Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76 Wastelander Yama Notları

 
Fallout 76'nın büyük güncellemesi bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC için ücretsiz olarak yayınlandı.

Güncellemenin boyutu bir hayli büyük ve oyun istemcisinin de yeniden tamamen indirilmesini gerektiriyor. İndirme boyutu konsollar için 70 GB civarında, PC için Bethesda.net başlatıcısında yaklaşık 54 GB ve Steam'de 68 GB civarında.
 
Yama Notları:
 

NPC'LER VE DİYALOGLAR
 
Bir sürü insan Appalachia'ya zengin olmak veya yalnızca başını sokacak güvenli bir yer bulmak umuduyla akın etti. Bu NPC'lerle her yerde karşılaşabilirsiniz. Bazılarıyla durup iki çift laf edebilir ve etkileşime girebilirsiniz.
 
Diyalog mekanikleri Fallout 3'tekine benziyor. Arasından seçim yapabileceğiniz birden fazla seçenek, S.P.E.C.I.A.L. niteliklerine göre ortaya çıkabilecek farklı sonuçlar ve duruma göre değişiklik gösteren farklı seçimler bulunuyor.Bir oyuncunun sayısız diyalog seçimi olabilir; ekrana sığmayacak kadar çok seçim varsa o halde seçenekleri görmek için pencereyi aşağıya kaydırabilirsiniz.Bunlara ek olarak Fallout 76'da halihazırda bulunan Rose, MODUS, Grafton Mayor ve diğer NPC'lere de kapsamlı diyaloglar eklendi; artık bu kişilerle de konuşabileceksiniz.
 
 
YENI BİR ANA GÖREV ÖRGÜSÜ

Appalachia'ya yeni insanların gelmesi demek, sizleri bekleyen yepyeni maceralar var demek! Wastelanders, Fallout 76'ya yeni ana görevleri yaptıkça su yüzüne çıkarılmayı ve keşfedilmeyi bekleyen yepyeni bir hikâye getiriyor.
 
Vault 76'nın hemen dışında Wastelanders'ın beraberinde getirdiği hikâyeye dalarak Lacey ve Isela ile tanışabilirsiniz; onlar Wayward görev serisinde size yol gösterecek.

seviyede Sutton'daki ana görev tamamıyla açılacak. Böylece Appalachia'daki iki büyük grup olan Raider'lar ve Settler'lar ile tanışacaksınız.

Ana görevde ilerlerken bir noktada hangi tarafla çalışmaya devam edeceğinizi seçmeniz gerekecek ama o geri dönülmez kararı vermeden önce uzun bir süre iki taraftan da görev alıp yapabilirsiniz.

Orijinal Fallout 76 ana görevi hâlâ duruyor ama ona da yeni NPC'ler ekleyip var olan NPC'lere de kapsamlı diyaloglar getirerek bazı dokunuşlar yaptık.
 
Lütfen Dikkat: Yeni görevler ve hikâye içeriklerini yerleştirebilmek için oyun dünyasına C.A.M.P. kurulamayan yeni bölgeler eklendi. Eğer C.A.M.P.'iniz bu bölgelerden birindeyse ve artık yerleştirilemez hale geldiyse dünyaya giriş yaptığınızda bu durumdan haberdar edilecek ve C.A.M.P.'inizin yerini ücretsiz olarak değiştirebileceksiniz. 
 
RAIDER'LAR

Raider'lar zamanında Appalachia'dan kaçan ve hakları olarak gördükleri toprakları geri almaya gelen afetzedeler. Crashed Space Station'da Crater isimli bir operasyon merkezi kurdular.

Dışarıda Raider'larla karşılaştığınızda size agresif davranarak saldıracaklar. Crater'da bile sizi boynunuza sarılarak karşılamalarını falan beklemeyin; tüccarları sizinle iş yapmayı reddedecek ve hoşgörünün tam zıttı bir tavırla karşılanacaksınız.Zamanla onlar hakkında daha fazla şey öğrenecek ve onlarla barış ilan edebileceksiniz (hatta isterseniz arkadaş bile olabilirsiniz). 
 
SETTLER'LAR

Settler'lar Washington D.C. bölgesinden toplanan inşaat işçilerinden oluşan bir grup. Buralarda boş topraklar olduğunu haber alınca karavanlarına atlayıp Appalachia'ya geldiler ve Spruce Knob'daki var olan yapıları elden geçirerek Foundation'ı inşa ettiler.
 
Settler'lar en başından itibaren sizinle konuşmaya ve ticaret yapmaya istekli olacak. Tıpkı Raider'larda olduğu gibi zaman içinde Settler'ları daha yakından tanıyarak onlarla müttefik olabileceksiniz. Appalachia'nın yeni sakinleri üzerinde iyi bir izlenim bırakmak için Ward'un vereceği bir günlük görevden faydalanabilirsiniz.
 
 
GRUPTAKI İTIBAR
 
Wastelanders, yepyeni ve heyecan verici silahlar, zırhlar ve başka birçok eşyayı beraberinde getiriyor. Bunların arasında Gauss Pistol ve Farmable Tiles (ekin ekilebilir kareler) da var. Bu eşyaları yeni Gold Bullion sistemiyle açabileceksiniz.
 
Ana görevi tamamladıktan sonra yeni oyun içi para birimi olan Gold Bullion'a erişebileceksiniz. Gold Bullion, Gold Press Machine'lerde Treasury Notes alışverişi yaparak kazanılabilecek fakat günlük belli bir sayıda alınabilecek.Treasury Notes ise günlük Wastelanders görevlerinden ve Herkese Açık Etkinlikleri tamamlayarak kazanılabilir. Gold Bullion para birimi ayrıca Wayward'daki satıcılardan belli bir miktar kapak karşılığında da alınabilir fakat burada da haftalık belli bir limit bulunuyor. 
 
Üç tane Gold Bullion Satıcısı var: Biri Crater'da, biri Foundation'da ve diğeri de ana hikâyede ilerleyince açacağınız bir konumda bulunuyor. Bu satıcıların hepsi Gold Bullion karşılığında size farklı Wastelanders eşyaları sunacak.
 
Bazı Wastelanders ekipmanları yalnızca yeni İtibar Sistemi'ne göre Settler'lar veya Raider'larla daha yakından arkadaş olunca alınabiliyor. Bu grupların hikâye görevlerini tamamlayarak, oyun içi kararlar vererek ve günlük görevlerini yaparak itibar kazanabilirsiniz. Bu yolla alabileceğiniz eşyalar içinde Gauss Shotgun veya Gauss Minigun'ın yanı sıra ekin ekilebilir Farmable Tiles gibi C.A.M.P. eşyaları ve hatta enfes bir Appalachia yemeği olan Pepperoni Rolls da var! 
 
 
MÜTTEFİKLER

Wastelanders'a eklenen heyecan verici bir diğer özellik ise müttefik NPC'ler. Bu NPC'lerle dünyada karşılaşabilirsiniz; C.A.M.P.'inize taşınarak hem evinizi korumanıza yardımcı olur hem de yalnızlık çekmemenizi sağlarlar.

Müttefikler ayrıca verdikleri günlük görevler sayesinde yepyeni maceralara atılma fırsatı da sunar. Müttefiklerden iki tanesi gerçekten eşsiz. İkisinin de kendine has minik bir görev serisi, romantik etkileşim seçenekleri var ve gerçekten ilginç karakterlerle tanışma fırsatı sunuyorlar. seviyeye ulaştığınızda onlarla tanışmak için Ash Heap veya Mire'a koşun!
 
 
TEKRARLANABİLEN ETKİNLİKLER VE GÜNLÜK GÖREVLER
 
ETKİNLİK: RIDING SHOTGUN

Riding Shotgun, Big Bend Tunnel East'teki yeni bir etkinlik. Tunnel'ın girişinin yakınında Vinny Costa ile konuşarak bu etkinlikte yer alabilirsiniz. Bu etkinliği sık sık düzenlediği için ona yardımcı olmak istiyorsanız arada bir gidip onu yoklayabilirsiniz.

Blue Ridge Caravan'daki tüccarlar ellerindeki mallarla birlikte Big Bend Tunnel'dan geçmek istiyor fakat sinsi Blood Eagle'lar da pusuya yatmış kolay yoldan adam avlamaya çalışıyor. Tüccarlar Tunnel'dan geçerken karavanlarına eşlik ederek zarar görmelerine engel olursanız sizi ödüllendirirken çok bonkör davranacaklar.

HERKESE AÇIK ETKİNLİK: RADIATION RUMBLE

Radiation Rumble, haritadaki Emmett Mountain Disposal Site'ta belirecek yeni ve zorlu bir herkese açık etkinlik.

Bir grup yağmacı gözünü Emmett Mountain Disposal Site'ın derinliklerindeki değerli maden cevherine dikmiş ve ona ulaşmaya çalışırken tehlikeli ve parıldayan yaratıklar tarafından köşeye sıkıştırılmışlar.

Yağmacıları yaratıklardan korumakla cevher toplamalarına yardımcı olmak arasında güzel bir denge yakalayabilirseniz kârdan payı kaparsınız! Ama Hazmat Suit'lerinizi giymeyi ihmal etmeyin!

YENİ GÜNLÜK GÖREVLER

Wastelanders'da dört tane yeni günlük görev bulunuyor. Bunlardan ikisi Crater'daki Raider'lardan, biri Foundation'daki Settler'lardan ve sonuncusu da ana hikâye görevlerini yaptıkça keşfedeceğiniz bir yerden alınabilir.

Raider'ların günlük görevleri dönüşümlü; yani, her gün iki görevden biri sunuluyor.
Dört günlük görevi tamamlayarak karşılığında Treasury Notes, XP, Caps (Kapak) ve bazı ganimetler kazanacaksınız.

Raider ve Settler'ların verdiği günlük görevler ayrıca size çabalarınız karşılığında itibar puanı da kazandıracak.
 
 
YENİ DÜŞMANLAR
 
FLOATER (UÇARILAR)
 
Floater'lar önceki Fallout oyunlarından geldi. Üç farklı çeşidi bulunuyor: Flamer (Yakıcı), Freezer (Dondurucu) ve Chomper (Çiğneyici). Esasen çok dayanıklı sayılmasalar da Super Mutant kardeşleriyle güçlerini birleştirip sürü halinde üzerinize geldiklerinde bir mücadelenin gidişatını kolaylıkla değiştirebilirler.

WENDIGO COLOSSUS

Devasa Wendigo Colossus gerçekten dehşet verici bir canavar ve söylentilere göre atomik silahlarla vurulan bölgelerde görülüyormuş. İnanılmaz güçlüler; en yiğit maceracı bile bunlardan biriyle tek başına savaşmakta zorlanacaktır. Wendigo Colossus avlamayı planlıyorsanız arkadaşlarınızı çağırın, hatta bütün mahalleyi toplayın!
 
BLOOD EAGLE'LAR
 
Kana susamış ve bir o kadar da acımasız olan Blood Eagle'lar damarlarında farklı kimyasallar dolaşan zalim insanlardan oluşan bir grup; Çorak Topraklar'da kendi babalarının yeriymiş gibi istediklerini yapabileceklerini düşünüyorlar. Sayıca ne kadar fazla oldukları görülünce işler daha da korkunçlaşıyor. Blood Eagle'lar ayrı ayrı gruplar halinde Appalachia'nın farklı kesimlerine dağılmış haldeler; yani, her an tetikte olup kendinizi kollasanız iyi edersiniz.
 
CULT OF THE MOTHMAN (MOTHMAN TARIKATI)

Bu gizemli tarikatçıların neyin peşinde olduğunu kimse bilmiyor. Kısa süre önce Appalachia'da halihazırda var olan birkaç yerde toplanmaya başladılar. Etrafta dolaşırken bu tarikatçılara denk gelirsen kendini kolla. Ayinlerini kimsenin bozmasına izin vermeyeceklerinden emin olabilirsin.
 
 
YENİ VE DÜZENLENMİŞ KONUMLARI KEŞFEDİN

Watoga Underground, The Deep, The Wayward, yeni Blood Eagle ve Mothman Cultist kampları gibi keşfedilmeyi bekleyen birçok yeni konum hazırladık. Bu arada, Appalachia'ya dönenler şimdiden dünyada izlerini bıraktılar bile. Var olan Crashed Space Station, Spruce Knob ve WV Lumber Co. gibi konumları ve bazı başka yerleri kendi ihtiyaçlarına göre değiştirdiler.
 
 
GÖRSEL VE GRAFİKLER
 
Gece/Gündüz Döngüsü: Gündüz süresi 8 saatten 13 saate çıkarıldı; böylece gündüz gözüyle görev, üretim ve keşif yapabilmeniz için daha fazla esneklik sağlandı. Alacakaranlık, şafak ve gece vakitleri de bu değişiklikle uyumlu olacak şekilde kısaltıldı.
 
Işıklandırma: Oyun dünyasına fazladan gerçekçilik ve kontrast etkisi verebilmek için ışıklandırma ve görüntü oluşturma sistemlerimizde önemli iyileştirmeler yaptık.
 
 
OYNANIŞI RAHATLATAN DÜZELTMELER
 
GÖREV ARAYÜZÜNDE GÜNCELLEMELER

Görev işaretlerinizin hepsi artık haritada görünecek. Etkin olmayan görevler siyah harita işaretleriyle gösterilirken, etkin bir şekilde devam ettirdiğiniz görevler aşina olduğunuz sarı işaretlerle gösterilecek. Ana görevlerin işareti kare şeklinde görünürken yan görevler, diğer görevler ve günlük görevlerin işareti elmas şeklinde olacak.

Haritanın üzerindeki bir görev işaretine tıkladığınızda bu görevin açıklamasını ve diğer detaylarını gösteren bir pencere açılacak. Açılan bu pencerede seçebileceğiniz üç yeni seçenek olacak; görevinizi etkin görev olarak işaretleyebilecek, tek etkin olan görev olarak belirleyebilecek veya görevin Pip-Boy'unuzda görünmesini sağlayabileceksiniz.
Pip-Boy'unuzda bir görevi incelerken artık o görevin haritada nerede bulunduğunu görebileceksiniz.

Başladığınız hangi görevlerin etkin olarak işaretleneceğini özelleştirmeyi sağlayan açılıp kapanabilir yeni seçenekler eklendi. Bu seçenekleri Game Settings menüsünde bulabilirsiniz.
 
 
OYNANIŞI RAHATLATAN İLAVE DÜZELTMELER

Legendary Düşmanlar: Artık legendary bir yaratık çatışma sırasında canını tamamen iyileştirirse bildirim alacak ve özel bir ses efektiyle haberdar edileceksiniz.

Nuke Zone'lar: Bir dünyaya katılır katılmaz aktif bir Nuke Zone'da doğmak hiç de hoş bir şey değil! Bundan sonra giriş yaptığınız bölgede aktif bir Nuke Zone bulunuyorsa önünüzde bir pencere açılacak ve size girmeye çalıştığınız dünyadan çıkıp başka bir dünya arama seçeneği sunacak. Kalmak veya başka bir yere gitmek arasında bir seçim yaparken kısa bir süreliğine radyasyondan korunacaksınız. Fakat hareket eder, saldırır veya hasar alırsanız bu radyasyon koruması kaybolacak.

Basılı Tut: Artık dünyaya önceden yerleştirilmiş birden fazla türde eşyaya bakarken etkileşim tuşunu basılı tutarak Pip-Boy'a hiç girmeye gerek kalmadan eşyaları değerlendirebileceksiniz. Mesela, etkileşim tuşunu basılı tutarak bulduğunuz bir silahı hızlıca kuşanabilir ve favorilerinize ekleyebilir, bir destek eşyasını kullanabilir veya bir şemayı ya da tarifi hemencecik öğrenebilirsiniz. İsterseniz etkileşim tuşuna sadece basarak o eşyayı direkt envanterinize ekleyebilirsiniz.
 
Herkese Açık Etkinlikler: Haritada görünen Herkese Açık Etkinliklerde artık tavsiye edilen oyuncu seviyesi de belirtilecek.

Search Perk'ler (Araştırma Avantajları): Scrounger ve Pharma Farma gibi “Search” Perk'ler artık otomatik olarak çalışacak. Artık bonus malzeme bulmak için kutuları tek tek tuşa basarak aramanız gerekmeyecek. Avantajınız devreye girdiğinde Vault Boy dostunuzdan güzel bir bildirim alacaksınız.
 
 
HATA GİDERMELERİ
 
C.A.M.P. VE WORKSHOP'LAR

Auto-Scrapping (Otomatik Elden Çıkarma): Aşağıda sıraladığımız içerikler üretim tariflerindeki malzemelerden olduğu için artık Scrap All Junk butonuna basıldığında otomatik olarak elden çıkarılmayacak.

Bleached Dogwood
Bloatfly Gland
Bloodbug Proboscis
Cooking Oil
Digested Goo
Mole Rat Teeth
Mr. Handy Fuel
Radscorpion Stinger
Stingwing Barb
Tick Blood Sac

Billboard'lar: Çoğu Neon Billboard artık %50 daha az C.A.M.P. bütçesi harcayacak.
Işıklar: Mid-Century Disc Lamp artık olması gerektiği gibi altını aydınlatacak.
Scrapping (Elden Çıkarmak): Tinker's Workbench artık elden çıkarıldığında parça verecek.
Scrapping (Elden Çıkarmak): Urban ve Forest Scout Armor parçaları artık elden çıkarıldığında parça verecek.
Taretler: Yakın menzilde taretlerin düşmanlara ateş etmesini engelleyen bir sorunla ilgilenildi.

COMBAT (ÇATIŞMA)
 
V.A.T.S.: Otomatik bir silahla ateş ederken V.A.T.S.'a girildiğinde silah ateş etmeyi durduruyordu; bu sorun çözüldü.
V.A.T.S.: Frag Mine'lar artık V.A.T.S.'tayken yapılan atışlarla patlatılabilecek.

EŞYALAR

Auto Grenade Launcher: Heavy Barrel modu hasarı yükseltiyormuş gibi görünüyordu; bu hata giderildi.
Baseball Grenade: Artık üretmek için diğer malzemelerin yanı sıra 2 tane Cork da gerektiriyor fakat Baseball (Beyzbol Topu) gerektirmiyor. Scrap All Junk butonuna basıldığında beyzbol topları artık otomatik olarak elden çıkarılacak.
Baseball Grenade: Bunları diğer el bombalarıyla aynı hizaya çekmek için hasarları arttırıldı.
Bolt-Action Silahlar: Sürgülü bir silaha mermi koyarken yakınlaştırarak nişan alma tuşuna basan oyuncular o pozisyonda takılıp kalıyordu; buna sebep olan sorun çözüldü.
Buffout: Bufftat'ların Buffout ve Mentat'larla ilgili Challenge'lar (Meydan Okuma) için geçerli sayılmasına sebep olan sorun çözüldü.
Cultist Blade: Hasarı birazcık arttırılarak her seviyede Machete'den (Pala) biraz daha güçlü olması sağlandı.
Disease Cure: Artık satıcılara kapak karşılığında satılabilecek.
Eyebot Helmet: Eyebot Helmet üretmek için artık Assaultron Circuit Board yerine Military Circuit Board gerekecek.
Fusion Core: Power Armor'dan çıkarken oyuncunun envanterindeki Fusion Core'un tükenmesine sebep olan sorun çözüldü.
Gatling Laser: Gatling Laser'ı erkenden doldurmak eskiden birden fazla Fusion Core'un doldurulmasına sebep olarak oyuncunun diğer silahları ateşlemesine engel oluyordu; bu sorun çözüldü.
Gatling Silahları: Fusion Core'u tam dolu Gatling Laser veya Gatling Plasma silahları artık birkaç atıştan sonra şarjörünü tamamen boşaltmayacak veya yeniden doldurulurken şarjörün tamamen doldurulmasına engel olmayacak.
Handmade Rifle: Stinging Magazine modu artık olması gerekenden daha fazla mermi tutmayacak; artık 25 mermi kapasitesi var.
Harpoon Gun: Legendary Harpoon Gun'lar Explosive (Patlayıcı) özelliğiyle ortaya çıkıyordu; buna sebep olan sorun çözüldü.
Legendary Zırhlar: Solar ve Thorn Zırhları artık olması gerektiği gibi Unyielding legendary özelliğiyle ortaya çıkacak.
Legendary Silahlar: +250 Damage Resistance While Reloading (Yeniden Doldururken +250 Hasar Direnci) legendary özelliği artık legendary silahların birincil özelliğinin çalışmamasına sebep olmayacak.
Dergiler: Tumblers Today Issue #2 artık olması gerektiği gibi oyunculara Bobby Pin Box'lardan fazladan Bobby Pin bulma becerisi verecek; etkisinin açıklaması da uygun olacak şekilde düzenlendi.
Meat Hook: Artık yalnızca unarmed (silahsız) avantajlardan fayda sağlayacak; eskiden olduğu gibi one-handed melee (tek elli yakın dövüş silahı) avantajlarından etkilenmeyecek.
Molotov Cocktail: Artık üretmek için diğer malzemelerin yanı sıra 2 tane Glass (Cam) gerektirecek fakat Beer Bottle (Bira Şişesi) gerektirmeyecek. Scrap All Junk butonuna basıldığında tüm bira şişeleri artık otomatik olarak elden çıkarılacak.
Plasma Grenade: Patlamanın görsel efektleri artık Plasma Grenade'in patlama yarıçapıyla çok daha uyumlu görünecek.
Psychotat: Psychotat'ların Buffout ile ilgili meydan okumalar için geçerli sayılmasına sebep olan sorun çözüldü.
Rad-X Diluted: Artık açıklaması Mutation'ları (Mutasyon) bastırdığını belirtmeyecek.
Salvaged Assaultron Head: Salvaged Assaultron Head'in her yük düzeyinde aynı miktarda hasar vermesine sebep olan sorun çözüldü.
Scout Zırhı: Forest Scout Armor Mask artık diğer türden kafa aksesuarlarıyla birlikte giyilebilir.
Shovel (Kürek): Artık two-handed melee (iki elli yakın dövüş silahları) avantajlarından doğru şekilde faydalanacak.
Strangler Heart Power Armor: Strangler Heart Power Armor giyen oyuncuların yaptığı asit saldırıları artık performans sorunlarına veya oyunda çökmelere sebep olmayacak.
Strangler Heart Power Armor: Strangler Heart parçalarına sahip Power Armor Chassis artık düşürülemeyecek.
Tesla Rifle: Artık Workbench'lerde olması gerektiği gibi Energy Weapon (Enerji Silahı) olarak tanımlanacak; eskiden Heavy Weapon (Ağır Silah) olarak tanımlanıyordu.
The Action Hero: Atomic Shop'taki Gold .50 Cal boyası artık The Action Hero'ya uygulanabilecek.
Ultracite Fusion Core: Artık Power Armor'lar için Fusion Core yerine kullanılamayacak.
Ultracite Plasma Cartridge: Ultracite Plasma Cartridge üretirken oluşan mermi miktarı 60'tan 120'ye çıkarıldı; bu değişiklik diğer Ultracite cephaneleriyle uyumlu olması için yapıldı.

MUTATIONS (MUTASYONLAR)

Carnivore: Cram ve Salisbury Steak gibi önceden paketlenmiş etlerin faydasını olması gerektiği gibi iki katına çıkaracak.
Herd Mentality: Herd Mentality'si olan oyuncuların yeterli Charisma puanına sahip oldukları halde avantaj paylaşmalarına engel olan sorun çözüldü.

PERKS (AVANTAJLAR)

Butcher's Bounty: Artık ölü Hermit Crab'lerin üzerini ararken doğru şekilde çalışacak.
Crack Shot: Açıklaması düzeltilerek “fark edilince” değil, “yakınlaştırarak nişan alırken” avantajın fayda sağladığı belirtildi.
Long Shot: Açıklaması düzeltilerek “fark edilince” değil, “yakınlaştırarak nişan alırken” avantajın fayda sağladığı belirtildi.
Luck of the Draw: Artık Gatling Plasma, Gatling Laser ve otomatik silahları ateşlerken doğru şekilde tetiklenecek.
Luck of the Draw: Luck of the Draw Rank 2 tetiklendiğinde fanfare'in ekranda görünmesine engel olan sorun çözüldü.
Avantaj Paylaşmak: Artık sadece karakterin temel Charisma puanını göz önünde bulunduracak. Chem'ler (Kimyasallar), ekipmanlar ve diğer etkilerle gelen bonus Charisma puanları artık avantaj paylaşımını etkilemeyecek.
 

GÖREVLER VE ETKİNLİKLER

Always Vigilant: Görev süresi 30 dakikadan 15 dakikaya çekildi ve Rover'ı tamir etmek için 2 dakikalık başka bir sayaç eklendi.
Cop a Squatter: Görevi o gün için bitiren oyuncu oyuna ne zaman yeniden giriş yapsa görev her seferinde yeniden başlatılıyordu; bu sorun çözüldü.
Ecological Balance: Amy's Note (Amy'nin Notu) artık oyuncu görevi tamamlamış olsa bile oyuncunun envanterinde kalacak.
Diğer: Aynı dünyadaki bir kişi daha önce “Clear the Flooded Trainyard” görevini tamamladıysa, bu görev Cranberry Bog'daki Flooded Trainyard'da diğer oyunculara görünmüyordu; buna sebep olan sorun çözüldü.
Diğer: “Kill a Wendigo while wearing a clown costume” görevi, daha önce bitirilmiş olsa bile oyuncu yeniden oyuna giriş yapınca tekrar görünür oluyordu; bu sorun çözüldü.

KULLANICI ARAYÜZÜ

Compass (Pusula): Pusuladaki konum işaretleri artık oyun dünyasındaki halleriyle daha tutarlı olacak.
Bildirimler: Artık bir günlük görev tamamlanınca fanfare ve kazanılan ödüllerin listesi doğru şekilde görünecek.
Bildirimler: Bir görev veya etkinlik tamamlanınca kazanılan kapakların miktarı artık doğru şekilde görünecek.
Pip-Boy: Oturum kapatıp tekrar oyuna girdikten sonra bazı legendary silahların Pip-Boy açıklamalarında yanlış özellikler yazmasına sebep olan görsel bir hata düzeltildi.
Diriltmek: Diluted ve Super Stimpak'ler artık yere düşen oyuncuları diriltmek için kullanılabilir.
Ayarlar: Ses ayarları menüsündeki World Radios'un ses düzeyi ayarı artık Jukebox seslerini de doğru şekilde etkileyecek.
Sosyal: Geniş arkadaş listeleri elden geçirildi. Artık arkadaş listesi çok geniş olan oyuncular bu yüzden oyun içinde kasma sorunları yaşamamalı.
Sosyal: Sosyal menüsüne geçersiz veya bulunmayan bir isim girmek artık oyuncunun diğer oyun içi menülerle etkileşime girmesine engel olmayacak.
Sıralamak: Bir eşyayı elden çıkarmak artık oyuncunun envanter listesinin yeniden sıralanmasına sebep olmayacak.
Vending Machines (Otomatlar) ve Ticaret: Oyuncular artık otomatlardan veya doğrudan alışverişle 30.000 Kapak değerine kadar olan eşyaları satabilecek.
Workbench'ler: Workbench'ten çıkarken beliren çıkma onay tuşuna basmak oyuncuyu anında tekrar Workbench ekranına sokuyordu; buna sebep olan sorun çözüldü.

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Dune Filminden Yeni Görseller Paylaşıldı WB Games Montréal'in Eski Bir Çalışanının Sitesinde Superman Konsept Görseli Bulundu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

brokenwings

15.9.2020 23:06:04

0
bugunde 35 gb update gelmiş bakalım yenilikler neler.

sakarya01

15.4.2020 05:04:47

0
Orjinal skyrim 5 yada 8 gb'dı çok enteresan

BSC Misafiri

14.4.2020 18:05:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh Oyunu baştan yapmışlar bildiğin. Yani bu şekilde çıkarsalardı olmazdı değil mi ?
Olmazdı. Böyle çıksaydı emek harcamış olurlardı. Amaçları emek harcayıp oyun yapmak değil, kolay yoldan para kazanmak :) Unutmamak gerek.

Sarohan

14.4.2020 16:36:09

0
Yorumlar genede iç açıcı değil, videolara da baktım çok matah bir şey yok gibi.

speddy12

14.4.2020 16:11:12

0
Yeniden oyun yapmışlar :) böyle çıkması lazımdı zaten ama kendi aptallıklardan en büyük hayal kırıklığı oldu.

Antikaruh

14.4.2020 15:46:45

0
Oyunu baştan yapmışlar bildiğin. Yani bu şekilde çıkarsalardı olmazdı değil mi ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız