Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Florence 13 Şubat'ta Switch ve PC'ye Geliyor

 
Yayıncı Annapurna Interactive, Florence'in 13 Şubat'ta Switch ve PC / Mac için çıkış yapacağını duyurdu. $5.99 fiyattan satılacak.

İnteraktif hikaye oyunu ilk olarak Şubat 2018'de iOS ve Android cihazlar için çıkmıştı. Türkçe arayüz ve altyazı desteği mevcut.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Florence Yeoh, 25 yaşına geldiğinde kapana kısılmış gibi hisseder. Hayatı; iş, uyku ve sosyal medyada uzun zaman geçirme rutininden ibaret hale gelir. Daha sonra, günün birinde tüm dünyaya bakış açısını değiştiren, Krish adında bir çello sanatçısı ile tanışır.

Florence ve Krish'in ilişkisini, flört etmekten kavga etmeye, birbirine yardım etmekten ayrılmaya kadar tüm detaylarıyla önceden yazılmış oyun senaryoları sayesinde yaşayın. Florence, ""hayattan bir kesit"" türündeki çizgi romanlardan esinlenilerek yapılmış samimi, dobra ve kişisel bir oyundur.


Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Florence Mountains Annapurna Interactive İnteraktif hikaye oyunu
Fallout 76 Wastelanders Güncellemesi ve Steam Versiyonu 7 Nisan'da Çıkacak Castlevania'nın 3. Sezonunun Yayın Tarihi Belli Oldu

Lyzard

4.2.2020 21:01:10

0
Oyun 20 dakikada falan bitiyor. Alacak arkadaslarin haberi olsun. Yillar once oynayip sirf bu yuzden hayal kirikligina ugramistim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Florence
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız