Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Remake Konsept Tasarımları

   Square Enix 22 Ocak - 28 Şubat tarihleri arasında Tokyo'da Final Fantasy “Farewell Stories” 30. Yıl Dönümü Sergisi düzenleyecek ve resmi açılıştan önce davet edilen bazı basın üyeleri sergide yer alacak Final Fantasy VII Remake konsept tasarımlarının fotoğraflarını paylaştı.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
Gran Turismo Sport Güncellemesi 10 Araç Ekleyecek Metal Gear Survive'da Mikro Ödemeler Bulunacak, Sürekli İnternet Bağlantısı Gerekecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nexi-Ma

6.2.2018 20:20:59

0
fotoğraflar ilgi çekici

Adol125

22.1.2018 22:15:40

+1
X de XIII de korider tipi ilerliyor bi yerde serbest bırakıyor. Elbette X XIII den hikaye, karakter vs olarak çok daha iyi bir oyun. XIII e koridor tipi diye bir sürü gömüp X e o konuda en ufak eleştiri getirmeyenleri anlamıyorum. İlerleyiş mantığı yüzde 95 aynı çünkü. Dersin karakterler zayıf, hikaye fazla dramaya bağlıyor falan anlarım da koridor tipi diye XIII e gömüyorsan o zaman koridor mantığında olan her oyuna gömmen gerek. Bi de XIII ve XIII-2 milletin abarttığı kadar kötü oyunlar da değil. Leş, çöp diyenleri görüyorum alakası yok. Tabiki bi 7 bi 8 veya bi 10 değiller ama öyle bazılarının sövdüğü gibi 40lık 50lik çöp, leş oyunlarda değiller. Gene de rahat 80 ederleri var XIII ün XIII-2 nin.

mehmetalpertr

22.1.2018 21:06:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jokerckck Sıra tabanlı olmayacak çünkü bu grafiklerle bu kadar ikonik karakterleri hareketsiz bekler halde göstermek ayıp olur gibisinden bir laf etmişlerdi en başta.Nobuo Uematsu müzikleri yapmayacak olsa da bu müziklerin efsane olmayacağı anlamına gelmiyor.Zaten büyük çoğunluğu aynı müziklerin farklı ve günümüze uygun versiyonları olur. Onun haricinde geri kalan herşey aynı zaten çıkan veya değişen birşey yok.
En son FF X oynadım PS2 de.. Ondan sonra FF13 denedim ama sarmadı.. Müzikler de öyle.. Nobuo Uematsu müzikleri başkaydı.. Hele FF8 de... Eyes On Me !!! ... Neyse cevap için sağol..

Jokerckck

22.1.2018 16:19:25

+2
Sıra tabanlı olmayacak çünkü bu grafiklerle bu kadar ikonik karakterleri hareketsiz bekler halde göstermek ayıp olur gibisinden bir laf etmişlerdi en başta.Nobuo Uematsu müzikleri yapmayacak olsa da bu müziklerin efsane olmayacağı anlamına gelmiyor.Zaten büyük çoğunluğu aynı müziklerin farklı ve günümüze uygun versiyonları olur. Onun haricinde geri kalan herşey aynı zaten çıkan veya değişen birşey yok.

mehmetalpertr

22.1.2018 11:31:33

0
bu oyun sıra tabanlı dövüş olmayacak sanırım.. efsane battle müziğini de dolayısıyla koymayacaklar. Nobuo Uematsu müzikleri yapmayacaksa, ki yapmayacak dediler.. gereksiz bir remake daha olacak .. Materia sistemi olmayacaksa ve Summonlar gelmeyecekse ( Knights Of The Round Table veya Sheva gibi ) salla gitsin zaten.. Gold Chocobo yapacağız da KOTRT Summon alacağız diye ne kastırdıydık yaw.. Hey gidi günler hey.. :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız