Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fatal Frame’in Yapımcısı Switch İçin Yepyeni Bir Oyun Yapmak İstiyor


Fatal Frame serisi 2001 yılında PS2’de başlamıştı. O zamandan beri birçok devam oyunu, mangaları, romanları ve filmleri çıktı. Serinin son oyunu Fatal Frame Maiden of Black Water 2014’te Wii U için çıkmıştı. Oyunu Fatal Frame serinin Kuzey Amerika’daki ismi. Japonya’da Zero ve Avrupa'da Project Zero olarak da biliniyor. Oyun dünysaı özellikle korku oyunları için oldukça önemli bir yere sahip bu seri.

Oyunun yapımcısı Kikuchi’nin verdiği bir röportajda söylediğine göre, Switch için hazırlanmış yeni bir Fatal Frame görebiliriz. Kikuchi ayrıca Deception için de yeni fikirleri olduğunu söyledi.

Fatal Frame bir hayatta kalma/korku oyunudur. Bu seride kadın karakterleri yönetiyorsunuz. Kötülüklerden kaçınmak için her şeyin arkasındaki gizemi çözmeye çalışıyorsunuz. Genel savunma sistemi ise Obscura denilen bir kamera. Bu kamera sayesinde kötü ruhları görebiliyor ve savaşabiliyorsunuz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Fatal Frame Project Zero PS3 Korku Yeni oyun Switch
Harry Potter: Wizards Unite Cadılar Bayramı Etkinliğinde Basilisk’e Karşı Savaşacaksınız PewDiePie Çin’de Engellendi

BSC Misafiri

22.10.2019 18:26:45

0
Fatal Frame güzel seriydi ama 5 tatmin etmedi. Artık Japon mimarisinden çıkıp avrupa benzeri mekanlara taşınsa oyunun hikayesi mantıklı olur. Oynanış kameradan hayalet avlamanın ilerisine geçmeli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fatal Frame
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız