Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Firewall: Zero Hour 28 Ağustos'ta Çıkacak

 
   Yayıncı Sony Interactive Entertainment, Firewall: Zero Hour'un 28 Ağustos'ta PlayStation VR için çıkış yapacağını duyurdu.
 

Gözler hedefte 
 
Aksiyon dolu bu takım bazlı nişancı oyununda takım oyunu her şey demek. PlayStation VR gözlüğünü tak, ekipmanları topla ve şiddetli çatışmalara hazır ol.

12 tecrübeli paralı asker arasından seçim yap ve geliştirilebilir bir seçkideki silahları deneme şansına eriş. Düşmanlarla dolu bir ortamdaki değerli verileri çalma görevinde, saldırı timiyle tozu dumana katacak mısın? Yoksa savunan ekibin ön saflarında yer alıp, verileri ne olursa olsun güvende mi tutacaksın?
 
Doğrudan çatışma alanına girmeni ve 360 derecelik bir bakışa sahip olmanı sağlayan Firewall Zero Hour, PS VR’ın tüm özelliklerinden faydalanıyor. Tam hareket özgürlüğü, taktiksel kararları hızla hayata geçirme yetisi sağlarken, 3D sesler düşmanların her hareketlerini duymanı sağlayacak.

Savaş alanında daha büyük bir avantaja sahip olmak ister miydin? PlayStation VR hedef kontrol cihazının hassas takip sisteminden faydalan ve her mermiyle hedefi vur.
 
Planla. Haberleş. Hükmet.

Dünyanın dört bir yanındaki egzotik ve tehlikeli lokasyonlarda toplamda sekiz kişi, dörder iki takım hâlinde birbirine karşı mücadele edebilir. İlerledikçe yeni görevler ve kritik istihbaratlar alacaksın ama her daim takım olarak hareket etmeyi unutma.
 
SALDIR: Görevin, Firewall erişim noktalarını atlamak, dizüstünü bulmak ve verileri ele geçirmek için hack işlemini başlatmak. . Yaklaşım tarzını dikkatlice belirle ve önüne çıkan tüm düşmanları alt et.

SAVUN: Dizüstü verilerini ne pahasına olursa olsun koru. Lokasyonunu güçlendir, Firewall erişim noktalarını güvence altına al, düşmanlarını verileri hack’leyemeyecek şekilde kıstır ve verileri koru. 
 
Oyun modları
 
Training modu - Tek oyunculu (oyuncu, çevreye karşı): Dokuz senaryodan birini tek olarak oyna, yeteneklerini geliştir ve çok oyunculu ilerleyişini hızlandıran XP kazan.
 
Training modu - Çok oyunculu eşli oyun (oyuncu, çevreye karşı): Public: İtinayla seçilmiş bir paralı asker grubuna katıl ve Tecrübe puanlarının yanı sıra ihtişam da kazanmak için bilgisayar kontrollü bir orduya karşı koy. Private: Bilgisayar kontrollü rakiplere karşı mücadele etmek için özel bir karşılaşma kur.
 
Contracts modu - Çok oyunculu rekabetçi (oyuncu, oyuncuya karşı): Public: Oldukça eğitimli bir bir paralı asker grubuna katılarak rakip takımla mücadele et ve oyun içi parayla Tecrübe puanı kazan. Private: Arkadaşlarınla özel bir karşılaşma kur.

   
   Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Firewall: Zero Hour aksiyon vr oyun playstation vr
NBA Live 19 Ön Siparişe Açıldı Ys: Memories of Celceta ve Touhou: Scarlet Curiosity PC Çıkış Tarihleri Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Firewall: Zero Hour
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız