Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Versus 13, TGS'de Yer Alacak


 
     Final Fantasy hayranlarının 13.oyundan sonra iyice bel bağladığı Final Fantasy Versus 13'ün Tokyo Game Show 2010'da yer alacağı belirtildi.
 
     Siliconera sitesi Square Enix'in Tokyo Game Show 2010 fuarında göstereceği bazı oyunların listesini yayınladı. İlerde yeni oyunlarında ekleneceği belirtilen bu listenin süprizi ise geçtiğimiz günlerde Yoshinori Kitase'nin 2011 yılında çıkması zor dediği Final Fantasy Versus 13 oldu. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan oyundan kısa da olsa bir video görebileceğiz. Final Fantasy Agito 13 ile birlikte bir videoda gözükeceği belirtilen FF Versus 13'ün bu kısa videosunun oyun içi sahnelerden oluşacağı da söylentiler arasında yer alıyor.
 
     Yeni Parasite Eve oyunu 3rd Birthday ile Kingdom Hearts ReCoded'in de yer aldığı listenin bir diğer süprizi ise henüz duyurulmamış bir Tetsuya Nomura projesi. Akıllara ilk gelen isim ise tabi ki Kingdom Hearts 3 oluyor. Önümüzdeki ay gerçekleşecek olan TGS 2010'dan süpriz duyuruların gelmesini umuyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix
Yeni R.U.S.E. Videosu Yayınlandı Brad Pitt, John Marston'u Canlandırabilir

BSC Misafiri

27.8.2010 09:58:50

0
oh be sonunda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız