Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fire Emblem Yaratıcısının Strateji Rol Yapma Oyunu Vestaria Saga I: War of the Scions Batıya Geliyor

 
Yayıncı Dangen Entertainment ve yapımcı Vestaria Project, Fire Emblem yaratıcısı Shouzo Kaga'nın önderliğinde geliştirilen strateji rol yapma oyunu Vestaria Saga I: War of the Scions'ın Batıya geleceğini duyurdu.

27 Aralık'ta $19.99 fiyattan Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
Vestaria Saga I: War of the Scions başarılı olmak için pozisyon alma, hareket ve silahlanma unsurlarının önemli olduğu bir strateji rol yapma oyunu. Oyuncular ağır silahlı birimlerini klasik tarzdaki grid tabanlı haritada yönlendirerek önüne çıkan korsanlar, isyancılar, canavarlar, imparator askerleri ve diğer birçok düşmanla mücadele edecek. 
 
Hikaye olarak, güçlü bir imparatorluk ve küçük bir kıyı krallığı arasında yaşanan savaşı anlatacak.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Vestaria Saga I: War of the Scions Strateji Rol Yapma Oyunu Dangen Entertainment Vestaria Project Fire Emblem yaratıcısı Shouzo Kaga
Hideo Kojima 2019'da İzlediği En İyi Beş Filmi Listeledi Resident Evil 3 Remake, İkinci Oyunun Remake'ine Oranla Daha Fazla Değişiklik İçerecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vestaria Saga I: War of the Scions
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız