Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Remake'ten Japonya TV Reklamı Yayınlandı

 
31 Ocak 1997'de piyasaya sürülen yapımcılığını Square Enix'in yaptığı serinin en iyi oyunlarından biri olan Final Fantasy VII'nin yeniden yapımı olan Final Fantasy VII Remake'in televizyon reklamı yayınlandı.
 
Reklam sadece Japonya televizyon kanalları için yayınlandı ve 7 dakikalık kesilmiş versiyonu ve 13 dakikalık genişletilmiş versiyon olarak 2 adet video bulunuyor.
 
Bu paylaşılan duygusal reklamda, hiç Final Fantasy oynamamış bir ofis çalışanı anlatılıyor. Final Fantasy VII Remake'in piyasaya sürülmesiyle birlikte kız arkadaşı ve patronuyla bu konuyla ilgili konuşurken oyunu bilmediğini gizlemeye çalışıyor. Kız arkadaşı ise çok büyük bir Final Fantasy VII hayranı ve kardeşi oynarken onu izleyerek büyümüş. Bu konuşmalar sonucu ofis çalışanı Final Fantasy VII ile ilgilenmeye başlıyor. Bahsi geçen videoları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
Final Fantasy VII Remake 3 Mart 2020'de PlayStation 4 için çıkacak.
 
7 Dakikalık Olan
 
 
13 Dakikalık Olan
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
Soulcalibur VI DLC Karakteri Hilde Duyuruldu Take-Two CEO'su Multi Platform Oyun Gelirlerinin &50'sinin PC Platformundan Olabileceğini Söyledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.11.2019 15:09:37

0
Videoyu izledikten sonra benim gibi gözleri dolanlar yazsın. :(

BSC Misafiri

4.11.2019 14:41:51

0
Çok iyiymiş reklam.

BSC Misafiri

4.11.2019 14:40:21

0
Hainsin square enix şu oyunu switch için de çıkarmadığın için, o oyunu hayli hayli taşır switch!!!

deadlight54

4.11.2019 08:02:12

+1
Kız arkadaşı? Hiç oynamamış ofis çalışanı? Baya sallamışsınız haberi. Birincisi, kız arkadaşı değil kız kardeşi. Az buçuk japoncanız varsa kız birkaç yerde abi diyor zaten. İkincisi, ofis çalışanı hiç oynamamış değil, eski oynadığı zamanları düşünüp Final Fantasy VII Remake’i merak ediyor. Hatta videonun bir bölümünde telefonundan Remake sürümün oynanış videolarını izliyor. Önce videoyu izleyip, ondan sonra haber yapalım lütfen. Edit: “Az buçuk japoncanız” derken yanlış anlaşılmasın, eğer birkaç anime izleyip kulak aşinalığı kazandıysanız diye söyledim.

LeVO

3.11.2019 22:24:07

+1
'Hiç Final Fantasy oynamamış bir ofis çalışanı anlatılıyor' Abisi sallama. Çocukluğunda Final Fantasy VII'yi oynayan birinin büyüyüp nostaljiler serüvenine kendini dönemin arkadaşlarıyla kaptırdığı bir kısa film bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız