Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fargo'nun 4. Sezonu Başladı

 
Coen kardeşler tarafından 1996 yılında yayınlanan aynı isimli filmden esinlenen Fargo dizisinin dördüncü sezonu yayınlandı ve inceleme puanları da paylaşıldı.
 
Metacritic üzerinde 26 inceleme sonucunda 66 puanlık bir ortalamaya sahip. Rotten Tomatoes'ta ise 21 incelemenin ortalaması %81.
 
Normalde nisan ayında başlaması gereken Fargo'nun 4. sezonu bugün başladı. 11 bölümden oluşacak sezon ve bölümler haftalık olarak yayınlanacak.
 
Fargo'nun dördüncü sezonu 1950'li yıllarda Kansas'ta geçiyor ve biri İtalyan diğeri Afroamerikan iki suç örgütünün birbiri ile olan ilişkisi anlatılıyor.

Dördüncü sezonun oyuncu kadrosunda Chris Rock, Timothy Olyphant, Jessie Buckley, Jack Huston, Ben Whishaw ve Jason Schwartzman gibi isimler bulunuyor. Yönetmenliği ise Noah Hawley üstleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metacritic Dizi Haberleri fargo 4. sezon oyuncular yönetmen konusu ne zaman fragman tarih
Monster Hunter World: Iceborne Genişlemesinin Beşinci Güncellemesinden Yeni Fragman Yayınlandı James Cameron, Avatar 2'nin Ertelenmesinin Avatar 3'e Yardımcı Olduğunu Söyledi

Curtius

28.9.2020 18:15:51

0
noah hawley'den babam çıksa yerim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız