Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fights in Tight Spaces 24 Şubat'ta Erken Erişime Açılıyor

 
Yayıncı Mode 7 ve geliştirici Ground Shatter, Fights in Tight Spaces'in 24 Şubat'ta Steam, GOG ve Epic Games Store'da erken erişime açılacağını duyurdu.

Geçtiğimiz ay yayınlanan demo sürüm Prologue bugün yeni kullanıcı arayüzü, yeni müzikler ve yeni tekrar sistemi ile birlikte güncellendi. Steam'den indirip oynayabilirsiniz.
 
Oyun ayrıca Xbox konsolları üzerinde oyun ön izleme programı aracılığıyla ulaşılabilir durumda.
 
Fights in Tight Spaces deste kurma, sıra tabanlı taktiksel strateji ve aksiyon filmlerinden esinlenmiş animasyonlu dövüş sahnelerini birleştiriyor. Oyuncular 150'den fazla kartın arasından seçim yaparak kendi oyun tarzına ve düşmanlarını etkisiz hale getirmeye en uygun desteleri kurmaya çalışacak. Her bir görevde rastgele olaylarla karşılaşacak, karakterleriniz için geliştirmeler edinecek ve karakterinizi en iyi şekilde yükseltmek için kritik seçimler yapacaksınız.
 
Erken erişim sürümü beş tam seviye içerecek ve kolaylıkla 40 saatin üzerine çıkılabilecek bir oynanış süresi sunacak. Bir yıldan kısa bir süre erken erişimde kalması planlanıyor. Geliştirilmekte olan yeni oynanabilir karakterin erken erişim sürecinde dahil edilmesi umuluyor. Tam sürüm yeni kartlar, yeni düşmanlar ve yeni boss dövüşleri ekleyecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Fights in Tight Spaces Mode 7 Ground Shatter PC
Deck13 Interactive Yeni Stüdyosunu Montreal'de Açıyor Evil Genius 2: World Domination 10 Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fights in Tight Spaces
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız