Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XV'te Karakterlerimizin Hepsi Neden Siyah Giyiyor?

Karakterlerimizin giysi tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

       Final Fantasy XV'teki ana karakterimizin ve yanımızdaki karakterlerin hepsinin siyah giymesi dikkatinizi çekmiş miydi? Oyunun yönetmeni Hajime Tabata, bu durumun arkasında yatan sebebi açıklığa kavuşturdu.
 
      Belirtiline göre grubumuzun siyah giymesinin sebebi siyahın Lucis Krallığı'nın resmi savaş teçhizatlarının rengi olması. Tabata: "Noctis, kraliyet ailesinin bir üyesi. Diğer üç karakter de Lucis ulusal kurumlarının bir parçası. Hepsi bağlı olduğu bölümlerle alakalı savaş elbiselerini giyiyor. Kahramanlarımızın bulunduğu Lucis Krallığı'nda siyah, geçmişten beri özel bir renk olarak kabul ediliyor. Buna bağlı olarak kraliyet ailesi ve bu aileye yakın bir şekilde bağlı olanlar ana rengi siyah olarak kabul ediyor." sözlerini dile getiriyor.
 
      Tabata, siyah rengin sadece görsellik açısından farklılık yaratmayacağını, oyunun tam sürümünde karakterlerimizin savaş sırasında giydiği renklerin savaş alanında bir etkisinin bulunacağını dile getiriyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix final fantasy xv PS4 Xbox One
Horizon: Zero Dawn'da Oyun Dünyasını Gezmenin Farklı Yolları Olacak Bir Mod Yardımıyla İlk StarCraft Oyunu StarCraft 2'nin İçine Aktarıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.10.2015 16:40:39

0
Ykrr, cevap veriyorum; A.şıkkı. Çünkü onlar savaşa hazır olmak zorundalar. Asker ve Lucis hanedanı mensubu oldukları için. Ayrıca sana çıkış tarihi konusunda katılıyorum.

ykrr

25.10.2015 19:56:29

+1
Oyunun çıkış tarihi verilsin artık.o kadar salakça ve kimsenin merak etmediği konularla karşımıza çıkıyor ff15.yok neden siyah giyiyorlar,yok neden kadın karakter yok bu nedenle ya.idda ediyorum Tabata nın yeni kendi sorup cevaplayacağı konu neden karakterlerimiz uzun bot giyiyor olacak.artık kim merak ediyorsa

BSC Misafiri

25.10.2015 16:46:59

0
Şu seriye çok hayranım. Fakat hikayesini TÜRKÇE dil desteği olmadığı için iyi anlamıyorum. Hitman'ı TÜRKÇE yaptığı gibi FFXV' TÜRKÇE dil ekleseler daha iyi olmazmı? Hadi be Square Enix yap bir güzellik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız