Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Focus Home Interactive ile Blackbird Interactive Yeni Bir Oyun için Ortaklıklarını Duyurdu

 
Yayıncı Focus Home Interactive ile geliştirici Blackbird Interactive yeni bir oyun için ortaklıklarını duyurdu.
 
Oyun 27 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Boston'da düzenlenecek PAX East 2020 etkinliğinde tanıtılacak ve bu yılın sonlarında çıkış yapacak.
 
Belirtilene göre orijinal bir IP olacak oyun "Focus Home Interactive'in yenilikçi deneyimlerini ve Blackbird Interactive'in bilim kurgu temasındaki derin bilgisini" birleştirecek. Şimdilik daha fazla bilgi açıklanmadı.
 
Blackbird Interactive CEO'su ve kurucusu Rob Cunningham konu ile ilgili olarak "Focus Home Interactive ekibi ile birlikte çalışacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Daha ilk toplantımızda, yenilikçi oyunumuzu geniş bir kitleye ulaştırmak için onların mükemmel partner olduğunu anladık. Yüksek kalitede orijinal oyunlar oluşturma vizyonumuzu paylaşıyorlar ve yaratmış olduğumuz dünyayı hemen benimsediler." dedi. 
  
Blackbird Interactive, Homeworld: Deserts of Kharak oyunun arkasındaki stüdyo ve aynı zamanda Homeworld 3 üzerinde de çalışıyorlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Xbox Game Pass Ocak 2020 Oyunları Yeni Kingdom Hearts Oyunu Yakın Zamanda Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız