Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Faxion, Oyuncularına Elveda Ediyor

Biz hiç uçamadık, ne iş?

     Sitemizde de size tanıtma şansını bulduğum, UTV True Games tarafından yaratılan Faxion Online bedava oynanabilen oyunlar arasında sadece 3 ay tutunabildi ve sunucularını 1 ay içinde kapatıyor.
 
      Bunun için söylenebilecek çok şey var aslında ancak F2P oyunlar bu kadar revaçtayken dahi oyunun tutunamaması ilginç, sonuçta her oyunu oynayan insanlar mevcut. Oyuncular bu son kalan 1 ay içerisinde doğal olarak oyun içi marketten alışveriş yapamayacak ve sunucular 30 gün içerisinde tamamen kapatılacak. Gelen resmi açıklama ise şöyle;
     "Sizden gelen bütün yorumlara, desteklere ve bizi kötü zamanlarımızda dahi yalnız bırakmayan oyuncularımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve yaptığınız her şey için yine ve yine teşekkür ediyoruz. Sizlere bu oyunu sunmak için çok çaba sarfettik ve elimizdeki bütün imkanları kullanarak PvP'yi farklı bir şekilde tecrübe etmenizi sağlamaya çalıştık. Ancak bütün güzel şeylerin bir sonu var maalesef. Eğer bizimle paylaşmak istediğiniz anılarınız varsa forumlarımız hala açık, orada yazışabilir ve bizimle paylaşabilirsiniz."
 
        Ne diyelim, daha iyi oyunlar çıkartmanız ümidiyle sayın yapımcılar.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC mmo mmorpg true games ignition
Rift İçin Muhteşem Hafta Başladı NinoKuni'nin PS3 Sürümünden Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ahamada

25.8.2011 20:43:13

0
iyi dayanmış

Mext

25.8.2011 19:52:34

+1
Bu sizin incelediğiniz oyundu galiba ? Kapanması doğal .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Faxion
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız