Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy 14'ün PS3 Sürümü Ertelendi

Oyunun PC sürümündeki hatalar oyuncuları isyan ettirmişti

     Square Enix'in PC sürümü nedenindeki hatalar nedeniyle özür dilemek zorunda kaldığı MMO oyunu Final Fantasy 14'ün Playstation 3 sürümü ertelendi. Anlaşılan Square Enix, PC sürümündeki hataları tekrarlamak istemiyor.
 
     Oyunun resmi sitesindeki duyuruya göre Mart 2011'de çıkarılması planlanan oyun açıklanmayan bir tarihe ertelendi. Umarız bu erteleme çok uzun bir zaman olmaz.
 
    Square başkanı Yoichi Wada da erteleme dolayısıyla yaptığı açıklamada Playstation 3 sürümünün PC sürümünün basit bir uyarlaması olmasını istemedikleri için böyle bir ertelemeye gittiklerini açıkladı. 
 
    Bu arada oyunun PC sürümünün ücretsiz oynama dönemi de 90 gün uzatıldı. Geliştirici ekip bu oyunda düzeltmeler yapmaya devam edecekmiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FFXIV Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 MMORPG
Amacımız Lara Croft'un Seks Objesi Olması Değil Playstation Move'un Resmi Makineli Tüfeği!

Victor_Rebelias

2.4.2011 12:51:45

0
Final Fantasy 14 gerçekten o kadar kötü mü? Yoksa Squaresoft tamane ayrıntı şeklinde bir mmorpg mi yarattı bilemiyorum. Forumlarda okuduğum kadarıyla zıplama yokmuş gerçek hayatta günde kaç defa zıplıyoruz. Çantalardan mapleri sürekli cıkarıp bakmak zorundaymısız. Adamların amacının bence simulasyon tarzı bir onlie oyun yapmaya çalışmış olması ve oyunun bu sebeple oynanabilirliği yavaşlatması diye düşünüyorum. Oyunu deneme fırsatım olmadı ama bu gidişle ücreti biraz daha düşerse denemeyi düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız