Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Geliştirici Steel Wool Studios, Five Nights at Freddy's Help Wanted 2'nin 14 Aralık'ta PlayStation VR2 için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Daha önce çeşitli fragmanlarla beraber tanıtılan bu yapım artık belirtilen tarihte geliyor.
 
İlgi çekici detaylarla beraber geliyor 
 
 
 
PlayStation Blog'daki baş yapımcı Ray McCaffrey bu oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulunuyor. Bu kapsamda şunları aktarıyor: "Five Nights at Freddy's Help Wanted 2'yi tasarlarken birincil hedefimiz, oyuncuların tekrar tekrar dalmak isteyecekleri kadar dinamik hale getirmekti. Birkaç mini oyundan daha fazlası için seçilmiş deneyimleri sunmak istiyor ve serinin orijinalin ruhunu koruyoruz. Ancak oyunların büyük çoğunluğunun her oynadığınızda farklı olmasını sağlamak ana hedefimiz arasında bulunuyor. "
 
Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2 ilgi çekici detaylarla beraber sanal gerçeklik başlığına gelmeye hazırlanan hayatta kalma korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Steel Wool Studios tarafından geliştirilen ve Scott Cawthon tarafından yayınlanan serinin üçüncü oyunu. Ayrıca Five Nights at Freddy's serisinin onuncu ana oyun bölümü. Oyun ilk olarak 24 Mayıs 2023 tarihinde PlayStation Showcase 2023 etkinliğinde duyuruldu. 
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Five Nights at Freddy's 2 pc bağımsız korku steam korku
Enclave HD Sürümünün PS5 Çıkış Tarihi Açıklandı Blood West, 5 Aralık'ta Tam Sürüme Kavuşuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Five Nights at Freddy's 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız