Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fall Guys Steam'den Kaldırıldı

 
 
Mediatonic ekibinin Ağustos 2020'de ücretli olarak piyasaya sürdüğü çok oyunculu parti eğlence oyunu Fall Guys Steam'den kaldırıldı. Bunun yanı sıra artık oyun ücretsiz oldu ve şu anda Epic Games store üzerinde mevcut. 
 
Oyunun Steam platformundan kaldırılma nedeni olarak şöyle bir ibare yer alıyor: "Yayıncının talebi doğrultusunda Fall Guys, artık Steam'de satılmamaktadır." Oyunu daha önce Steam'den satın aldıysanız platformunuzu değiştirmeye gerek kalmadan oynamaya devam edebileceksiniz.
 
Ücretli olarak piyasaya sürülen Fall Guys'ın daha önce ücretsiz bir modele geçiş yapacağı belirtilmişti. Şimdi ise beklenen gün geldi ve oyun ücretsiz olarak sunuluyor. Oyuncular oyuna sadece PC platformundan değil Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PS4 ve PS5 konsollarında da erişebilecek.
 
Epic Games sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Fall Guys: Ultimate Knockout Devolver Digital Mediatonic devasa çok oyunculu PS4 PC
Diablo IV'ün Ana Hikaye Modu Yaklaşık 35 Saat Sürecek CRIMESIGHT için Ücretsiz Hafta, Yüzde 33 indirim ve Project Winter Ortaklığı Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.6.2022 21:14:20

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun çıkalı iki yıl olmuş, doyunca oynamışsın, ücretsiz olması seni neden rahatsız ediyor. Kaldı ki bir oyunun mağazadan kalkmış olması daha önceden satın alanların hesabından silinecek anlamına gelmiyor.
Oyunu satın aldığımdan beri düzenli oynasam haklısın ama oyunu aldım 2 kere oynadım ve her bölüm bittiğinde loading beklemekten gına geldiği için bir daha oynamadım tabi bu da yalan yok benden kaynaklı bir şey... Ama demek istediğim sonuçta oyuna para vermişsin ve para vermeden aynı içeriğe ulaşıyorlar. Diğer pubg, cs go vb. oyunlarda premium özellik veriyorlar bunda da en azından skin verilmeliydi tamamıyla oyunu satın alan oyuncularını umursamamışlar. Sonuçta oyuna para verenler sayesinde bugünlere geldi ve bir epic anlaşmasına oyuncularını hiç'e sayıyorlar. Bu da sanki erken erişim bir oyun tam sürüme ulaşması için destek olmuşsun da tam sürüme ulaşınca oyunun yapımcısı seni önemsemiş hissiyatına kapılmasına neden oluyor en azından benim için.

BSC Misafiri

21.6.2022 20:50:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunu satın alan enayilere (bana) özel bir şey yok mu kandırmak için?
Oyun çıkalı iki yıl olmuş, doyunca oynamışsın, ücretsiz olması seni neden rahatsız ediyor. Kaldı ki bir oyunun mağazadan kalkmış olması daha önceden satın alanların hesabından silinecek anlamına gelmiyor.

BSC Misafiri

21.6.2022 17:02:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunu satın alan enayilere (bana) özel bir şey yok mu kandırmak için?
Oyunu Steam'den alanlar, yeni güncellemelere ve sezonlar ile gelen içeriklere erişebilecekler paşam :) Yani bir kayıp yok.

BSC Misafiri

21.6.2022 15:55:59

0
Oyunu satın alan enayilere (bana) özel bir şey yok mu kandırmak için?

Johnny Silverhand

21.6.2022 13:53:11

0
epic’in* talebi doğrultusunda diye değişmek lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fall Guys: Ultimate Knockout
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız