşturacağını belirtiyor.
 
       Sports Interactive müdürü Miles Jacobson,  An Alternative Reality: The Football Manager Documentary'yi şu sözlerle tanımlıyor: Bu belgesel bizim hikayemiz değil. Belgesel, futbol menejeri olmak için alternatif gerçekliğe kaçanların ve bunun onların hayatları üzerinde yaptığı etkinin hikayesi." Film dijital olarak sunulduğunda sizlere bildireceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net football manager 2015 football manager sega sports interactive pc
Pokemon Company, Yeni Bir Donanım Çıkarma Hazırlığında SEGA'nın TGS'e Götüreceği Oyunlar Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Football Manager 2015
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız