Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager 2015: Bu Sefer İş Kişisel


      SEGA® Europe Ltd ve Sports Interactive™ dünyanın dört bir yanındaki Football Manager™ hayranlarının beklediği haberi vermekten mutluluk duyar - Football Manager™ 2015, 7 Kasım 2014’te piyasada olacak.

       Çok satan serinin en yeni oyunu öncekilere göre çok büyük yenilik ve geliştirmeler içerecek ve bunların büyük çoğunluğu da kulüp yönetimi deneyiminin daha kişisel ve özelleştirilebilir olmasını sağlayacak.

      Bu kişiselleştirme süreci santra vuruşundan önce, hatta menajer ilk işini kabul etmeden bile önce başlayacak. Günümüz futbol dünyasında menajerler farklı stillere sahipler ve Football Manager 2015 de bunu yansıtmak için oyunculara ne tür bir menajer olmak istediklerini soracak.

       Zamanının büyük kısmını antrenman sahasında futbolcularla doğrudan iletişim kuran bir ‘eşofmanlı menajer” mi olacaklar, yoksa zamanının çoğunu taktiklere ve futbolcu alımına ayırmış ‘taktik menajer’ mi? Belki de bu ikisinin karışımı olmak isteyecekler? Bu yenilik seride ilk kez menajerlerin futbolcularla birlikte antrenman sahasına çıkmasını sağlayacak.

     “Bugünlerde futbol menajerliği çok yönlü bir rol ve FM15’in yeni özelliklerinin çoğu da bunu yansıtıyor,” diyor Football Manager 15 Direktörü Miles Jacobson. “Bir menajer ister eski tarz veya baş antrenör olmak istesin, bunu daha menajerlik kariyerinin başında belirleyebilecek – ve sanal koç rozetleri kazanarak yeteneklerini geliştirebilecek.”

     "Menajer stili seçimi kutudaki grafiklere de yansıtılıyor; Football Manager 2015 ters yüz edilebilir kutu resmiyle birlikte geliyor, resmin bir yüzünde takım elbiseli, diğer yüzünde ise eşofmanlı bir menajer bulunuyor."


      Menajerlik stilini belirleme yeteneği Football Manager 2015’le gelen yenilik ve geliştirmelerden yalnızca birisi ve yeniliklerin çoğu uzun vadede ortaya çıkacağından ilk başlarda fark edilmeyebilecek. Daha baştan açıkça belli olan bir büyük değişiklik ise kullanıcı arayüzünün tamamen yenilenmiş olması – Football Manager 2015 ile ilgili her şey öncekilerden farklı görünecek ve hissettirecek. Yeni arayüz dünyadaki herşeyi daha rahat gezmenizi sağlayacak ve menajerler de kulüplerini başarıya götürmek için ihtiyaçlarına olan herşeye daha kolay erişebildiklerini görecekler.

       Menajerlerin yine anında fark edecekleri yeniliklerden biri de Maç Ekranı, bu ekran da Football Manager 2009’da eklenen 3D’den beri en belirgin değişime uğrayan özelliklerden biri. Bu yeniliğin en önemli kısımlarından biri de son teknoloji ürünü hareket yakalama verileriyle kendini belli edecek ve bu da maç günü deneyimini gerçekçiliğini bir üst seviyeye taşıyacak. Creative Assembly’nin hareket yakalama tesisinde AFC Wimbledon futbolcuları kullanılarak yaratılan bu yeni hareket yakalama verileri oyuna 2,000’den fazla yeni animasyon ekleyerek sahadaki deneyimi gerçek hayattakine daha da yaklaştırıyor.

     Ayrıca geliştirilmiş ışıklandırma ve yenilenen top fiziklerine ek olarak yeni stadyum türlerinin eklenmesi de bir araya geldiğinde Football Manager 2015’in maç günü deneyimi bugüne kadar gördüğünüz en gerçekçi deneyim olacak. Football Manager 2015 maçları ayrıca geliştirilmiş yapay zeka, yeni taktik futbolcu rolleri ve talimatları, futbolcuların tercih ettiği yeni hareketler, taç çizgisi takım konuşmaları ve çıkış tünelinde basın röportajları gibi yenilikler de içeriyor.


     Football Manager 2015’in ciddi değişikliğe uğrayan diğer özelliklerine örnekler:

- Finans yönetimi
- İş görüşmeleri
- Menajer geçmişi ve profil
- Medya etkileşimi
- Futbolcu rolleri
- Futbolcu arama ve gözcülük
- Tercih Edilen Futbolcu Hareketleri (PPM)
- Antrenman

     Football Manager 2015, Windows PC, Mac ve Linux için 7 Kasım 2014’te piyasada olacak.
 
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
football manager 2015 football manager sega sports interactive pc
Ryse: Son of Rome 4K Çözünürlüğü ile Artık PC Platformunda Amazon, Beyaz PS4 Modelinin Çıkış Tarihini Ortaya Çıkardı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.10.2014 13:18:06

0
tek rakibi kendisi olmasına rağmen harika yenilikler var kesinlikle orijinal alıcam

ronaldinho62

10.10.2014 20:37:27

0
Çıkış gününü iple çekiyorum.

yavuzyilmaz

10.10.2014 19:33:28

+2
Aylardır bu oyunu bekliyorum pc deki oyunları temizledim sıkıntıdan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Football Manager 2015
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız