Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy IV'ün Klasik Hikayesi Pixel Remaster ile Geri Dönüyor

 
 
SQUARE ENIX bugün, eleştirmenlerce beğenilen RPG FINAL FANTASY IV'ün Steam ve mobil platformlar için dünya çapında çıktığını duyurdu. Hayranlar, FINAL FANTASY IV'ün zamansız aşk ve ihanet hikayesini, dinamik karakterler ve savaşların yanı sıra, 2D piksel remaster serisinde aslına uygun bir yeniden yaratma olarak yükseltilmiş piksel grafikler ve sesle yeniden yaşayacaklar.
 
Hikaye, karanlık şövalye ve Kızıl Kanatlar'ın kaptanı Cecil'in, yanında güvendiği arkadaşı ve sevgilisiyle zalim Baron Krallığı'na karşı savaşmaya karar veren ve daha sonra ejderha Kain, beyaz büyücü Rosa ile güçlerini birleştiren Cecil'i konu ediyor. Sihirdar Rydia ve daha birçok yetenekli müttefik. FINAL FANTASY IV, çeşitli karakter kadrosu, derin olay örgüsü ve zamanın savaş sırasında bile hareket ettiği gerçek zamanlı Aktif Zamanlı Savaş (ATB) sistemi ile rol yapma oyunlarının standardını belirliyor ve oyunculara heyecan verici bir kaçınılmazlık duygusu veriyor. FINAL FANTASY IV'ün bu en son sürümü, aşağıdakiler dahil olmak üzere iyileştirmeler ve güncellemelerle orijinal sürümü hayata geçiriyor: 
 
- Kazuko Shibuya tarafından oluşturulan ikonik FINAL FANTASY karakter piksel tasarımlarını içeren, evrensel olarak güncellenmiş 2D piksel grafikler
- Orijinal besteci Nobuo Uematsu tarafından denetlenen, güzel bir şekilde yeniden düzenlenmiş film müzikleri
- Güncellenmiş kumanda ve dokunmatik kontroller, modernize edilmiş kullanıcı arayüzü, otomatik savaş seçenekleri ve daha fazlasını içeren iyileştirilmiş oynanış
- Bestiary, illüstrasyon galerisi, müzik çalar ve istediğiniz zaman kaydetme yeteneği gibi ek ekstralar dahil yaşam kalitesi iyileştirmeleri
 
23 Eylül'e kadar Steam®'de FINAL FANTASY IV'ü satın alanlar, özel olarak yeniden düzenlenmiş üç müzik parçası, iki duvar kağıdı ve %20 indirim dahil olmak üzere erken satın alma bonusları alacaklar. Bu özel parçalar, ikonik orijinal versiyonlardan yeni düzenlemelere geçiş yapıyor ve şunları içeriyor:
 
- The Red Wings (Timelapse Remix)
- Main Theme of FINAL FANTASY IV (Timelapse Remix)
- Battle 2 (Timelapse Remix)
 
FINAL FANTASY IV artık Steam ve mobil platformlarda mevcut. Piksel remaster serisindeki altı oyunun tümü, daha fazla indirim için FINAL FANTASY I-VI Bundle'ın bir parçası olarak satın alınabilir. Paket hakkında daha fazla bilgiyi Steam'de şu adreste bulabilirsiniz::
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
ryo aksiyon macera
My Time at Portia Oyununa Büyük Güncelleme Geldi Super Bombermen R Online'ın ikinci Sezonu Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy IV Pixel Remaster
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız