Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Focus Home Interactive Oyunları Steam'de İndirimde


     Zaman zaman çeşitli dağıtımcılara özel indirimler düzenleyen Steam bugünden itibaren önümüzdeki pazartesiye kadar Focus Home Interactive oyunlarını çeşitli indirimlerle oyunculara sunuyor.
 
     Bu indirimlerde, Focus Home Interactive'den Farming Simulator 15, Act of Aggression, Cities XXL, Space Run, Styx: Master of Shadows, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, Contrast, Another World, Yesterday ve diğer bir çok oyuna uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
 
     İndirimlerin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Farming Simulator 2015 Farmin Simulator ağaç simülasyon focus home interactive steam sale Farming Simulator 15 Act of Aggression Cities XXL Space Run Styx: Master of Shadows Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Contrast Another World Yesterday
Fallout 4'te Fallout 3 ve Skyrim'in Toplamından Daha Fazla Diyalog Bulunuyor Rocket League'e Gelecek Yenilikler Detaylandırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.9.2015 20:00:25

0
Kesinlikle Contrast'ın alınması gerek, herkese tavsiye ederim. (Umarım İndirimle beraber herkes Contrast kartlarına yönelir de Pazar biraz ucuzlar.)

mahsur kalan adam

4.9.2015 17:39:28

0
contrast aldım

THUGGER

4.9.2015 14:17:15

0
İyimis
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Farming Simulator 15 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız