Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Flashback'in PC için Çıkış Tarihi Açıklandı


    VectorCell'in ilk olarak Xbox 360 için piyasaya sürdüğü Flashback'in yeniden yapımının PC çıkış tarihi açıklandı. Oyunun PC sürümü 1 Ekim'de 12 dolardan piyasaya sürülecek. PC sürümünün içeriksel olarak Xbox 360 sürümünden farkı olmayacağı söyleniyor.
 
   Bunun yanında Playstation 3 sürümünün ise daha sonraki bir tarihte çıkacağı belirtiliyor. Muhtemelen oyunun PS3 sürümüne de bu yıl bitmeden kavuşacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak joystiq Flashback Ubisoft Side-scroller yandan ilerlemeli platform pc ps3 x360 xbox 360
Splinter Cell: Blacklist için İki Yeni Harita Everquest Next'te Irklara Göre Kısıtlamalar Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

WinteR

14.10.2013 20:23:29

0
Çok hayal kırıklığı olmadı benim için, dönüp dönüp oynuyorum, kontrolleri biraz kötü, Amiga'daki atmosferi heyecanı yakalaması zaten imkansız benim için ama objektif olarak iki oyunu ilk kez oynayan birine konulsa hangisi daha iyi dense yeninin seçilme ihtimali de az değil. Tabi kritize ettiğimiz oyunun sadece teknik yönü, hikaye ve atmosfer zaten belli.

siberarmi

9.10.2013 13:53:01

+1
Harbiden vasat ötesi bir oyun olmuş, çok gereksiz değişiklikler yapmışlar. Önceki oyunu aynen şu grafiklerle yapacaklar sanmıştım ben ilk başta, büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Bazı flash platform oyunları kat kat iyi bu oyundan ne yazık ki... Another World HD ye devam :)

thedeli

24.9.2013 17:45:42

+1
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka Xbox360'a bu efsane isme hiç yakışmayacak türden bir oyun çıkardılar. Halbuki ilk duyurulduğunda ne kadar heyecanlanmıştık.
Katılıyorum "vasat" bir oyun olmuş..

musAKka

24.9.2013 13:30:27

+2
Xbox360'a bu efsane isme hiç yakışmayacak türden bir oyun çıkardılar. Halbuki ilk duyurulduğunda ne kadar heyecanlanmıştık.

nForcer

24.9.2013 10:28:11

0
AMY oyunu için "PC'ye çıkaracağız" deyip de konsol sürümleri üst üste kötü notlar alınca sözlerini tutmayanlardan geliyorsa, boşverin kalsın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Flashback
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız