Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 3 ve Oblivion'u İçeren İkili Paket Geliyor


     Şu sıralar The Elder Scrolls V: Skyrim ile gündemde olan ve bu gündemi daha uzun bir süre daha meşgul edeceğe benzeyen Bethesda'dan eski projeleri için yeni bir duyuru geldi. Eğer hala Fallout 3 ve Oblivion'u oynamadıysanız bu haber size göre olabilir.
 
     Bethesda yaptığı açıklama ile Fallout 3 ve The Elder Scrolls IV: Oblivion'u içerisinde barındıran bir ikili paket duyurdu. Her iki oyunun da tek bir pakette satılacağı bu özel sürüm 3 Nisan'da ilk olarak Kuzey Amerika'da satışa çıkacak. Paketin Xbox 360 sürümü $29.99, PC sürümü ise $19.99 fiyat etiketine sahip olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
fallout 3 bethesda pc xbox360 Oblivion
Max Payne 3'ün Hikaye Videosunu Türkçe İzleyin Alan Wake's American Nightmare'in Çıkış Videosu

musAKka

18.2.2012 02:33:33

0
Bu ikilinin ortak yönü: Fallout 3 sonrasında çıkan Fallout: New Vegas önceki oyundan çok daha başarılı oldu. TES IV: Oblivion sonrası çıkan TES V: Skyrim önceki oyundan çok daha başarılı oldu. Bir önceki oyundan biraz daha ekmek yiyebilmek için kampanya yapılması zaten şart, yoksa normal şartlarda Skyrim ve New Vegas varken diğerlerine pek bakılmaz. Akıllıca bir adım olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 3
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız