Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fire Flux M5 Dünya Şampiyonası'nda!

 
 
     Filipinler'de düzenlenen M5 Mobile Legends: Bang Bang Dünya Şampiyonası'nda büyük bir heyecan yaşanıyor! Grup aşaması başladı ve geçtiğimiz sezonun M4 Dünya Şampiyonu olan Filipin temsilcisi ECHO'nun turnuvaya katılamamasından sonra herkesin gözü yeni sürprizlere yöneldi!

     Fire Flux, 2 Aralık Cumartesi günü Malezya temsilcisi SMG ile karşı karşıya geldi ve 2 maçını da kazanarak, BLCK ile birlikte grup liderliğine yükseldi. Fire Flux'ın yer aldığı gruptaki diğer rakipler: SMG (Malezya) RRQ (Brezilya) BLCK (Filipinler)

     Ayrıca, Fire Flux, 5 Aralık Salı günü TSİ 11.00’de Brezilya temsilcisi RRQ ile, 7 Aralık Perşembe günü TSİ 15.00’de ise Filipin temsilcisi BLCK ile karşılaşacak.

     M3 MLBB Turnuvası Singapur'da düzenlenmiş ve turnuvanın şampiyonu olan BLCK, özellikle dikkat çeken bir performansa imza atmıştı. Fire Flux, özellikle RRQ maçlarına odaklanarak zafer peşinde koşacak. Bu galibiyetle birlikte, Fire Flux ekibi grup aşamasından çıkma yolunda büyük bir avantaj elde edecek.

     Turnuvanın favorilerinden biri olan BLCK'ya karşı alınacak bir galibiyet ise son derece önemli olacak. Geçmişte Türk temsilcileriyle 3 kez karşılaşmış rakibimizi bu sefer alt ederek üstünlük sağlamak, çok önemli olacak.

     M5 Mobile Legends: Bang Bang Dünya Şampiyonası finali ise 17 Aralık tarihinde gerçekleşecek. Turnuva boyunca takımımıza gösterilecek destek, büyük bir önem taşıyor. Hep birlikte, Fire Flux'u şampiyonluk yolunda destekleyelim!

Bu haberin bağlantısı
URL
moba
Clockwork Aquario Xbox Konsollarına Geliyor Rockstar, GTA 6 için İlk Tanıtım Fragmanını Yayınladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mobile Legends
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız