Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Factorio Planlanandan Beş Hafta Önce Steam Erken Erişimden Çıkacak

 
2016'dan bu yana Steam'de erken erişimde bulunan ve son derece olumlu yorumlar alan fabrika inşa ve yönetim simülasyon oyun Factorio en sonunda tam sürüme geçiş yapıyor.

Geliştirici Wube Software, Factorio 1.0 sürümünün 14 Ağustos'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Bu, planlanan çıkış tarihinden beş hafta erken. Wube Software, oyunu Cyberpunk 2077 ile aynı dönemde piyasaya sunmak istemedikleri için Factorio'nın çıkış tarihini öne alma kararı verdi.
 
"Çıkış tarihini değiştirmemizdeki ana sebep Cyberpunk 2077. CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'yi 17 Eylül'de, bizim ilk başta planladığımız 1.0 sürümü çıkış tarihinden bir hafta önce, çıkaracak. Böyle devasa bir oyun ile aynı anda çıkan herhangi bir oyunun bundan negatif etkileneceğini düşünüyoruz. Herkesin Cyberpunk 2077'yi oynayıp onun hakkında konuşacağını ve o dönemde çıkan diğer oyunlar üzerindeki ilgiyi azaltacağını düşünüyoruz."
 
Sadece Cyberpunk 2077 yüzünden beş hafta erken çıkacak olması aceleye getirilip getirilmediğini düşündürüyor fakat Wube Software tarafından belirtilene göre her şey iyi bir hızda ilerliyor ve yeni new campaign gibi başka sebeplerden dolayı iptal edilen bazı özellikler çıkış tarihinin öne alınmasına imkan sağlıyor.
 
"Ofisteki genel hava oyunun hemen hemen tamamlandığı yönünde ve oyunu bir an önce çıkarmak istiyoruz. 1.0 sürümünü ne kadar erken kapatırsak eğlenceli ve heyecan verici yeni şeyler üzerinde düşünmeye daha erken başlayabiliriz."
 
Factorio 1.0 sürümü planlarına buradan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Factorio Bağımsız Tycoon Crafting
League of Legends: Wild Rift Oynanış Videosu Grand Theft Auto IV Güncellemesi Kayıt Dosyalarını Bozunca Rockstar Güncellemeyi Geri Çekti

Shovel Knight

30.5.2020 12:35:04

0
Bu çok güzel oldu Cyberpunk a kadar 1 ay oynarım artık eğer 24 eylülde çıksaydı gerçekten Cyberpunktan fırsat kalmazdı bunu oynamaya, eylül ayında başka oyun çıkaranın aklından şüphe ederim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Factorio
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız