Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76 için 2024 Yılı Yol Haritası Açıklandı

 
 
Bethesda ekibi tarafından oyunculara sunulan çevrimiçi özelliklere sahip ve Fallout evreninde geçen Fallout 76 için 2024 yılının yol haritası açıklandı. Bu yol haritasına göre oyun, önümüzdeki yıl çeşitli ek paketlerle beraber yeni hikaye içerikleri alacak ve kendi deneyimine daha da derinleştirecek.
 
Oyun gelecek yıl daha fazla güncelleme ve içerikle beraber karşımızda olacak
 
 
 
Geldiğimiz noktada oyun için bu yılın başlarında yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber Fallout serisi için yepyeni bir konum olan Atlantic City eklendi. Aynı zamanda 2 yeni keşif göreviyle beraber de oyunculara farklı bir deneyim sunuldu.
 
Gelecek yıl ise bu güncellemelere ek olarak oyunun haritasının güneyi daha da genişletilecek ve buralara ormanlık bölgeler dahil olacak. Virginia bölgesinin kalbindeki bu keşfedilmemiş kısımlar için yeni görev dizileri, gruplar ve ödüller gelecek. Böylece oyuncular buralara akın ederek yeni ödüllerin ve içeriklerin sahibi olacak.
 
Geliştirici ekip ayrıca 2024 yılı boyunca çok daha fazla ödül sunan sezonluk etkinlikler düzenlemeyi planlıyor. Bu planlamalarla beraber de oyun içeriği canlı tutulmak isteniyor.
 
Atlantic City fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Dark Souls 2'nin PS3 ve Xbox 360 Sunucuları 2024'te Kapanıyor Nişancı Oyunu Snezhinka: Sentinel Girls 2 PC için Duyuruldu

Caped 117 Crusader

24.12.2023 14:51:47

0
Oyun şu anki haliyle baya keyifli sıfırdan başlamak biraz yorucu ama kasmaya başlayınca bırakmak istemiyorsunuz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız