Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIV: Endwalker Genişlemesi Duyuruldu

 
Square Enix, devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Final Fantasy XIV'ün yeni genişlemesi Endwalker'ı duyurdu.

Bu sonbaharda PlayStation 5, PlayStation 4, PC ve Mac için çıkacak.

Square Enix oyunun PlayStation 5 versiyonunu yeni duyurdu. 4K çözünürlük desteği, hızlı yükleme süreleri, büyük oranda geliştirilmiş kare hızı ve diğer grafiksel iyileştirmeler sunacak. PlayStation 5 versiyonu açık betası 13 Nisan'da, 5.5 yamasının mevcut platformlara yayınlanmasıyla aynı tarihte, başlayacak ve tam sürümü kısa bir süre sonra çıkacak.
 
Endwalker bir sürü yeni içeriğe sahip. Seviye sınırı 80'den 90'a yükselecek. Thavnair, Radz-At-Ham ve Garlemald dahil keşfedilmeyi bekleyen yeni bölgeler ve şehirler eklenecek. İki yeni karakter sınıfı da yolda. Bunlardan biri takımdaki diğer karakterlerin sağlığını iyileştirebilen ve koruyabilen Sage. İkincisi ise DPS odaklı yakın savaş sınıfı. Bunların yanı sıra sekiz oyunculu Pandaemonium adlı Raid görevi, Island Sanctuary adlı çiftçilik oynanış unsurları içerecek yeni bir özellik ve daha fazlası genişleme ile birlikte gelecek. 
 
Warriors of Light'ın Hydaelyn'in uzak köşelerine ve Ay'a yolculuğunda büyük bir felaketle karşılaşacağı genişlemede, Hydaelyn ve Zodiark hikayesi doruk noktasına ulaşacak. Endwalker, A Realm Reborn ile başlayan hikayeyi sonlandıracak ve yepyeni maceralara zemin hazırlayacak. Final Fantasy XIV yönetmeni Naoki Yoshida, oyun üzerinde çalışmaya devam edeceğini doğruladı.
 
Endwalker teaser fragman:
 
 
Sage:
 
 
PlayStation 5 versiyonu:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak destructoid Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 PS4 MMORPG
Ocak 2021'de PlayStation Store'da En Çok İndirilen Oyunlar Epic Games Store'a Daha Fazla Özel Oyun Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız