Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FNaF: World'ün Eksiklerle Dolu Çıkışı Hakkında Yapımcıdan Açıklama Geldi


      Five Nights at Freddy's serisinin takipçisiyseniz serinin yaratıcısı Scoot Cawthon'ın oyunlarını duyurulan tarihten çok önce yayınlamasına alışmışsınızdır. Seri için yayınlanan son oyun FNaF: World'te de durum böyle oldu. Şubat'ta çıkması beklenen yapım geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Oyunun erken yayınlanması kimileri tarafından iyi bir şeymiş gibi görünse de pek çok oyuncu FNaF: World'ün tamamlanmamış bir oyun olmasından şikayetçi.
 
      Cawthon yayınladığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "FNaF 1'den beri oyunlarımı aceleyle çıkarmayla suçlanıyorum ama hiçbir zaman oyunlarımı çok erken yayınladığımı düşünmemiştim. Şimdiye kadar... Bu oyunun çıkış yapmadan sahip olması gerektiği pek çok özellik var. Eklemem için başkalarının bana söylediği ancak benim kulak ardı ettiğim özellikler var. Savaş sırasında becerilerin ne yaptığını görmek veya karakterinizin istatistiklerini gösteren bir sayfaya ulaşmak gibi özellikler olmalıydı. Bu tür özellikler herhangi güzel bir RPG oyununun sahip olacağı türden özelliklerdir. Bitmiş olan şeyleri göstermeyi o kadar çok istiyordum ki bitmemiş şeylere dikkat edemedim. Özür diliyorum ve oyuna yeni özellikler ekleyip her şeyi yoluna koyacağım."
 
     FNaF: World, çıkış yaptıktan sonra oyuna bazı yeni özelliklerin geldiğini hatırlatalım. Genellikle oyunlarını hızlı yayınlayan Cawthon'un istenen tüm özellikleri oyuncuları çok fazla bekletmeden yayınlayacağını söyleyebiliriz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak steamcommunity.com Five Nights at Freddy's World Five Nights at Freddy's Scoot Cawthon PC iOS Android mobil RPG bağımsız indie
Mobil Oyun Geliştiricisi Gameloft Nijerya'da Yeni Bir Ofis Açtı Yeni Ninja Kaplumbağalar Oyununun Resmi 'Sızıntısı' Yarın Yapılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

WiiSmash

25.1.2016 19:01:28

0
herif paraya sıkışınca oyun çıkarıyo heralde

Patren

25.1.2016 18:10:49

+1
Scoot Cawthon se normaldir adam tabakhaneye yetiştirir gibi oyun yapıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Five Nights at Freddy's World
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız