Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fire Emblem'den Chrom'un Kılıcı Gerçeğe Dönüştü!

 
   Nintendo 3DS için fırtına gibi bir yıldı 2013. Nintendo amblemiyle çıkmış oyunlar, başlangıç olarak pek de iyi bir görüntü çizemeyen Nintendo 3DS'in gidişatını bambaşka bir noktaya taşımıştı. Bu ateşlenmenin gerçekleşmesinde en büyük pay sahibi olan yapımlardan birisi de hiç kuşkusuz taktiksel RPG oyunu Fire Emblem: Awakening oldu.
 
   AWE me isimli YouTube sayfası fantastik dünyaların simgesi haline gelmiş önemli silahları gerçek dünyada biçimlendirmesiyle tanınır. Daha önce Kratos'un Blades of Chaos'u, Bilbo'nun Sting'i ve de The Legend of Zelda'nın Master Sword'u gibi pek çok silah, bu tecrübeli ellerde gerçek dünyaya teşrif ettiler. Ekibin yeni hedefi ise Fire Emblem: Awakening baş kahramanlarından Chrom'un karizmatik kılıcı olmuş. İyi seyirler!

Bu haberin bağlantısı
URL
Fire Emblem 3DS Nintendo RPG TRPG Chrom
Rayman Jungle Run, iOS'da Ücretsiz! Tomb Raider'ın GOTY Sürümü PC İçin Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

2.1.2014 00:23:06

0
muhtesem olmus

op.55 no.1

1.1.2014 22:40:06

0
@furkangoth ve diğer misafirler Öncelikle oyuna dandik falan demedim bir taraflarınızdan bir şeyler uydurmassanız sevinirim yazalım bakalım oyun dünyasına damga vurmuş kılıçları; öncelikle bir DMC hayranı olarak Rebellion,Dagger of Time(Prince of Percia ),Akujiki(Shinobi) kırmızı kırmızı, Dragon Sword (Ninja Gaiden),sonra MGS in son oyunundan Raiden ın kılıcı(adı ne bilmiyorum) bunlar 5 saniyede aklıma gelenler düşünsem aklıma onlarca kılıç gelir hafızamda kalan,he ama önemli olan bunlar değil üslup bazı arkadaşlar hakarete varıcı şeyler yazmışla bunları anlmak gerçekten mümkün değil.

furkangoth

1.1.2014 15:14:40

0
@WBJoker O oyunları bizimle de paylaş da biz de öğrenelim neymiş o son yılların en iyi strateji rpg'sinden daha iyi olan onlarca oyun. Kılıca gelince gerçekten çok başarılı olmuş.

BSC Misafiri

1.1.2014 15:00:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: WBJoker Bence Fire Emblem'e kadar kılıcının yapılması gereken onlarca oyun var onların yapılması gerekirdi ilk başta ama önemli değil subscribe yaptım istediğim video oyunu kılıçlarını yorum olarak belirteceğim kendisine.
al birini vur ötekine sana cevap bile yazmak israf

BSC Misafiri

31.12.2013 18:01:46

-1
Abi gitsinler başka oyunun kılıcını yapsınlar bu ne

BSC Misafiri

31.12.2013 18:01:32

+2
quote:

Orijinalden alıntı: WBJoker Bence Fire Emblem'e kadar kılıcının yapılması gereken onlarca oyun var onların yapılması gerekirdi ilk başta ama önemli değil subscribe yaptım istediğim video oyunu kılıçlarını yorum olarak belirteceğim kendisine.
sırf sen dedin diye önemsiz bir oyun mu oluyor fire emblem ?Adamlar gelen isteğe göre yapıyorlar.Kaç tane istek geldi bunla ilgili haberin var mı?Araştır da yorum yap lütfen.Onlarca oyun varmışmış.

op.55 no.1

31.12.2013 15:13:04

-3
Bence Fire Emblem'e kadar kılıcının yapılması gereken onlarca oyun var onların yapılması gerekirdi ilk başta ama önemli değil subscribe yaptım istediğim video oyunu kılıçlarını yorum olarak belirteceğim kendisine.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fire Emblem: Awakening
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız