Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fable Yapımcısı Lionhead'de Şok Ayrılık


     Black & White ve Fable serileriyle birlikte oyuncuların gönlünde taht kuran Lionhead Studios'dan geçtiğimiz günlerde bir ayrılık haberi gelmişti. Ancak görünüşe göre bu durum Dene ve Simon Carter ile sınırlı değil! Peter Molyneux, 15 yıllık görevinden ayrılıyor!
 
     Kotaku'ya kounşan Lionhead Studios'un başındaki isim Peter Molyneux, artık Microsoft çatısı altında çalışmayacağını ve Lionhead Studios'daki görevinden ayrıldığını duyurdu. Konu hakkında Molyneux, "Microsoft ve Lionhead Studios'dan ayrılma kararını karışık duygular içerisinde verdim. Sonuçta 1997'de arkadaşlarımla birlikte kurduğumuz bir ekipti." açıklamasını yaptı.
 
     Yapılan açıklamada Peter Molyneux, yarım kalan Kinect destekli Fable projesini bitirip görevinden ayrılacağını ekledi. Son dönemde yaptıklarıyla bazı kesim tarafından eleştirilse de büyük başarılara imza atan Peter Molyneux'un Lionhead'den ayrılması, Microsoft cephesinde sıkıntı oluşturabilir. Bakalım Peter Molyneux'un aklındaki fikirler neler, hep birlikte göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
peter molyneux fable black and white xbox 360 microsoft lionhead lionhead studios
"Resident Evil 6, 2012'nin En Çok Beklenen Oyunu" Motorstorm RC, Vita İçin Ücretsiz İndirilebiliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frostmourne Hungers

7.3.2012 21:17:12

0
kendisi bağımsız yapımcı olan 22 cans ' e geçmiş

SOLID SNAKE

7.3.2012 20:00:06

0
Peter çok sevdiğim bir yapımcı ama son zamanlarda kötüye gidiyordu ki bunu herkes görüyor. Belki farklı bir stüdyo kurup artık başka işler yapmak istiyordur. Microsoft için bir sorun olacağını zannetmiyorum yeni kanlar arıyor MS. Crytek'i birinci Parti stüdyo yapmak istediğinide biliyoruz ve nasıl ortak çalıştıklarınıda.Ki Cevat Yerli'de çok memnun Microsoft ile çalışmaktan.

veterangamer

7.3.2012 18:55:41

0
arkadaşlar ms ten bahsediyoruz burada..gerekirse parayı basarlar kendileri yapım şirketi kurarlar..böyle karamsar düşüncelere gerek yok..dev ticari şirketler gelecek planlarını 1 yıllık değil 10 yıllık yaparlar..şuanda bile gelecek nesilde çıkacak ex oyunlar, konsollar vs herşey belirlenmiştir..ayrıcada babamızın şirketi değil bunlar gelecek nesilde hangi konsol bize hitap ederse onu alırız sorun yok..

On.E

7.3.2012 16:46:54

0
Çok kötü olmuş, zaten Bungie kaybedildi, Epic'te gelecek nesilde Exc. çalışır mı bilinmez, Bizarre vardı battılar şimdi de Molyneux gittiyse özellikle 3 büyük Exc.i yaratan isimler gitti demektir gelecek nesil harbi soru işareti.343 ve Turn10 kaldı ellerinde ama yetmez Rare artık çocuk oyunu yapmayı bırakıp eski günlerine dönmeli Epic ile yeni bir seri için anlaşılmalı ve CryTek olabilir bir de Ryse ile bir ortaklık başlasa hiç fena olmaz.

BSC Misafiri

7.3.2012 15:58:45

+1
Çok iyi haber, MS şakşakçılığı yapmaktan vazgeçmesi iyi oldu. Microsoft bunu bile kaçırdıysa durum vahim demektir....

bykrm

7.3.2012 15:07:58

+1
Kesin Microsoft la anlaşamamışlardır çoğu firma gibi. Adamlara zorla çoluk çocuk oyunu yaptırırsan adamda ayrılır tabi.

ChronoGear

7.3.2012 14:55:05

0
Sony elini guclendiriyor Microsoft ise Xbox ve Xbox 360 markasinin basarisindaki temel isimleri kaybediyor. Zaten ellerinde ozel oyun olarak kaliteli yapim sayisi cok dusuk bir sonraki nesil icin gercekten buyuk soru isaretleri var Microsoft cephesinde bakalim daha neler gorecegiz.

söny

7.3.2012 14:49:06

+1
Cok eski bir ekip üyesini kaybetmişler ayrı alamet değil ama
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable 3
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız