Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fan yapımı Half-Life 2 Remastered modundan yeni ekran görüntüleri yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi 'GameROOSH' şu anda Half-Life 2 için bir remaster modu üzerinde çalışıyor. Bu süreçte geliştirici çeşitli bilgilendirmeler yapıyor ve geçtiğimiz günlerde mod için bazı ekran görüntüleri ve bir karşılaştırma videosu yayınladı. Bu karşılaştırma videosu remaster modunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu ve erken geliştirme aşamasındaki grafik iyileştirmelerinden bazılarını bizlere aktarıyor.
 
Görüntüler erken sürümden
 
 
 
Fan yapımı bir mod olarak karşımıza çıkacak olan Half-Life 2 Remastered modu için yayınlanan ekran görüntüleri erken geliştirme aşamasından alıntı. Dolayısıyla buradaki görüntüler final sürümde görebilecekleriniz ile farklılık gösterebilir. Mod geliştiricisi bu sürümle beraber oyunun dokularının çoğunu yeni dokularla değiştirmeyi hedefliyor. Böylece daha iyi bir grafik kalitesini bizlere aktarmayı istiyor.
 
Mod geliştiricisinin belirttiğine göre remaster sürümü içerisinde 8000×8000 resimler yer alıyor. Bunun yanı sıra Source Engine destekli oyunlardan bazı modellemeleri ve dokuları da oyuna dahil ediyor. Ayrıca hareketli gökyüzünün gerçekçi bir yansıması da bu sürüm içerisinde yer alması bekleniyor.
 
Şu anda bu modun ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir tarih yer almıyor. Ekran görüntülerini ve karşılaştırma videosunu aşağıdan görebilirsiniz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Karşılaştırma videoları 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Half-Life 2 Remastered mod
Age of Wonders 4'ten büyük başarı: Serinin en hızlı satan oyunu oldu! Overwatch 2 oyuncularına kötü haber! PvE modu iptal edildi

BSC Misafiri

18.5.2023 13:10:33

0
Uzun zamandır City17 yapmamıştım.. Bi tekrardan başlarım artık çiçek gibi olur :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half-Life 2 Remastered Collection
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız