Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fear The Wolves 18 Temmuz'da Erken Erişime Açılacak

 
   Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Vostok Games Battle Royale FPS oyunu Fear The Wolves'un 18 Temmuz'da $19.99 / €19.99 fiyatla Steam'de erken erişime açılacağını duyurdu.

   Tam sürüm 2019'da PC ve konsollar için çıkacak.

   Oyunun detayları, erken erişim içeriği ve ilk erken erişim güncellemesinde gelecekler şu şekilde:
 

Oyun Hakkında 
 
Fear the Wolves; Vostok Games tarafından geliştirilmiş, S.T.A.L.K.E.R. DNA'sını 100 oyunculuk vahşi bir arenaya taşıyan, rekabetçi bir Battle Royale FPS oyunudur. Oyun; oyuncuları, radyasyonun yerle bir ettiği 25 kilometrekarelik bir alana yayılmış Çernobil'in zorlayıcı ortamlarına tek başlarına veya ekipler halinde götürüyor. Klasik Battle Royale modu, oyuncuları 100 savaşçı arasından hayatta kalan son kişi olmaya zorlarken, daha sonra açıklanacak olan başka bir mod ise bu oyun türüne heyecanlı bir sürpriz katıyor.
 
Oyuncuların zirveyi garantilemek için diğer hayatta kalanlardan daha fazlasını hesaba katmaları gerekiyor. Düşman atıkların arasında, herkes, ölümcül anomalilerin yanı sıra oyun içinde ve streaming platformlarında hem oyuncular, hem de izleyicilerin oylarıyla dinamik olarak değişen hava koşullarının tehlikesi altında. Zaman geçip gün batarken, hayatta kalanlar tetikte olmak ve sürekli yeni durumlara uyum sağlamak zorundalar.
 
Koruyucu teçhizatlar, oyuncuların, ekipmanları yetersiz olan rakiplerin erişemeyeceği tehlikeli ve yasaklı olmasına rağmen güçlü ganimetlerle dolu radyoaktif bölgeleri keşfetmesine imkan tanıyor. Tüm bunlar olurken, mutasyon geçirmiş yaratıkların ulumaları boş arazide yankılanıyor. Kurtlar ve daha kötüleri, sükunetini korumayı beceremeyen acemi oyuncuları yakalamak için pusuda bekliyor.
 
Oyuncuların etrafını farklı zehir seviyeleriyle saran ve dolayısıyla karşı koyulması ve kaçınılması için farklı yollar gerektiren ölümcül radyasyonun düzensiz ve tahmin edilemez bir şekilde yayılıyor olması, oyunların her birini benzersiz kılarak oyun türünün kalıplarını kırıyor. Güvenlikten emin olmak çoğu zaman mümkün olmadığından, usta oyuncuların, bir bölgeden ne zaman çıkılması gerektiğini anlamak üzere ortamı okuyabilmesi gerekiyor.
 
Son olarak, tüm maçlar, bir avuç hayatta kalandan yalnızca birinin kazanabileceği tahliye helikopterine giden dramatik bir yarışla sonlanıyor. Hayatta kalan tek kişi olana kadar geride kalanları bir çatıdan kurşuna mı dizeceksin? Yoksa seni takip edenleri geride bırakıp, gecenin karanlığında kaçarak özgürlüğe doğru delice bir hamle yapmayı mı tercih edeceksin? Kazananı, nihai bölge düzeninin ve becerilerin belirlediği tahliye anlarının her biri kendine özgü. Estetik kişiselleştirme seçenekleri ve derin ilerleme sistemi, zaferlerin ve kıl payı kurtulduğun durumlar için seni ödüllendirecek.
 
Bunların tümü, rakip oyuncular, sıkı atış mekanikleri ve silah, ek parça, zırh ve yakın dövüş silahlarından oluşan bir cephanelik sayesinde hiçbir maç bir diğerine benzemiyor.
 
Çernobil'in radyasyona maruz kalmış kalıntılarında, vahşi bir battle royale FPS'i
Yakın dövüş de dahil olmak üzere çeşitli menzil ve durumlara uygun ve onlarca ek parçaya sahip 20'nin üzerinde silah
Dinamik olarak bölgeden bölgeye yayılan ve yalnızca doğru teçhizatla kurtulmanın mümkün olduğu radyasyon
Her maçı farklı kılan, aralarında kurtların, mutantların ve daima bir tehlike yaratan başka öğelerin de olduğu PvE öğeleri
Tahliye helikopterinin etrafındaki son savaş ile, maçları gösterişli bir şekilde bitir
Daha sonra açıklanacak başka harita ve modlar. 
 
Erken Erişim Mevcut İçeriği 
 
Oyun: Tekli mod ve ekip modunu destekleyen 100 oyunculuk bir battle royale deneyimi.
Temel öğeler: 20'nin üzerinde silah, 25'in üzerinde ek parça, 15'in üzerinde zırh, hava yardımları, erzaklar ve çok daha fazlası
PvE: Oyuncuları takip eden ve ölümcül bir tehdit oluşturan kurt sürülerinin yanı sıra, hayatta kalmak için felaketin yol açtığı anomalilerden de kaçmak gerekiyor.
Bir Harita: Çernobil'i çevreleyen harabe bölgede, nehirler, ormanlar, tahrip edilmiş kasabalar, gizli ordu kampları ve çok daha fazlasının dahil olduğu 25 kilometrekarelik bir harita.
Dinamik, oya dayalı hava sistemi: Çernobil'in hava koşulları sürekli değişiyor; maçı izleyen oyuncuların oylarına bağlı olarak açık günler, sert rüzgarlar, gök gürültülü fırtınalar ve çok daha fazlası seni bekliyor.
Geçen süre: Maç devam ederken sabahı, öğleni ve son olarak da tahliye esnasında havanın kararmasını göreceksin.
Araçlar: Fear the Wolves arazisinin çeşitli yerlerindeki harap olmasına rağmen iş gören jipler, gürültülü ve görünür olmakla birlikte tehlikeli bölgelerden kaçmanın hızlı bir yolu oluyor.
Radyasyon: Radyasyon; düzensiz bir şekilde yayılarak ve yoğunluğuna bağlı olarak farklı tehditler oluşturarak savaş alanına rastgele bir şekilde bulaşıyor.
Tahliye: Her haritadan, hayatta kalan diğer oyuncularla helikopter tahliyesi için savaştığın dramatik bir finalle kurtul
Oyuncu modu: Ölen oyuncular maçı izlemeye devam edebilir ve hava koşulları için oy verebilir. 
 
İlk Erken Erişim Güncellemesinde Gelecekler
 
Sürünme ve eğilme: Yeni hareket seçenekleri savaş esnasında daha fazla imkan tanıyor
Kişiselleştirme: Yedi bölümde düzinelerce görünüm kişiselleştirmesi seçeneğiyle karakterini kendinin kıl.
Anormal Fırtına: Savaş alanına cehennemi getiren yeni bir hava koşulu türü.
Canlı akış entegrasyonu: Hava oylaması, Twitch ve Mixer izleyicilerine de açık olacak
Yeni bekleme odası: Maç öncesi deneyimi yeni bir ortamla düzenlenecek
Oyun içi sesli sohbeti: Ekibinle konuş ve taktileri tartış
Daha iyi bir Çernobil: Harita, problemli alanların düzenlenmesiyle iyileştirilecek
Daha fazla dil: Yerelleştirme, oyunun yayınlanma tarihine doğru genişletilecek. Fransızca, Almanca, Rusça ve Çince olmak üzere 16 dil seçeneği hedefliyoruz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Fear the Wolves Battle Royale FPS
Velocity 2X ve Manual Samuel Ağustos'ta Switch'e Geliyor FIFA 18, Dante’s Inferno, Fe, Burnout Paradise Remastered ve The Sims 4 EA Access'e Geliyor

EnergyHill

5.7.2018 21:07:04

0
Kaçıncı stalker tarzı oyun cıkacak survivurim gibi bir oyun var bunlar da stalkerin yapımcılarından birileriydi herhalde birde bu tür ağır atmosferli oyunda battle royal olmaz tutmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fear the Wolves
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız