Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76 2020 Yol Haritası

 
Bethesda Softworks, Fallout 76'nın bu yıl için olan yol haritasını paylaştı.
 
Sezonlar, çatışma ve ödül sisteminin seviye gözetmeksizin tüm Sığınak Sakinleri için dengelenmesi, C.A.M.P. Sığınakları, Legendary Perk'ler, ayrıca bir yıl boyunca sürecek Brotherhood of Steel hikayesinin başlangıcı ve çok daha fazlası yol haritasında yer alıyor. 
 
Sezonlar Fallout 76’ya mevcut Challenge sisteminin yerini alacak ve oyuncuların yol boyunca birçok yeni ödül kazanmasına yardımcı olacak yeni, hesap çapında bir ilerleme sistemi sunuyor. Sezonlar tüm oyunculara açık olacak ve Power Armor boyaları ve C.A.M.P eşyalarından Atom, Legendary Scrip, Perk Paketleri'ne kadar düzinelerce yeni ve eşsiz ödülleri açmak için tek süreçte birleşmiş bir ilerleme sistemi sunacak.
 
Günlük ve Haftalık Challenge’ları tamamladığı için Atom’la ödüllendiren eski Challenge sistemi yerine, oyuncular yeni bir para birimi olan S.C.O.R.E. puanları kazanacaklar.  Bu puanlar, oyuncuları bazı inanılmaz ödülleri açma yolundaki Sezonluk ilerlemelerinde geliştirecek. Böylelikle oyun çok daha eğlenceli, cezbedici ve esnek bir hale bürünerek her türden oyuncuya hitap edecek. Sezonlar hâlâ yapılan dahili testler ve oyuncuların geribildirimleri sonucunda bir dizi değişikliklere uğrayabilir. Ancak yeni sistemin şu anda nasıl işlediğini merak ediyorsanız, size birkaç ipucu verelim:
 
- Ana Menü'de yeni bir seçenek bulunacak. Bu seçenek ile Fallout temalı sezon ilerlemesi ekranına geçebileceksiniz. İlerleme ekranı 1. Sezon boyunca Captain Cosmos temalı bir masa oyunu olacak!
- Tüm oyuncular sıralamada 1. Rank'ten (dereceden) başlayıp 100'e kadar tırmanabilecek. Rank atlayabilmeniz için Challenge sistemi ve diğer oyun içi etkinlikler ile elde edebileceğiniz S.C.O.R.E. adında yeni bir puan birimini biriktirmeniz gerekecek.
- Challenge'lar artık daha az karmaşık ve daha kolay. Her zaman oynadığınız şekilde Fallout 76 oynayarak bu görevleri rahatlıkla tamamlayabileceksiniz.
- Her rank'te yeni bir ödül alacaksınız. İlerleme kaydettikçe ve dönüm noktalarına ulaştıkça (örneğin 25, 50, 76 gibi Rank'lerde) ödülünüzün boyutu artacak.
- Her bir Sezon'un ilk iki haftası tamamlandıktan sonra, oyuncular 150 Atom harcayarak Rank atlama özgürlüğüne sahip olacak. İki haftalık süreç tamamlanınca, oyuncular Atom harcayarak Rank'lerde yükselebilecek. Böylelikle Sezon'a geç başlayan oyuncular arayı kapatabilecek.  
- Her Sezon 10 hafta sürecek. Bir Sezon tamamlanıp, yenisi başlayana kadar iki haftalık ara verilecek. 
 
Sonbaharda One Wasteland for All ile dengelenen savaş sistemi ve seviyeye bağlı olarak her oyuncu için değişen ganimetler sayesinde Appalachia'yı birlikte keşfe çıkabileceksiniz.
 
Ardından, bu kış Brotherhood of Steel Fractured Steel ile West Virginia'ya geri döneceksiniz ve oyuna yeni görevler, yoldaşlar, NPC'ler ve daha fazlası gelecek. 
 
Daha fazla bilgi için bethesda.net.
 
Ek olarak, Fallout 76 14 - 18 Mayıs tarihleri arasında PlayStation 4, Xbox One ve PC'de oynaması ücretsiz. PlayStation 4 ve Xbox One oyuncularının bundan yararlanmaları için PlayStation Plus veya Xbox Gold/Ultimate üyeliğine sahip olmaları gerekir. 
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
The Elder Scrolls: Blades Erken Erişimden Çıktı, Artık Nintendo Switch'te Oynanabilir Söylenti: Pikmin 3 Deluxe Nintendo Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

15.5.2020 12:06:08

0
"...oyuncular 150 Atom harcayarak Rank atlama özgürlüğüne sahip olacak." Bu Bethesda ne zaman adam olacak...

sakarya01

15.5.2020 01:09:22

0
Sövdük felan ama helal olsun adamlar desteğini çekmedi son 10 yılda bir no man sky birde bu oyun kadar küfür yiğen olmadı ama yinede desteklediler buda bir başarı

Xeat

14.5.2020 20:43:56

0
Var, eskisine göre de çok güzel ve gelişti. Ama o korkunç çıkışından sonra kesinlikle ve kesinlikle oyunu ilk alan ve oynayanları etkileyemez.. Ücretsiz olacağını da sanmam Todd Howard gibi biri o şirkette olduğu sürece..

metOO93

14.5.2020 20:16:53

0
Bu oyun bir gün ücretsiz olacak gibi bir his var hala bende acaba geri dönen var mı şu son güncellemeden sonra
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız